Dobio si ? Kako
Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Evo izmenio sam link za VNS-L21C432 Single Sim Samo za Betu VNS-L21C432B335
{
"status": "0",
"autoPollingCycle": "1",
"components": [{
"name": "VNS-L21C432B335-OTA",
"version": "VNS-L21C432B335",
"versionID": "69803",
"description": "�? ?�?���?��?: [�?��?��??] VNS-L21C432B335 �?� VNS-L21C432B335 (2016/12/13)",
"createTime": "2016-12-13T03:18:12+0000",
"url": "http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1164/g104/v69803/f1/"
}]
}
Jel nece da brise nista od podatka kad se instalira. Jedva sam uspeo da pokrenem.
A kada se to odradi jel ce biti onda za oficijalnu verziju ota ili ce morati da se brise sve i da se vraca na B161?![]()
Procitaj lepo upustvo na engleskom. Moras da ides bas kako pise. Da povezes mob sa ruterim preko wifi. Da imaju istu ip adresu. Da sve to proveris da li je povezano. To sve radis preko onog programa charlies. I knda kada pustis udejt na telefon tada treba da se izopira onaj tekst. Ima zafrkancija. Taman dok sve provalis steknes brzinu da to odradis.Svaka cast, preko app na komp ja ukljucim sve sto treba ali dole je prazno nista ne pise.
Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Mislim da neces dobiti ota zbog c900 (mada nisam siguran)Imam pitanje za sve vas. Imam verziju c900b161. Azurirao sam ga preko dload,da li cu dobiti ota update? I jos jedno pitanje posto vidim da su instalirali 7.0 to je beta ili normalna verzija?
Komp i mob treba da budu na istom wifi. U wifi podesavanjima na mobu, u proxy podesavanjima ubacujes IP adresu od kompa.Procitaj lepo upustvo na engleskom. Moras da ides bas kako pise. Da povezes mob sa ruterim preko wifi. Da imaju istu ip adresu. Da sve to proveris da li je povezano. To sve radis preko onog programa charlies. I knda kada pustis udejt na telefon tada treba da se izopira onaj tekst. Ima zafrkancija. Taman dok sve provalis steknes brzinu da to odradis.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Necessary dobiti Ota na C900. Moraš da promeniš u C432Imam pitanje za sve vas. Imam verziju c900b161. Azurirao sam ga preko dload,da li cu dobiti ota update? I jos jedno pitanje posto vidim da su instalirali 7.0 to je beta ili normalna verzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari