markoarsic99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.02.2014
- Poena
- 169
А kako da predjem na c432?
А kako da predjem na c432?
Uspem iz prve da odradim ovo za Betu ali imam posle problem.Posle restarta mi se prvo pojavi problem sa bootloaderom posto sam pokusao da ga otkljucam pa zakljucam pise verifikacioni problem.i posle toga napise da sofver nije dobar ne moze da ga instalira reboot i to je to. Elem morao bih prvo da vratim stok bootloader verovatno,posto sam vise izludeo od tutorijala ima li ko sugestiju kako da ga vratim na fabricko kao da nije otkljucavan?
Stock ROM ceo? Ja sam probao da flesujem TWRP pre neki dan i nije ga oflesovao,posle sam imao problem sa kriptovanim podacima (to sam recio). Meni je b161 zadnji. Radio sam sa SRKtool ali nesto nije odradio TWRP kako treba https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797/page3
Da lli da probam da opet flesujem stok bootloader,pa zakljucam bootloader sa njim? Mada, power + volume up ulazi u Huawei ereacvery
Ja sam sem sad zbunio skroz.. Nemam pojma koji bootloader imam![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kako ja da flesujem stock rom. Posto sam na verziji c900 a hocu na c432? Na linku sto mi je poslao neki lik sinoc pise mi da bi se prebacio treba samo da flesujem verziju c432. Jel se to radi preko dload-a ili kako?
Ne moze preko dload-a...
Ja sam ti poslao juce ovaj link kako da prebacis u C432 https://forum.xda-developers.com/hu...nt/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873
Znam da si poslao,ali ne znam kako se flesuje pa zato pitam
A da li ce moci preko aplikacije hicare da se proverava da li ima azuriranje za nas koji smo na c900?Kao OTA nece ti nista doci na C900...
Ma rekao sam već, čim dobiju 7cu počeće da kukaju za 7.1. :dPomisli covek koliko kukate za Nugat da je to nesto bez mane i da ce vam zivot biti ekstra
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Ja iskreno necu kukati. Wvo necu visw pisati o nogautuMa rekao sam već, čim dobiju 7cu počeće da kukaju za 7.1. :d
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Skinuo sam stok b161,probao 3 dugmeta udjem i krene da ucitava i na 5% zabode kao na sliciPogledajte prilog 220237
Zadnja zvanična je b161 pošto si u Vidu kao i jaOd danas sam vlasnik ovog telefona.
Nikakav update mi ne izbacuje..verzija je B 161..uzet u VIP....
Jel to zvanican nugat dostupan ili preko xda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari