Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sa B161 moze da se odradi B336? Mislim to je verzija koju treba da izbace nugata? :D

Znaci mora da se rutuje telefon i da otkljucam bootloader pa preko TWRP? :D
Neka onda necu da cackam nista neka stoji ovako pa cekam oficijalni nugat ili beta ako bude 31.Januara :D

Mene samo iritiraju ove ikonice u status baru. Npr umesto da stoji ikonica WhatsApp-a izlazi mi slika kontakta od koga je poruka itd.
To je na Nougatu sredjeno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Je l ima sad na emui 5, kao na stock noguatu, da kada stigne poruka, bilo sms WA ili viber, da može direktno da se odgovori iz notifikacije?

Kada spominjete Viber,meni nije jasna jedna stvar. Na S3,kada koristim telefon,poruka stize i samo se vidi u notifikacijama,ne iskace mi prozor sa porukom jer to su sredili nekim apdejtom. Kada ne koristim,iskoci prozor sa porukom.
Kada sam presao na P9L i instalirao Viber,uvek mi iskace prozor i kada koristim bilo koju aplikaciju i to ume da nervira malo jer vas prekida u necemu. Pokusao sam u podesavanjima,ali nista.
Da li ste vi nekako to sredili ili i vama stalno prozor iskace?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Kada spominjete Viber,meni nije jasna jedna stvar. Na S3,kada koristim telefon,poruka stize i samo se vidi u notifikacijama,ne iskace mi prozor sa porukom jer to su sredili nekim apdejtom. Kada ne koristim,iskoci prozor sa porukom.
Kada sam presao na P9L i instalirao Viber,uvek mi iskace prozor i kada koristim bilo koju aplikaciju i to ume da nervira malo jer vas prekida u necemu. Pokusao sam u podesavanjima,ali nista.

Ja sam po navici ugasio message pop-up :d

Aj baci link za masku,dobra je skroz

Kacio sam negde na prethodnim stranicama ali evo opet: Free tempered glass! New back cover case For huawei honor p9 lite leather cases and covers Luxury brand mofi original desgin
http://s.aliexpress.com/uqYvAj2m
(from AliExpress Android)

sent from P9 lite
Edit: ja sam je 5.85 platio. Pogledaj jel ima negde jeftinije posto je ovaj digao cenu.

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce....da li je sredjen autofocus prilikom snimanja videa? Posto znam da isti nije radio u samom pocetku kada se pojavio fon...

Мислиш на овако нешто?
066ad0475201c09c92b3f7e7965aa025.jpg

Није ми јасно како не можеш да подесиш, у подешавањима вибера идеш на обавештења и на нова искачућа порука, то не чекираш и нема проблема, барем код мене.
076162c423515d750d5574288d547322.jpg

P9 Lite

Polako sa tim nugatom, ljudi ovo je Lite verzija telefona, novu verziju androida nisu dobili još ni telefoni koji su skuplji 3-4 puta nego P9 Lite [emoji6]

Važno da će doći !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@zeljkokg76

Da,na taj prozor ali ne znam da li si me lepo skapirao. Tipa,koristim tapatalk,citam bencmark i stize poruka sa vibera i meni se taj prozor pojavi. Dok je na S3,citam bencmark i poruka se samo pojavi u notifikacijama, a kada nista ne radim,pojavi mi se prozor.
Na P9l mi se stalno pojavljuje prozor. Zakljucak je,kako prozor da vas ne prekida kada radite nesto,a da se ujedno pojavljuje kada ne radite nista na telefonu?

Poslednja izmena:
@zeljkokg76

Da,na taj prozor ali ne znam da li si me lepo skapirao. Tipa,koristim tapatalk,citam bencmark i stize poruka sa vibera i meni se taj prozor pojavi. Dok je na S3,citam bencmark i poruka se samo pojavi u notifikacijama, a kada nista ne radim,pojavi mi se prozor.
Na P9l mi se stalno pojavljuje prozor. Zakljucak je,kako prozor da vas ne prekida kada radite nesto,a da se ujedno pojavljuje kada ne radite nista na telefonu?

Ja bih rekao ili nikako ili uz ponovni prelazak na S3.

Pocela neka linija da mi se stvara u dodnjem delu. Takodje kad brzo ukljucim pa ugasim javlja se neki prelaz na ekranu. Kada posle nekog vremena ponovo ukljucim ta linija se ne javlja. Mislim da je to softverske prirode. Sta vi mislite. Takodje i kad restartujem to se javlja na prelazu sa crne pozadine na logo pocetnog ukljucivanja. Jel moze da se snimi ekran. Ja sam ovu sliku izbacio ali nevidim da li se ta linija vidi. Screenshot_2017-01-21-19-34-05.png

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Može biti da crkava ekran, posto ne možeš sa screenshotom to da uhvatis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesto ne verujem da je ekran ali nije nemoguce. Moze biti i sw problem. Restartuj fon za pocetak pa vidi kako se ponasa.
Jesi menjao launcher mozda?

sent from P9 lite

Hladno je ove zime. Nikad se ne zna. Baterija, displej može da gekne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa mozda promenim luncher. Ne resetuje mi se telefon iz pocetka. Evo sad dok ovo pisem nema te crte. Ne javlja se stalno. Samo kad se brzo zakljuca otkljuca displej. Posle to stoji dok se opet ne zakljuca displej. Posle nekog vremena nema te linije i to sto prelazi. Neki artifekti ili kako vec da nazovem. Mislim da je do softvera.

E sad sam u problemu. Otkljucao bootloader,pokusao TWRP da flesujem i sad ne mogu nista dalje. Nije flesovao TWRP,pokusao sam da zakljucam bootloader i sad mi trazi password jer mi pise Type password ti decrypt storage. Zna li neko resenje?

E sad sam u problemu. Otkljucao bootloader,pokusao TWRP da flesujem i sad ne mogu nista dalje. Nije flesovao TWRP,pokusao sam da zakljucam bootloader i sad mi trazi password jer mi pise Type password ti decrypt storage. Zna li neko resenje?
Ukucaj na google. Ponudice ti neko resenje. Pa polako guglaj.

Ja sam kucao type password to descrypt storage huawei. Ono prvo sto mi ponudilo tu sam usao. Probaj to da primenis.

Upravo zbog tih stvari više se ne zezam. :D Jedino na Google da vidiš.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Ima i resenje gde izvadis tvoju sim karticu ,memorijalni i bateriju. Stavis drugu sim i restartujes. Ponovo izvadis sve. Na kraju vratis svoju sim i memorijsku. Probaj ovo. Tako neki lik uspeo.

Jel si na mm ili nougat? Imas twrp za nougat posebno,a posebno za mm,mozda zato nece da ga ubaci.

Dali moze neko kod sebe na p9 lite,da proveri jer ima blago probijanje osvetlenja na crnoj boji,u mracnoj prostoriji. Kupio sam nov pa me to malo iritira,da znam dali da ga nosim u servis.

Imam na oba primerka identicno, kod zvucnika iznad. Pogledao sam jos i kod nekih koji imaju P9 Lite i identicno probijanje imaju kod zvucnika (svi primerci su kupljeni razlicitih datuma, dva u VIP, neki u slobodnoj prodaji...). Minimalno je, ali vidljivo na najjacem osvetljenju u totalnom mraku. U realnoj upotrebi teoretske sanse nema da primetis.

U totalnom mraku bilo sta osim minimalnkg osvetljenja, bar meni, daje utisak kao da ce da mi istera oci tako da ne vidim poentu povecavanja istog u istim uslovima :D

Nisam siguran da je to - to, ali ako si namestio PIN/lozinku za zaključavanje ekrana, probaj sa time. Meni se nešto slično desilo, ali nisam siguran da je baš isto stajalo kao kod tebe.

vidljivo na najjacem osvetljenju u totalnom mraku.
Ovo jedino ko je totalni mazohista može tako da koristi... Često mi i minimalno osvetljenje deluje prejako dok vrtim 9GAG pre spavanja. :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Nazad
Vrh Dno