Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Odlicno predji na s6 podforum

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Presao na 2g star telefon sa slabijom baterijom jer nije htelo da mu drzi 5+ aplikacija u ramu, ha-ha.

Cuj 5+ :D 3 app ne moze. I ako je star 2god bolji je. ;)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Jos da pocnu da se slikaju u ogledalu samsung telefonima ko starlete :))

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Pa normalno da je bolji S6 budite realni. :)

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Jel postoji neka druga opcija osim vracanja na fabricko da bi dobio telefon u stanju kao da je sad kupljen tj prazan.ovo vracanje na fabrisko nepije vodu jeste da sve obrise ali i dalje radi isto.Malo je glupo pitanje ali jel postoji varijanta da se ceo android ponovo instalira takoreci da ima clean instal pa cu posle videti sta mi je prouzrokovalo kocenje i cesto blokiranje telefona jer nemogu bateriju da izvadim i moram da cekam do 15 min da se on sam resetuje.

Bolji je po tvojim(fiktivnim) parametrima ;)

Dobar je S6, ali multitasking i TouchWiz... :d

Sent from my P9 Lite.

Multitasking kao i ovde, nema ga. :D
Ali je brzi definitivno, upeglali su to.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ma mislite sta hoćete :D sa p9l je bilo lepo dok je trajalo. Vi uživajte a ja vas napuštam :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Pitam se sta koristite kada kazete da vam telefon lose radi.

Kod mene samo sljaka. Ne kapiram ni sta se desava oko multitaskinga,nemam problema.
Punjenje baterije,to famozno punjenje baterije. Nemam problema,puni se kada spavam ili ako se plasim da mi nestane,dopunim ga malo ili ponesem power bank. Mada,power bank jos nisam ni nosio kod ovog modela.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Neces nam puno nedostajati [emoji14]

Koristim telefon od 9 decembra od tad jednom zabo telefon i to zbog instagrama. Obrisao instagram i nisam ga koristio 7 dana i telefon leti i bolji je u MT-gu. Bateriju punim nocu i izvucem oko 7 sati SOT. Stvarno sam prezadovoljan telefonom

Isti slucaj, nijednom mi zamrzo nije. Desi se nekad, retko, da bas mnogo uspori. Tad samo pogasim sve pozadinske app i cim pokaze koliko je RAMa oslobodio, odmah poleti. Mozda i vama pomogne.

Onda kod mene nesto nije uredu sa telefonom blokira sam od sebe bez obzira sta radio sa njim

Jedino me baterija fascinira koliko dugo traje.e sad posto mi telefon lose radi da li ima smisla da ga nosim u telenor pa u servis zbog toga?

Uradi za pocetak hard reset

Jedino me baterija fascinira koliko dugo traje.e sad posto mi telefon lose radi da li ima smisla da ga nosim u telenor pa u servis zbog toga?

Opet glupavo pitanje ali objasni mi kako?

Ono kao niko se nije setio da ugasi aplikacije...
Ja koristim potpuno isti "set" aplikacija kao na Nexus 5, znaci Tviter, Instagram, Chrome, Inbox. Te aplikacije konstantno, pored ostalih kao WA, Viber, Aliexpress, Tumblr, Google Fit, Youtube, itd, koje manje koristim. Razlika u multi taskingu je dan i noc. Sa N5 sam bez pardona mogao da drzim vise od 5 aplikacija u pozadini i da lagano prelazim iz jedne u drugu. Nekada se desi da jednu ucitava duze, ali to je bilo jednom u sto otvaranja. Ovde taj broj aplikacija u pozadini ne mogu da drzim, a da racunam na besprekorno prelazenje. I to je jednostavno zbog zbog vrlo bitne razlike u softveru. Nexus u pravom smislu drzi i cuva aplikacije u pozadini i omogucava lak prelaz, dok huawei drzi neko vreme i onda ih svojevoljno "gasi" i onda kada se prelazi, on ih ponovo ucitava, bilo da ucitava na zadnje ostavljeno stanje ili kao da prvi put otvara aplikaciju.

Ja sam posle skoro 8 meseci još uvek zadovoljan kako radi. Naravno, ja sam stoka koja bi i iP7 ili S7e zagušila tako da i ne mogu mnogo da se bunim jer me izdržava koliko toliko uspešno. :D Nisam primetio neke velike promene u radu od prvih mesec dana do sada. Jedino što sad kad sam se prebacivao sa C900 na C432 što je pao jedan factory reset, ali svakako ne bih imao potrebe za tim da nisam prčkao oko fleškanja. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Cek da nisam pobrkao ja nesto. Volume + i power drzis zajedno. Kad se pojavi logo pustis i treba da dobijes 3 opcije. Jedna treba da bude wipe data/factorz reset.
Moraćeš da stelujes posle sve od pocetka

Probao i pokrene instalaciju i kaze software uptade failed i onda se resetuje i sve isto

Probaj ovako. Ukucaj ovaj kod *#*#2846579#*#*

Pitam se sta koristite kada kazete da vam telefon lose radi.

Kod mene samo sljaka. Ne kapiram ni sta se desava oko multitaskinga,nemam problema.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Multitasking je naravno mnogo bolji sa 3GB RAM L31 verzijom.

Resetovao sa onim kodom pa cu videti ovih dana kako radi.za sada nije zapucao

Dovoljno je nekad samo kes obrisati

Meni ume sot da bude i blizu 8h. Sa 6h mi ostane 25% baterije, ne mogu da postignem da vise visim na njemu. Baterija je bruka. Punjac koristim moj, 2.4A. ne znam za koliko se napuni jer ga punim pred spavanje.
Jedini bugg koji imam je sto mi deezer puca s vremena na vreme. Danas mi ne pukao 2x u roku od pola sata. Recimo da sam sokiran koliko sve dobro radi.

sent from P9 lite

Vrh Dno