Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Aliii kad bude zapucao testiracu ga na sve moguce situacije(padanje u parafin,beton i itd)*** mazim i pazim fon a on me *****ava ovako.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Meni ume sot da bude i blizu 8h. Sa 6h mi ostane 25% baterije, ne mogu da postignem da vise visim na njemu. Baterija je bruka. Punjac koristim moj, 2.4A. ne znam za koliko se napuni jer ga punim pred spavanje.
Jedini bugg koji imam je sto mi deezer puca s vremena na vreme. Danas mi ne pukao 2x u roku od pola sata. Recimo da sam sokiran koliko sve dobro radi.

sent from P9 lite
Jesi vezao deezer sa telefonom? Podesavanje se zove 'connected devices', takodje Deezer mi NIJE medju protected aplikacijama.
Zakucao mi je samo jednom kad sam tek uzeo telefon, kad nije bio vezan za telefon i kad je bio medju protected
Screenshot_2017-02-11-21-37-03.png

Sent from TT

Nema to veze sa mazenjem i pazenjem, telefon ako ima neku fabricku gresku, softversku ili hardversku, on lose radi. Pricam za ovaj tel konkretno jer pratim temu duze vreme, a imam i licno iskustvo i drugara koji ga koristi vec neko vreme.

Telefon ima dobre specifikacije i dobar softver, ja jednom u par dana opalim onu Optimizaciju u phone manager cisto iz zabave, nisam osetio nikad da je potrebno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja juce narucio ovo valjda valja
c1ce543ef281c11f1d0f281f72bf5e97.jpg

Aliii kad bude zapucao testiracu ga na sve moguce situacije(padanje u parafin,beton i itd)*** mazim i pazim fon a on me *****ava ovako.

Deluje kao neki hardverski problem, sem ako nemaš neku užas aplikaciju (npr. malware koji non stop radi nešto u pozadini, ali to je baš retkost, ili neku bagovitu tastaturu), ili neki neoficijelni ROM.

Izvučem i malo jace od 8 sati SOT,obicno to bude oko 39 sati rada telefona

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Lepo radi ovaj RevolutionROM, doduse slabije mi drzi baterija nego na MM-u i bas mi fali Xposed+GravityBox, ali sta je tu je :d
Generalno je telefon fluidan, ostaje taj problem sa multitaskovanjem mada sam se vec navikao na to :smash:

Deluje kao neki hardverski problem, sem ako nemaš neku užas aplikaciju (npr. malware koji non stop radi nešto u pozadini, ali to je baš retkost, ili neku bagovitu tastaturu), ili neki neoficijelni ROM.
Uradio sam hard reset pa cu videti ako opet krene da zapucava nosim u servis jer je nemoguce da sa ovim specifikacijama to radi.jel postoje neke aplikacije za dijagnostiku hardwera da bi bio siguran da gde je problem?

Pa kako ti se cini posle reseta?

Uradio sam hard reset pa cu videti ako opet krene da zapucava nosim u servis jer je nemoguce da sa ovim specifikacijama to radi.jel postoje neke aplikacije za dijagnostiku hardwera da bi bio siguran da gde je problem?

Možda za početak da instaliraš jednu po jednu app da bi video da li neka pravi problem. Razmisli imaš li nešto što ne spada u "svi to koriste" grupu. Male su šanse da je do programa, ali eto, nije nemoguće ako si imao neko đubre.
Instaliraj CPU Z da proveriš hardver.

Jesi vezao deezer sa telefonom? Podesavanje se zove 'connected devices', takodje Deezer mi NIJE medju protected aplikacijama.
Zakucao mi je samo jednom kad sam tek uzeo telefon, kad nije bio vezan za telefon i kad je bio medju protected
Pogledajte prilog 221786

Sent from TT
Vezan je, sad sam gledao. Nekada mi sljaka danima bez frke, nekada pukne. Danas pukao 2x. Nije smak sveta ali provalicu vremenom sta je uzrok.

sent from P9 lite

Vezano za Deezer nisam ga koristio. Vidim da mora da se plaća. Koja je razilka kada istekne ovo free sto dobiješ kod registracije? Vez čega posle ostaneš?

Evo skinuo sam oper za klinca igricu cars i primetno bolje radi

Jos samo da obrisem onaj fb i ostali shit koji mi netreba

Izgleda da je telefon ranije zabagovao u onaj mod za stednju baterije(sad je trosi ko lud a za sada ne stuca).

@Aleksandar

Kazu da ima ovi sto koriste verziju od 2gb,te probleme koje oni navode sa multitaskingom,ja nemam na 3gb

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Pa mi nemamo 2 gb,raspolozivo ostaje mnogo manje.Odbi za gpu oko 256 mb mada nigde nepise koliko stvarno vuce + sistem koliko uzme??? I meni je sada oko 800 mb slobodno kad nema nista od aktivnih aplikacija.mada sam probao da otvorim brdo stvari i ostane oko 200 mb slobodno a kad se vratim na pocetni ekran radi refresh ikonica kao kad je pun ram a telefon kaze drugacije.Kontam da je mnogo bolja kupovina verzija sa 3 gb rama.

I verzija sa 3gb se tesko nalazi sa garancijom

ima nešto na kp ali slab izbor,samo crni,beli mi je nekako lepši,nisam neki zahtevan korisnik,za sada nisam primećivao neke razlike u radu sa telefonima od 2 i 3 giga rama

Nije multitasking na verziji sa 3 GB osetno bolji, softver ne prosto takav. Ja uvek imam po 1.5 GB slobodnog RAMa, pa je opet MT generalno los. Ne smeta mi uopste doduse, nije mi problem da sacekam malo dok se otvori app.

89fa66aa1c0a30450c718ec668452b8e.jpg

Stavite animacije na 0,5 ili na off i nece da vam koci :)

A sta je ovo zastareli dhc klijent?

33615179ee97497224f7d43c4d2d5079.jpg

Nemam pojma,ako stoji po difoltu neka ga

Nazad
Vrh Dno