Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Vidim da su dobili Honor 7 Lite u mts-u i to DS i sve se nesto premisljam oko njega, jer mi nesto ne deluje da ce od P9L ili P10L da se pojavi DS varijanta...
Jedino sto me lomi je 2GB rama, ne znam kad ce postati ogranicavajuci faktor, ne menjam cesto telefone pa uglavnom uzimam na duze staze.
U sustini ne igram igrice i sl, ali deluje mi da sad vec G2 nije toliko zivahan koliko je bio, mada daleko od toga da je spor, a svi nabrojani telefoni su manje vise isti, jedino sto G2 ima QC.
Nijesam pametan...

Za one koji još nisu utvrdili dal im je telefon SIM free ili je zaključan od strane operatora.
Ukucaš *#*#2846579#*#* i uđeš u Service Mode,biraš Network Information Query pa pod 2.SIM Loc Info ako piše:
SIMLOCK_DEACTIVE onda je SIM free
SIMLOCK_ACTIVE onda je zaključan

Neko je ranje pitao šta je custom.bin.Toje fajl koji označava pripadnost telefona regiji ili operatoru.
Npr. C432 je EU,sadržaj custom.bin-a je hw/eu,ovo možete proveriti ako u istom Network Information Query izaberete pod 4.Vendor Country Info.U mom slučaju je C432 i piše:
Vendor:hw
Country:eu
Screenshot_20170428-101804.pngScreenshot_20170428-101824.png

I P9 lite ti je isto kod nas od 2GB RAM, a P10 lite je od 3GB. Zašto nabavljaju oslabljene verzije, nemam pojma. Anyway, meni P9 lite odlično radi i sa 2GB RAM na MM, a Nougat je malo problematičan. Možda ga i srede još. Bolje barata sa RAMom u multitaskingu od MM, ali mi vremenom pojede RAM i mora restart da padne. :)

Evo baš sad gledam račun.P9-lite uzet u Vip-u 09.11.2016 uz paket NOVA 2 cena:1795.50 RSD uz popust na gotovinsko plaćanje, i bio je C432B131 ROM na njemu.

Evo iskljucio sam u pozadini sa ne refresuju neke aplikacije od jutros sa 100% baterije samo za 9% baterije je potrosio, a surfovao sam netom i kuckao poruke jedno sat vremena i toliko potrosio baterije.
19121633d10ab81aaac8b1e1a627d0e9.jpg
5785fd691606f51187caeb3fd0bec6da.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

I P9 lite ti je isto kod nas od 2GB RAM, a P10 lite je od 3GB. Zašto nabavljaju oslabljene verzije, nemam pojma. Anyway, meni P9 lite odlično radi i sa 2GB RAM na MM, a Nougat je malo problematičan. Možda ga i srede još. Bolje barata sa RAMom u multitaskingu od MM, ali mi vremenom pojede RAM i mora restart da padne. :)

Pa samo zbog 3GB rama i razmisljam o P10L, kao investicija na duze staze, ali kad nemaju DS, pa zato nesto naginjem ka Honor 7 Lite, koji je u sustini P9L.
Ja jos uvek drzim G2 na fabrickom KK zbog xcam aplikacije, i zaista ne mogu da se pozalim (za razliku od samsungovog sw-a), resetujem ga vise radi reda (i to posle ko zna koliko dana) nego zbog realne potrebe, ali mislim da pocinju da ga dave FB, messenger i sl aplikacije.
Imam prilike da se igram i sa P9L i P10L, radno mesto mi to omogucava, i sve to lepo radi bez par aplikacija i realnog koriscenja, ali je sigurno je drugacije kad se konstantno upotrebljava.

odradio sam onaj debrand po uputstvu sa prve strane...probao dual sim radi, sad sam na l31 c432b160 i to odradjeno...zanima me da li je vama stizao update preko onog updatera odma kad ste odradili sve ovo u telefonu ili ste nesto drugacije radili? meni kad kliknem da proveri novu verziju softvera ne izbacuje nista novo

Nije ni kod mene punenje 3 sata. Govorimo od 0 do 100%. Vise bi da ja max nakih 2 sata i 15ak minuta. Baterija na MM je sasvim ok. Ovo mi sve vise i vise izgleda kako se kome uredjaj potrefi.

Ako ga uporedis sa Nexus 5x baterija traje bas duze, pa mu dodje isto. Punis duze - teras duze

Poslednja izmena:
Evo VIP Huawei P10 Lite
14.400 RSD
uz NOVA 4

Osim sto ima 3gb rama i 32gb svoje memorije ne vidim zasto bih bacao tolike pare dz ali ajd

Poslednja izmena:
E, neka si mi rekao. Idem da kupim S8.
Ja ovaj Nexus, ne bih menjao, da nije poluispravan.
Kao što vidiš, ne bih da dam puno para, posto verovatno nisam u mogucnosti, a, npr. taj fast charge mi je bitan, kao sto je nekom drugom bitna kamera, a meni nije...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Onda kupi P 10 lite on ima brzo punjenje

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Bez ikakve za*ebancije se vratio na B161 sa RollBack fajlom a sad mi skida B371.
Koristio sam RollBack sa mađarskog zvaničnog Huawei sajta ALI ZA VNS-L01 i ROM za VNS-01 B161a pošto je moj SINGLE SIM a njegova prava oznaka je VNS-01.
Screenshot_20170428-130317.pngScreenshot_2017-04-28-13-27-18.pngScreenshot_2017-04-28-13-13-34.pngAshampoo_Snap_2017.04.28_13h37m30s_001_.png

Meni je sa xda gde je,Poljski napravilo "problem". Rolback file he fleshovao ndr90m i nije hteo ni jedan od firmwarea da posle prođe

Meni je sa xda gde je,Poljski napravilo "problem". Rolback file he fleshovao ndr90m i nije hteo ni jedan od firmwarea da posle prođe

Stvarno ne znam šta bi moglo da napravi problem... Isti taj sa linka iz prvog posta si koristio?
Ja sam isto mislio da se nešto zeznulo kada sam vraćao prvi put sa B371 jer mi je pokazao NDR90M-test key, ali flešnuo je B170 bez problema. Posle sam na isti način vratio na B170 sa onog B370 gde su mi falile aplikacije i sad opet istim principom sa B381 na B161. :d
Baksuz. [emoji14]

Vidiš prvu sliku to je posle RollBack-a C900B300,a one sa oznakom VNS-21 su za DUAL SIM.
Upravo mi sad digao B371 :D

EDIT
Evoga C432B371, ni 20 minuta,tu je link mađ.Huawei-a samo upišite HUAWEI P9 Lite i dobićete linkove za RollBack i ROM koji ide POSLE njaga.
Screenshot_20170428-135938.png

Poslednja izmena:
Kupljen P10 Lite, cena u Vip-u, sa Nova 3 paketom, i popustom u gotovini 19.600.
Inace decko, koji radi, krenuo da mi kuca i pakuje LDU verziju,koja je trebala biti izložena, ali je zalutala medju ove za prodaju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Javi kakvi su utisci

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Bez ikakve za*ebancije se vratio na B161 sa RollBack fajlom a sad mi skida B371.
Koristio sam RollBack sa mađarskog zvaničnog Huawei sajta ALI ZA VNS-L01 i ROM za VNS-01 B161a pošto je moj SINGLE SIM a njegova prava oznaka je VNS-01.

A sa koje verzije si vratio na b161?

Meni je odlican ovaj update na N vb371.
Ono sto mi se posebno svidja jeste da je kamera malo bolja u foto modu cini mi se.
Bas je gotivan mob ovaj P9 Lite.

Huawei P9 lite white

Zar nisi ti pokusavao da ga prodas duze vreme, ili sam te pomesao sa nekim?

Rekao bih da si ti :D

Ja sam hteo da ga prodam novembra, neotpakovanog, ali ispod 200e nije bilo sanse da prodam telefon. Tad se prodavao za 200-210e, ali je bilo brdo i 2 nisam uspeo da prodam, zadrzao.

0 regrets :D

Poslednja izmena:
Jesam pokusavao,ali sam na kraju odustao i nisam se pokajao. :)
Telefoncic je stvarno cool za pare koliko kosta.
Ja nesto nisam primetio sto neko kaze da teze radi N,meni je bas fluidan.Sad je i kamera vrh i jos samo da mu nabacim neke cool teme.

Huawei P9 lite white

Sa b381 sam ha zabo

Troši li manje baterije fb lite,, izluđuju me baterija na nugath od jutros pa do sada sam na 20 posto baterije

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Jel sam meni ne radi inbox ili još nekome?

U pravu ste za bateriju, mnogo bolja, nego na Nexus-u.
Ovo je vec podnosljivo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Primetih da svaki put kad restartujem telefon uključi mi se nfc. Sad probah ponovo isključen nfc restartujem fon i on uključen. Jel se to dešava još nekom?

Primetih da svaki put kad restartujem telefon uključi mi se nfc. Sad probah ponovo isključen nfc restartujem fon i on uključen. Jel se to dešava još nekom?

Meni se ne desava,a sto se maila tice,meni nece da sinhronizuje,tek kada udjem u aplikaciju pokupi postu.

Da isti slucaj i kod mene sa nfc..

Nazad
Vrh Dno