DaJel si i ti na b381
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
DaJel si i ti na b381
Primetih da svaki put kad restartujem telefon uključi mi se nfc. Sad probah ponovo isključen nfc restartujem fon i on uključen. Jel se to dešava još nekom?
Primetio sam I ja, I kod mene automatski.ukljuci nakon restarta.
Ja sam radio preko twrp...ubacis na sd karticu oeminfo za svoj model I dload folder sa b160...otkljucas bootloader instaliras twrp flesnes oeminfo I 3 dugmeta I to je toDa li je neko radio rollback na MM preko twrp ili samo sa rollback fajlom sa prve strane ?
koji twrp si koristioJa sam radio preko twrp...ubacis na sd karticu oeminfo za svoj model I dload folder sa b160...otkljucas bootloader instaliras twrp flesnes oeminfo I 3 dugmeta I to je to
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Revolution RC1 Nougatkoji twrp si koristio
Da li je neko radio rollback na MM preko twrp ili samo sa rollback fajlom sa prve strane ?
Dečko, otvoriš browser, otvoriš ovaj link i maneš se ćorava posla oko hakovanja.
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v83132/f1/full/update.zip
Update nije povučen, regularan je i prisutan na Huawei serveru. Znači ja sam ga hakovao i zbog toga posedujem isti. Najnormalnije prošao verifikaciju i odradio proces do kraja.
BTW i OTA update si dobio ranije od tih istih hakera, pa se ispostavilo da je finalna verzija. Nemoj širiti dezinformacije ljudima.
jel mogu ja direkt na dual SIM da ga prebacim kada se vracam na MM?Slucajno obrisah poruku pa pisem opet.....
Probaj prvo Rollback, a ako zaglavis na NDR90 test key onda uvek mozes TWRP. Koristis sa linka koji je @Crow011 postavio od OldDroida. Jedini taj funkcionise besprekorno sa nasim modelima na Nougatu. Inace Toolkit delimicno funkcionise na N. Mozes da otkljucas bootloader I to bi bilo to. Inace, radi se revizija programa da omoguci Debrand ili promenu single dual.sim u Nougatu. Link sa Oem fajlom za dual sim na prvoj strani nase teme funkcionise normalno I fleshuje se tako zipovan kroz TWRP. Mislim.da ti niko jos nije odgovorio na postavljeno pitanje. Inace rootovanje na Nougatu , koje je neophodno za fleshovsnje Oema, malo komplikovanije sa dosta bugova. To ti nije.bitno sto.ima bugova jer sledeci.korak ti je dload b160 ili b161 koji ti vraca MM I zakljucava botloader, unroot-uje, uklanja TWRP a umesto njega ide automatski stock recovery. To bi bilo to.
Vec pise u mom odgovoru, slobodno koristi link sa prve strane. Fleshjujes tako zipovan ili drugacije receno to je fleshabilna zipovana datoteka, kako.god. Ali pre toga ide naravno.rootovanje u Nougatu da ga ne bi brikovao ili tome slicno prilikom fleshovanja.jel mogu ja direkt na dual SIM da ga prebacim kada se vracam na MM?
to da treba rutovanje nisam znao,ipak hvala.Meni su na htc sajt rekli da skinem recovery za N koji se flesuje preko fastboota,skinem oeminfo,flesujem preko twrp i na kraju dload 3 dugmetaVec pise u mom odgovoru, slobodno koristi link sa prve strane. Fleshjujes tako zipovan ili drugacije receno to je fleshabilna zipovana datoteka, kako.god. Ali pre toga ide naravno.rootovanje u Nougatu da ga ne bi brikovao ili tome slicno prilikom fleshovanja.
Da ne treba ne bi bilo ni.u toolkitu, zar ne? Ljudi daju delimicne odgovore I obzirom.da posecujes razvojne forume podrazumevaju da verovatno imas rootivan uredjaj ili da vec znas da,se to radi pre svega. Cak ne kazu ni koji TWRP jer imas nekolko vrsta za N, sve delimicni odgovori koji te polako vode ka btikovanju telefona, ako ne baratas dobro materijom.to da treba rutovanje nisam znao,ipak hvala.Meni su na htc sajt rekli da skinem recovery za N koji se flesuje preko fastboota,skinem oeminfo,flesujem preko twrp i na kraju dload 3 dugmeta
Sad sam i ja to primetio.Izbaci ladno i tapatalk koji mi je drugi po redu u recent apps,bas bedak...Jel ima neka optimizacija da se isključi na Huawei emui? Jeste da je 2 gb ram-a, ali ovo je dosta loše kako se telefon ponaša, sve živo izbacuje iz ram-a...
I kod mene, na 371Primetio sam I ja, I kod mene automatski.ukljuci nakon restarta.
Ma kakvi. Jednostavno je task manager preagresivan. Nećeš verovati, ali već par dana sam primoran da koristim Alcatel Idol 3 (4.7) koji ima 1.5GB RAM, natrpao sam sve svoje aplikacije i multitasking je osetno bolji nego na P9 lite.Jel ima neka optimizacija da se isključi na Huawei emui? Jeste da je 2 gb ram-a, ali ovo je dosta loše kako se telefon ponaša, sve živo izbacuje iz ram-a...
Sa ovim kodom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari