Udjes u bootloader pa pokrenes adb drajver I u njegov direktorijum ubacis twrp I kucas one *******cije za flesovanjeMogu da udjem u recavery na 3 dugmeta. ima li neko ideju sta dalje? Da probam da flesnem neki b161 koji je i bio ?
Huh sad mi sample necessary da se uloguje na Hicare I tastatura mi Dali Huawei ...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
ja je koristim i dalje... meni super, em kompaktna ne dodaje toliko na dimenzijama telefona, em lepse izgleda od bilo kog "providnog silikona". Fina tekstura, hrapava pozadi.![]()
Jel neko koristio ovu masku Nillkin Scrub?
Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Preko kompa moras,a u bootloader udjes kad ugasis fon pa drzis volume down + power I onda ubacis twrp,ako si na,nugatu onda moras twrp za nugat I ubacis revolution rom rc 2 radi sve u fulluKako pokrenem adb driver iz boot loadera?Pogledajte prilog 219938 Pogledajte prilog 219939
Samo da rešim ovaj Hicare što neće da pošalje sms. Pošalje ali ne stigne
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ma neka i zadnji dobijemo bitno da stigne![]()
Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Ako imaš fiskalni i garanciju onda lagano direktno u oštećeni servis. Lakše i brže rešenje nego u vipImam problem sa ekranom, već sam o tome pisao, na dnu ekrana imam štrafte i preslikavanje gornjeg dela ekrana, ukupno neka 2 mm.
Mislio sam da će da iščezne, medjutim ništa.
Napominjem da se to pojavljuje čim se telefon uključi, od početnog ekrana sa logom do podizanja sistema.
E sad pitanje, telefon je kupljen od drugog čoceka, iz drugog grada, iz VIPa.
Imam fiskalni račun i garanciju.
Da li garanciju mogu da ostvarim u Beogradu u bilo kojoj VIP prodavnici ili treba da se nosi u grad gde je kupljen ili ima neko mesto u Beigradu gde se reklamiraju?
Hvala unapred.
Tu liniju imam i ja. Ne pojavljuje se svaki put. Samo kad se zakljuca i otkljuca mobilni dvaput u isto vreme. Da li je tako i kod tebe. Mislim da je to do softvera. Jos nisam nosio mobilni na reklamaciju.Imam problem sa ekranom, već sam o tome pisao, na dnu ekrana imam štrafte i preslikavanje gornjeg dela ekrana, ukupno neka 2 mm.
Mislio sam da će da iščezne, medjutim ništa.
Napominjem da se to pojavljuje čim se telefon uključi, od početnog ekrana sa logom do podizanja sistema.
E sad pitanje, telefon je kupljen od drugog čoceka, iz drugog grada, iz VIPa.
Imam fiskalni račun i garanciju.
Da li garanciju mogu da ostvarim u Beogradu u bilo kojoj VIP prodavnici ili treba da se nosi u grad gde je kupljen ili ima neko mesto u Beigradu gde se reklamiraju?
Hvala unapred.
Pa moguce da je neki defekt ekrana. Kod mene ne stoji non stop. Mada se i meni cini da od kad sam updejtovao mobilni javlja se ta linija.To je ćerkin telefon i ta štrafta je non-stop je na ekranu.
Nisam siguran od kada je, jer ga ona koristi, a nije mi odmah rekla kad se pojavilo, ali nekako mi se čini da se pojavilo kad sam apdejtovao sistem!? Opet kažem, nisam siguran. To se pojavljuje čim se uključi ekran, pa nisam baš siguran da li je do sistema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari