Zasto čekati odradis update kada izađe zvanični update
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Zato ja kupio futroluKoliko se lako guli ova plastika na p9 Lite... Užas... Od podizanja sa stola se ogulio telefon....
A onda sve to ''sinhronizuju'' i .. https://www.engadget.com/2016/07/18/opera-browser-sold-to-a-chinese-consortium-for-600-million/
:d
Da li postoji opcija da se smanje ikonice na fabrickom launcheru?
CM browser, probaj. Koristim chrome i njega odavno, ne planiram da ih menjam.Opera Mini me je skroz razocarala, duze vreme sam je koristio i poslednjih nekoliko dana uopste ne radi.
Na KP ili eponudi ne mogu da pretrazim nista, refreshuje stranicu kad pokusam search, druge stranice sporo ucitava.
Vratio sam se na Chrome koji je fabricki tu, mnogo to sve bolje radi.
Preporuka za neki browser?
Dolphin mi takodje ocajno radi, probao sam vise puta i previse mi buguje.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
![]()
Probaj ovde na smallest width
nemam ja tu opciju u developer options
Dobrodoš'o. :dpozdrav od novog clana iz P9L tabora
Da li ima neka tamna tema gdje je sve tamno (dialer, kontakti, settings....)
TT
Koja maska je u pitanju. Ja uzeo juce neku nilkin sparkle na preklopKoji hit... Cekam da mi stigne ona druga maska koju sam narucio, danas mi stize taj paket. Vidim da je u stiroporu, ne klasicno u onom paketicu/kesici, sto mi je odmah bilo cudno, ali dobro mozda ne salju svi isto. Otvaram, vidim masku koja je crna, ali ima bele akcente. Otvaram papir sa porukom i citam... Satro posto su im bili praznici u to vreme kada sam ja narucio masku i da u tom trenutku nisu imali bas tu masku koju ja zelim, poslali su mi "poklon" da kompenzuju izgubljeno vreme i da ce u medjuvremenu poslati ono sto sam narucio. Ja uzimam masku, vidim ona sjajna, kao ogledalo. A ispod zastitno staklo, uz one dve krpice za ciscenje i lepljenje. Ja izneverovao. Mada nisam bas puno puta narucivao, tipa tek 10 puta do sada, ovo mi se jos nije desilo. Poslao sam poruku prodavcu da vidim da li su uopste poslali tu masku, naravno bez toga da cu da otkazem jer ce mi onda u tom slucaju sigurno reci da su poslali. I naravno trazio sam novi broj za pracenje. Nije mi sumnjiva prodavnica jer imaju preko 10k ocena, ali opet, bolje je da su mi poslali poruku da nemaju masku i da li zelim da otkazem ili da sacekam, nego sto su mi poslali neki paket, dali neki broj i u neku ruku me prevarili. Ja svakako planiram da otkazem, samo moram da vidim sta ce mi reci, jer posle mi Ali nece odobriti povracaj novca.
Koja maska je u pitanju. Ja uzeo juce neku nilkin sparkle na preklop
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari