Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Trebalo bi februara koliko sam ja procitao.

Odakle info za kraj marta?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Cini mi se da neko pisao skoro o tome ovde.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Jedino sto je zvanično je q1 2017. Prva četvrtina ove godine završava se 31. marta. Dakle, najkasnije do tada, a ne znači da neće i nešto pre.

Gde se nalazi developer options?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Odes u about phone pa stisni 5_6 puta na build number pa ce ti se otvoriti developer options

Aha,sada vidim da nema nista zanimljivo za mene tu.
Ne moze da se iskljuci ili sada tako ostaje prikazano uvek u podesavanjima?

Poslednja izmena:
Pa imas u developer prva stavka da iskljucis ako hoces mada nista ti ne smeta ako stoji otkljucano I tu upali usb debugging zbog spajanja sa kompom I one razemre animacija smanjis na 0,5 mnogo bolje radi fon

Meni je lepo na 1x, nekako mi je prirodnije otvaranje, na 0.5x mi bode oci prelazak.

Pa imas u developer prva stavka da iskljucis ako hoces mada nista ti ne smeta ako stoji otkljucano I tu upali usb debugging zbog spajanja sa kompom I one razemre animacija smanjis na 0,5 mnogo bolje radi fon

Videh to,iskljucivao sam ali cim udjem,on upali ponovo.
Mislio sam tipa da se ne vidi u podesavanjima. U principu,meni ne smeta,nego ovako cisto naucim nesto vise :D

Kad staviš na .5 onda već leti stvarno bolje radi. Stvar navike. Ja sam i na Linuxu Compiz uveg gasio

Jel koristite otisak prsta za otkljucavanje telefona ili ne?

Ne koristim.

Koristim,lakse mi tako da otkljucam

Hvala na odgovorima

Lakše mi pa prislonim prst nego da kucam paterne i sifre.

Meni lakse da pipnem dugme i maknem prstom gore i on se otkljuca.

Ne vidim poentu stavljanja sifre.

A zar ti nije lakse da samo prislonis prst i odmah otkljucas? Koji je razlog zbog cega ne koristis citac otiska? Meni je to iskreno i glavna prednost ovog telefona i jedan od glavnih razloga zbog cega sam ga i uzeo. Sada iskreno kada trazim drugi telefon, nema teorijske sanse da se odlucim za neki bez citaca, a sada mi je i dobra baterija bitna.

Nije lakse jer je citac pozadi, moram da dizem telefon i uzmem ga konkretno u ruku za najmanju glupost koju hocu da proverim..
Dok citaci ne budu nekako gde god da stavis prst na staklo, nece biti to to..

Sent from TT

^bas zato.

Double tap to wake up mi fali.

A zar ti nije lakse da samo prislonis prst i odmah otkljucas? Koji je razlog zbog cega ne koristis citac otiska? Meni je to iskreno i glavna prednost ovog telefona i jedan od glavnih razloga zbog cega sam ga i uzeo. Sada iskreno kada trazim drugi telefon, nema teorijske sanse da se odlucim za neki bez citaca, a sada mi je i dobra baterija bitna.

Potpisujem sve, od reci do reci :d
Poslednje 3 godine se maltretiram sa PIN-ovima i patternima, najvise jer su mi se telefoni otkljucavali u dzepu. Sad PIN i fingerprint, i nema sanse da se to desi.
Da citiram jednog cenjenog forumasa:
''Zurka :banana::banana::banana::banana::banana: '' :d

Nije lakse jer je citac pozadi, moram da dizem telefon i uzmem ga konkretno u ruku za najmanju glupost koju hocu da proverim..
Dok citaci ne budu nekako gde god da stavis prst na staklo, nece biti to to..

Sent from TT

To jeste tacno, nije bas toliko prakticno ako je telefon na stolu i treba samo da se pregleda nesto na brzinu. I meni se to desava, ali u tom trenutku ako treba nesto da pregledam, to u 90% slucajeva bude poruka na koju svejedno moram da odgovorim i u svakom slucaju bih opet podigao telefon. Za sve ostalo ionako drzim opciju da mi se ekran ne gasi 10 minuta, tako da nema brige da ako nesto gledam na telefonu, dok mi lezi na nekoj povrsini, da ce se ekran ugasiti i da cu morati opet da podizem.
Sve je stvar navike i prilagodjavanja, uostalom ima alternativa u slicnom cenovnom rangu koji imaju citac otiska napred. Ovako ako se ne koristi to mi je prakticno gubljenje jednog odlicnog aspekta telefona koji mu je ionako povecao cenu.

sto se tice apdejta na nugat ima li veze kako je nabavljen telefon?uzeo sam telefon sa vip mreze,pretpostavljam da svi nece dobiti nadogradnju u isto vreme ili gresim?

Vrlo verovatno da će prvo biti izbačen Nougat za Global ROMove/telefone koji nisu vezani za neku mrežu, makar mi je takvo iskustvo sa telefonima drugih brendova. Možda kod Huawei nije tako, videćemo.

Vrlo verovatno da će prvo biti izbačen Nougat za Global ROMove/telefone koji nisu vezani za neku mrežu, makar mi je takvo iskustvo sa telefonima drugih brendova. Možda kod Huawei nije tako, videćemo.

Telefoni su vezani za regione, a potom za države koje njima pripadaju. Nema to nikakve veze sa uslovljavanjem provajdera da ti moraš koristiti baš tu karticu i uneti njen pin da bi koristio mrežne usluge. Ti možeš svakog trenutka otići na neki store, uneti mrežu na koju je kodiran, IMEI, platiš i završena priča. Što implicira da nisi u pravu. Kada bude rolling out za EVROPU, očekuj update.

Sony Xperia M4 Aqua sa VIPa je dobila MM godinu dana nakon one sa Telenora, just saying. Video svojim ocima, imao sam obe.

Nije baš godinu dana nakon, mislim da je prošlo oko 6-7 meseci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zasto čekati odradis update kada izađe zvanični update

Stigla futrola i mogu reci da bas lepo izgleda
96ce7388f734c44b33dc93a7dc040d89.jpg

Vrh Dno