Jes, pogotovo ako si na b381....Da li se jos nekome dogadja da se usb debugging odcekira svaki put nakon restarta telefona?
Jes, pogotovo ako si na b381....
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka
Ne kapiram, zbog cega ostali nece uopste dobiti?Ciao
Sad ispada da ko je dobio OTA Nougat Update dobio, ko nije i neće.
Ovaj moj L31C440B132 izgleda i neće.
Desava se i kod mene,ali se isto desavalo i na MM.Jes, pogotovo ako si na b381....
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka
Postoji li I kako se zove totalno black tema za MM?
Sent from my HUAWEI VNS-L21
Ne kapiram, zbog cega ostali nece uopste dobiti?
L21C66B131 kod mene.
Kakva je sad procedura? Jel tesko nekome da mi baci PM sa objasnjenjem sta i kako? Cisto da ne davim ovde temu.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pozdrav ljudi. Koje kaljeno staklo (tempered glass) bi mi preporucili, imam trenutno ovo sto sam dobio iz Vipa dok je bila ona akcija, ali nije bas najbolje. Okej, stiti telefon i sve, bolje nego nista, ali nije neki kvalitet i prilicno se lako masti, ostaju otisci nenormlano. Koliko se razumem treba mi neko da ima onaj oleophobic coating, e sad da li ovo ima, ne znam, ispravite me ako gresim.
Naruči na Kupujem-prodajem Nillkin staklo. Mene je koštalo 1200, dolar-dva više no da naručim od kineza, s tim što stiže za 1 dan umesto 21. Laka montaža, dobro se ponaša, zadovoljan sam.
Podešavanje - zvuk - notifikacije - nijedanMoze li se na huawei telefonima utisati posebno zvuk za notifikacije a da ne moram da utisam i zvuk zvona? Fabricki ocigledno ne moze, moze li preko neke aplikacije?
Ne mozes da prebacis bez otkljucavanja bootloadera, cim se to uradi, gubi se garancija. Ti mozes da zakljucas posle i da "spasis" garanciju, ali posto ti od Huaweia zahtevas kod za otkljucavanje, moguce je da oni proveravaju imei i vide da li je trazen taj kod.
Moze li se na huawei telefonima utisati posebno zvuk za notifikacije a da ne moram da utisam i zvuk zvona? Fabricki ocigledno ne moze, moze li preko neke aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari