Nikakva, istripovali se. Može biti samo bolji build. A buduća ažuriranja će stizati svakako i ovde jer je regularan softver sa mesečnim bezbedonosnim ispravkama, a ne kakva "klin" čorba.Moze li jedno glupo pitanje? Nikako da skapiram, koja je razlika 371 i 381?
probao sam to i opet isti djavo, zato mi i cudnoIma u podesavanja za notifikacije "notifications turn on screen" switch.
Opcija je za sve notifikacije u globalu, nema za svaku posebno. Tako je kod mene na B381.
Kad se promeni thema onda se ekran budi pri stizanju sms poruke [emoji3]probao sam to i opet isti djavo, zato mi i cudno
to u opcijama screen lock imam
Navodno im bolje radi na MM,brze,bolji Ram menadzment.Ja nisam primetio da je bolji MM sem da mozda za nijansu bolje drzi aplikacije u Ramu,ali i na njemu je to bilo slabo.A zbog cega se neki vracaju na MM? Ja jos uvek nisam dobio update na VIP-u pa me bas zanima odgovor. Ne bih da se cimam da moram da se vracam. Ja sam na B131.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
ja se vratio na mm da bih prebacio u dual sim,i ponovo cu na N,meni je odlicno radioA zbog cega se neki vracaju na MM? Ja jos uvek nisam dobio update na VIP-u pa me bas zanima odgovor. Ne bih da se cimam da moram da se vracam. Ja sam na B131.
Nikakva, istripovali se. Može biti samo bolji build. A buduća ažuriranja će stizati svakako i ovde jer je regularan softver sa mesečnim bezbedonosnim ispravkama, a ne kakva "klin" čorba.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21
nema B381 preko ota,samo preko ff,ali ima dosta bagovaPa kod mene preko MTSa, OTA stiglio B371... Proveravao ima li sta novije, nema. A vidim masovno pominju B381. To je pretpostavljam ako se rucno ubacuje ili gresim?
Nesto slicno. Naime, kad odem u battery manager a zatim u power usage firewall, vidim da rade neke aplikacije koje u tom trenutku ne koristim. I to po nekom random principu. Nekad Chrome, nekad Maps, FB, WA itd. Kako ih zaustaviti preventivno?
Meni je dobra baterija bila na N,samo sto su mnogo sitna slova i ikonice u status baru i padajucem meniju...sacekacu jos pa se vracam na N![]()
Hvala puno.Obavestenja i statusna traka, tu ukljuci...ako ne radi, idi u spisak aplikacija. Nadji zeljenu aplikaciju i u njoj obavestenja, pa vidi sta ti je ukljuceno, a sta iskljuceno...
Jesi li menjao custom.bin?Kod mene uvek neke cudne stvari [emoji57]
Na MM b160 nece ota da radi a kad stavim b161 odma prikaze update na b371 doduse onaj od 1.2gb al bar povuce update...imao neko slicno iskustvo? Tel je dual sim ( prebacio ga sa single )
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Samo onaj oem info...tako je u uputstvu na prvoj strani napisanoJesi li menjao custom.bin?
Ako si recimo ne znam iz kog razlogw bio na b161 a dual.sim i pokrenuo update izbacuce ti b371 nepotpun. Razlog jer si dual sim. Ako si bio b160 singl sim i pokrenuo update izbacice ti b370 nrpotpun paket. Znaci ove kombinacije nisu dobre. A ako zelis update onda bolje rucno pokreni Ffinder i izsberi onu koja tvom telefonu odgovara ili ubaci firmware na MM koji treba da bude pa onda ides na klasican update.Samo onaj oem info...tako je u uputstvu na prvoj strani napisano
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Kad rootujes telefon i normalno pokrenes pohavice ti se na ekranu supersuu i dozvoli ga. Pokreni.opet talkit i ako opet izbaci na ekranu supersuu opet dozvoli i tek.onda pokreni flasovanje oeminfo i custimbinDrugari moze li pomoc,rutovao sam telefon pomocu tolkita da bih prebacio u dual sim ...e sad stao sam kod koraka za oeminfo,klikuno sam na upgrade i izabrao ponudjen paket za dual sim B130 ali kad kliknem da ga intslira javlja mi da mora super su da dozvoli........kako da flesnem oeminfo i custom.bin( da li idemna upgrade ili individual pa sam izaberem) i da li telefon mora biti upaljen ili u kom polozaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari