Jesi vezao deezer sa telefonom? Podesavanje se zove 'connected devices', takodje Deezer mi NIJE medju protected aplikacijama.Meni ume sot da bude i blizu 8h. Sa 6h mi ostane 25% baterije, ne mogu da postignem da vise visim na njemu. Baterija je bruka. Punjac koristim moj, 2.4A. ne znam za koliko se napuni jer ga punim pred spavanje.
Jedini bugg koji imam je sto mi deezer puca s vremena na vreme. Danas mi ne pukao 2x u roku od pola sata. Recimo da sam sokiran koliko sve dobro radi.
sent from P9 lite
Aliii kad bude zapucao testiracu ga na sve moguce situacije(padanje u parafin,beton i itd)*** mazim i pazim fon a on me *****ava ovako.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Uradio sam hard reset pa cu videti ako opet krene da zapucava nosim u servis jer je nemoguce da sa ovim specifikacijama to radi.jel postoje neke aplikacije za dijagnostiku hardwera da bi bio siguran da gde je problem?Deluje kao neki hardverski problem, sem ako nemaš neku užas aplikaciju (npr. malware koji non stop radi nešto u pozadini, ali to je baš retkost, ili neku bagovitu tastaturu), ili neki neoficijelni ROM.
Uradio sam hard reset pa cu videti ako opet krene da zapucava nosim u servis jer je nemoguce da sa ovim specifikacijama to radi.jel postoje neke aplikacije za dijagnostiku hardwera da bi bio siguran da gde je problem?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Šta time gubim?Za viber isključiti sinhronizaciju kontakata i nestaće iz imenika.. Wa nažalost još to nema
Vezan je, sad sam gledao. Nekada mi sljaka danima bez frke, nekada pukne. Danas pukao 2x. Nije smak sveta ali provalicu vremenom sta je uzrok.Jesi vezao deezer sa telefonom? Podesavanje se zove 'connected devices', takodje Deezer mi NIJE medju protected aplikacijama.
Zakucao mi je samo jednom kad sam tek uzeo telefon, kad nije bio vezan za telefon i kad je bio medju protected
Pogledajte prilog 221786
Sent from TT
Apsolutno ništa.. Nestaće ona ikonica vibera pored kontakta u imeniku i nestaće svi dupli brojevi brojevi zbog vibera...Šta time gubim?
Hvala. Prvom prilikom ću mu isključiti toApsolutno ništa.. Nestaće ona ikonica vibera pored kontakta u imeniku i nestaće svi dupli brojevi brojevi zbog vibera...
Tako bilo nisam nista dirao a vidim da se pominje lolipop pa reko da pitamNemam pojma,ako stoji po difoltu neka ga
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari