Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

ffd37dd23a998854ee7070590578861b.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Koliko para ako nije tajna?

1300 dinara

Godinu dana u smislu vremenski mnogo dugo, ne bas tacno godinu dana. :D A mislim da ne proslo nesto tipa 8-9 meseci koliko se secam.

Videcemo kako ce biti sa P9 Lite.

Zasto čekati odradis update kada izađe zvanični update

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Možda za ljude kojima je bitna garancija ovo nije dobro rešenje - mislim pre svega na one koji su kupili fon kod operatora. Znam da su ljudi gubili garanciju ako servis prokljuvi da nemaju odgovarajuću verziju fw. Nije teško to proveriti - dovoljno je da servis zna da telefon npr. sa VIP mreže još nije dobio nadogradnju, a korisnik ima tu nadogradnju. Time će znati da si na neovlascen način modifikovao telefon. Ovo je iskustvo sa nekim drugim brendovima, ali valja obratiti pažnju.

Generalno garanciju ti mogu osporiti i tako sto ti je aparat teoretski pao,a nije.

Koliko se lako guli ova plastika na p9 Lite... Užas... Od podizanja sa stola se ogulio telefon....

Uzeo kolega P9L danas pa cu narednih dana da vas pecnem malo. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Ajde molim vas gde skida sa Deezera posto sam stavio na sd kart i ne mogu da nadjem?

Opera Mini me je skroz razocarala, duze vreme sam je koristio i poslednjih nekoliko dana uopste ne radi.

Na KP ili eponudi ne mogu da pretrazim nista, refreshuje stranicu kad pokusam search, druge stranice sporo ucitava.
Vratio sam se na Chrome koji je fabricki tu, mnogo to sve bolje radi.

Preporuka za neki browser?
Dolphin mi takodje ocajno radi, probao sam vise puta i previse mi buguje.

Pa Chrome ili FF :)

Ostali su losiji u smislu brzine/fluidnosti a posebno stabilnosti.

Meni opera ali ne mini nego bas opera odradjuje sav posao.
Sinhronizujem nalog i sve sto mi na operi na kompu to imam i tamo radi odlicno :D

Sta znam meni odradjuje posao :D
Radi lepo i fluidno i ne puca mi a koristim je bas dosta za pregledanje stranica i svega :D

Opera Mini me je skroz razocarala, duze vreme sam je koristio i poslednjih nekoliko dana uopste ne radi.

Na KP ili eponudi ne mogu da pretrazim nista, refreshuje stranicu kad pokusam search, druge stranice sporo ucitava.
Vratio sam se na Chrome koji je fabricki tu, mnogo to sve bolje radi.

Preporuka za neki browser?
Dolphin mi takodje ocajno radi, probao sam vise puta i previse mi buguje.

CM browser, probaj. Koristim chrome i njega odavno, ne planiram da ih menjam.

sent from P9 lite

Moram da se slozim sa Kurajberom, pored Chroma godinama koristim CM i definitivno je najpouzdaniji i najkompaktniji.

pozdrav od novog clana iz P9L tabora :D
Da li ima neka tamna tema gdje je sve tamno (dialer, kontakti, settings....)

TT

pozdrav od novog clana iz P9L tabora :D
Da li ima neka tamna tema gdje je sve tamno (dialer, kontakti, settings....)

TT
Dobrodoš'o. :d
Idi na http://www.huaweitheme.work/ i samo traži dark teme. Ima raznih. :) Ja sam probao neki dark iOS, ali meni je to previše monotono kad je sve mračno. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ma ne mora crno crno :d
samo me ubija bijeli dialer, poruke.... :)

TT

Koji hit... Cekam da mi stigne ona druga maska koju sam narucio, danas mi stize taj paket. Vidim da je u stiroporu, ne klasicno u onom paketicu/kesici, sto mi je odmah bilo cudno, ali dobro mozda ne salju svi isto. Otvaram, vidim masku koja je crna, ali ima bele akcente. Otvaram papir sa porukom i citam... Satro posto su im bili praznici u to vreme kada sam ja narucio masku i da u tom trenutku nisu imali bas tu masku koju ja zelim, poslali su mi "poklon" da kompenzuju izgubljeno vreme i da ce u medjuvremenu poslati ono sto sam narucio. Ja uzimam masku, vidim ona sjajna, kao ogledalo. A ispod zastitno staklo, uz one dve krpice za ciscenje i lepljenje. Ja izneverovao. Mada nisam bas puno puta narucivao, tipa tek 10 puta do sada, ovo mi se jos nije desilo. Poslao sam poruku prodavcu da vidim da li su uopste poslali tu masku, naravno bez toga da cu da otkazem jer ce mi onda u tom slucaju sigurno reci da su poslali. I naravno trazio sam novi broj za pracenje. Nije mi sumnjiva prodavnica jer imaju preko 10k ocena, ali opet, bolje je da su mi poslali poruku da nemaju masku i da li zelim da otkazem ili da sacekam, nego sto su mi poslali neki paket, dali neki broj i u neku ruku me prevarili. Ja svakako planiram da otkazem, samo moram da vidim sta ce mi reci, jer posle mi Ali nece odobriti povracaj novca.

Koji hit... Cekam da mi stigne ona druga maska koju sam narucio, danas mi stize taj paket. Vidim da je u stiroporu, ne klasicno u onom paketicu/kesici, sto mi je odmah bilo cudno, ali dobro mozda ne salju svi isto. Otvaram, vidim masku koja je crna, ali ima bele akcente. Otvaram papir sa porukom i citam... Satro posto su im bili praznici u to vreme kada sam ja narucio masku i da u tom trenutku nisu imali bas tu masku koju ja zelim, poslali su mi "poklon" da kompenzuju izgubljeno vreme i da ce u medjuvremenu poslati ono sto sam narucio. Ja uzimam masku, vidim ona sjajna, kao ogledalo. A ispod zastitno staklo, uz one dve krpice za ciscenje i lepljenje. Ja izneverovao. Mada nisam bas puno puta narucivao, tipa tek 10 puta do sada, ovo mi se jos nije desilo. Poslao sam poruku prodavcu da vidim da li su uopste poslali tu masku, naravno bez toga da cu da otkazem jer ce mi onda u tom slucaju sigurno reci da su poslali. I naravno trazio sam novi broj za pracenje. Nije mi sumnjiva prodavnica jer imaju preko 10k ocena, ali opet, bolje je da su mi poslali poruku da nemaju masku i da li zelim da otkazem ili da sacekam, nego sto su mi poslali neki paket, dali neki broj i u neku ruku me prevarili. Ja svakako planiram da otkazem, samo moram da vidim sta ce mi reci, jer posle mi Ali nece odobriti povracaj novca.
Koja maska je u pitanju. Ja uzeo juce neku nilkin sparkle na preklop

U 1 sam stavio telefon da se puni, prethodno upalio onaj phone manager i ocistio sa velikim dugmetom, pa onda "System Optimizacija" i na kraju recent apps pa kanta.

Bilo je oko 1:05,1:10 kad sam stavio na punjac, baterija na 30%.
U 2:30 sam se probudio, 93%.

Zar je ovo toliko sporo punjenje da ljudima smeta?
Edit:
Mrezni,wifi,gps,itd.. sve ugaseno naravno.

Koja maska je u pitanju. Ja uzeo juce neku nilkin sparkle na preklop

Ova je trebalo da mi stigne, crna boja:
https://www.aliexpress.com/item/H-A...32788049594.html?spm=2114.13010608.0.0.Dm7Gag

A ja sam kao poklon dobio ovo:
https://www.aliexpress.com/store/pr...32786735748.html?spm=2114.12010612.0.0.RWK3Tb

I neko njihovo staklo, necu nista da koristim, verovatno cu da prodam, ionako imam staklo do Vipa i ovu drugu masku koja mi je ranije stigla i koja mi se mnogo svidja. Pa cu videti sta ce reci, da li su vec poslali ovu drugu masku ili ne.

Ovo prvo je neka cvrsta maska? Nije silikon?

Vrh Dno