Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Oko tri sata od 0%, ti nemoj da dozvoljavaš da pada baterija do kraja, a i nije preporučljivo, eventualno jednom mesečnmo je preporuka da se isprazni do kraja zbog memorijskog efekta. Nemoj to da te sprečava da uzmeš ovaj telefon, za te pare je i više nego odličan.

P9 Lite

Problem je, sto koristim Nexus 5X, koji se stvarno brzo puni, i kada naviknes na to, onda ovo može da predstavlja problem.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

kao avion na kupujes,onda se druze ispruzi pa kupi samsung s8,ima sve to sto tebi treba.....ne znam sta ocekujete od telefona ove klase,on je i vise nego odlican za te pare

Zahvaljujem se Alexxxu na strpljenju i pomoci,muka je uraditi rolback tek tako sa b381 na MM. Znaci nije isto vracanje sa beta verzije i ovog sada Nugata. Zavrzlama je sa Toolkitom(koji je budi receno u ovom slucaju bezvredan).
Za povratak na MM treba otkljucati bootloader,flesovati TWRP,ubaciti OEM c432 i flesovati firmver b16x. Ako sam nesto propustio Alexxx nek ispravi. Toolkit ne pomaze osim otkljucavanja bootloadera,sve drugo ide iz CMD i ADBa
koji twrp si flesnuo?Meni su htc sajtu rekli da kada se vracam na mm prvo flesnem twrp za nougatpa oeminfo i na kraju dload?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zadnji 3.1 3.0-1 nije prošao

Problem je, sto koristim Nexus 5X, koji se stvarno brzo puni, i kada naviknes na to, onda ovo može da predstavlja problem.

E, neka si mi rekao. Idem da kupim S8.
Ja ovaj Nexus, ne bih menjao, da nije poluispravan.
Kao što vidiš, ne bih da dam puno para, posto verovatno nisam u mogucnosti, a, npr. taj fast charge mi je bitan, kao sto je nekom drugom bitna kamera, a meni nije...

E, neka si mi rekao. Idem da kupim S8.
Ja ovaj Nexus, ne bih menjao, da nije poluispravan.
Kao što vidiš, ne bih da dam puno para, posto verovatno nisam u mogucnosti, a, npr. taj fast charge mi je bitan, kao sto je nekom drugom bitna kamera, a meni nije...

hehe sorry druze,pa nema to sto ti trazis,zasto je to bitno,pa puni ga nocu i on ce bez prroblema da ti izgura dan i nesto

Pa nexus em ima fast charge em ima manju bateriju.

Punjenje 3h je za 0-100%, s tim sto za poslednjih 20% treba dosta vremena.

Mnogo, onda P9 Lite otpada.

Meni ne puni bas 3 sata, vise oko 2, mozda malo vise. Ali opet, imaj u vidu da je njegov fabricki punjac slab (1A). Ti uvek mozes da uzmes jaci neki od 2A. Mislim iskreno, i nemoj da se uvredis, ali bezveze je da ti pola sata znaci nesto kod punjenja telefona. Da, mozda se telefon sporije puni od tvog Nexusa ali zato mu duze traje baterija.

Da, ima manju bateriju, znam.
Mislio sam, da pogledam i P10 Lite, ali njega nema još u Vip-u, pa ne znam kakva će cena biti.

Ne može brže da pubi. Možeš i 10a da stavis pubi moliko puni. Ograničen he na do 1a ,a ni toliko ne guratj ne vuče aparat

Meni ne puni bas 3 sata, vise oko 2, mozda malo vise. Ali opet, imaj u vidu da je njegov fabricki punjac slab (1A). Ti uvek mozes da uzmes jaci neki od 2A. Mislim iskreno, i nemoj da se uvredis, ali bezveze je da ti pola sata znaci nesto kod punjenja telefona. Da, mozda se telefon sporije puni od tvog Nexusa ali zato mu duze traje baterija.
Ja moj, preko dana, kada sam u prolazu, nakacim na računar, koji ima usb-c izlaz na ploči, i stvarno ga brzo puni.

Svakako ces imati dosta bolju bateriju nego na Nexusu, neces ni imati potrebe toliko cesto da punis.

Kad skinem b380 i počnem sa instalacijom pokaže mi da je paket ne ispravan i prekine instalaciju, kako da to riješim,, skidam preko FF

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Kad skinem b380 i počnem sa instalacijom pokaže mi da je paket ne ispravan i prekine instalaciju, kako da to riješim,, skidam preko FF

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Na kojoj si sada verziji, koji paket skidaš i kako ga skidaš preko FF? Download ili Updater?

Sačekaj P10 lite. Trebalo bi uskoro da stigne u Vip. Cena malo skuplje nego P9 lite.
A P10 lite Ima fast charging, mnogo bolji kvalitet izrade, 3GB, 32GB, Android 7 na njemu (verovatno dobijaš Update na Android O), dual band antenu koju zamisli P9 lite nema (ženin stari S3 mini ima)
Sve su mu unapredili a cena ostala ista kao P9 lite kad se pojavio prošle godine kod nas.
Nemoj biti glup kao ja, sačekaj P10 lite da se pojavi u Vipu.

Poslato sa telefona.

Ok, sta mislis, uz Nova 2 paket, koliko bi izašao?

U MTS-u je razlika 3.000.

Pa to ti govorim. Smešna razlika zato što je P10 lite jeftin u nabavci. Nema razloga da kod Vipa bude mnogo skuplji. Može biti samo manja razlika nego u MTS-u.

Poslato sa telefona.

Cena, uz Nova 3 je 21600.
A P9 Lite, uz isti paket 12000.

P10 Lite u Vipu je uz NOVA 2 paket 27.000. Lep telefoncic ali opet ne vidim razloga za njega kad i nije neki apgrejd u odnosu na P9 Lite. Specifikacije su iste skroz jedino sto dolazi fabricki sa Nougatom

Vidi mislim da možeš to na rate uz račun

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

P10 Lite u Vipu je uz NOVA 2 paket 27.000. Lep telefoncic ali opet ne vidim razloga za njega kad i nije neki apgrejd u odnosu na P9 Lite. Specifikacije su iste skroz jedino sto dolazi fabricki sa Nougatom

Da, to je prevelika razlika, skoro duplo, a apsolutno ne vredI dati tolike vise za P10 Lite jer sem drugacijeg dizajna i fabrickog Nogata (koji sad i P9 Lite ima) nema nista bolje. Dizajn je stvar ukusa, okej je sto je i napred i nazad staklo, ali to staklo je magnet za otiske, mastilo bi se i prljalo i bio bi klizav telefon, a i pritom to nije staklo nekog kvaliteta, nije Gorila glass 5 ili tako neko sto znaci da je osetljivo i onda bi morao neku futrolu. Sem toga ja da sam na tvom mestu ne bih davao toliko vise para, ne zato sto ja imam P9 Lite pa sam pristrasan nego zato sto ne vredi. Ti sad placas toliko, postoji ta razlika zato sto je telefon noviji model, nista vise.

Vidi mislim da možeš to na rate uz račun

Može. Ja sam tako uzeo P9 lite. Iskeširao 9.000 i sad doplaćujem po 500 din mesečno uz NOVA2.
P10 lite je na istom doplata 15.000 + 24x500 din.

Tako sam i ja isto zato mu i kažem. Kako god reši

VIP mi je nemusto odgovorio da proizvodjac pusta update za Nugat, a korisnici vec dobijaju i jos se VIP-ovci hvale u komentarima... sluzba za odnos sa korisnicima im je raspad sistema. Koliko znam, operator pusta update svima odjednom a ne sukcesivno.

Nazad
Vrh Dno