Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

4c8c95d18548a596cb5a6a145b49d2d7.jpg

Jel neko koristio ovu masku Nillkin Scrub?

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Mogu da udjem u recavery na 3 dugmeta. ima li neko ideju sta dalje? Da probam da flesnem neki b161 koji je i bio ?
Udjes u bootloader pa pokrenes adb drajver I u njegov direktorijum ubacis twrp I kucas one *******cije za flesovanje

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako pokrenem adb driver iz boot loadera?P70122-141924.jpg P70122-141638.jpg

Poslednja izmena:
Drugari treba da kupim ovaj model,e sad nemam priliku da ga vidim uzivo u beloj boji,pa me zanima vase misljenje,koju boju uzeti,beo ili crn:wave:

Meni je izbacivalo to za password i ja tu ukucam pin jer mi je on podešen uz fingerprint, i tad valjda izbaci neku grešku u traži factory reset, to odradim i posle sve ok, naravno to obrise internu memoriju.

Uspeo sam da ga pokrenem. Pokusao sam 2 puta sa slike jedan i kao nije uspelo. Resetovao ga i i on jednostavno usao u sistem .... ne kapiram ali eto

Dobar je g4 jedina mada mu je ekran koliko sam ja citao i pratio. Dosta je slab pa brzo na**** ili nedaj boze da ti ispadne

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Huh sad mi sample necessary da se uloguje na Hicare I tastatura mi Dali Huawei ...

Posalje mi kod na SMS Ali ne stigne,a tartaturu nemam Huawei.

4c8c95d18548a596cb5a6a145b49d2d7.jpg

Jel neko koristio ovu masku Nillkin Scrub?

Huawei P9 Lite (VNS-L21)
ja je koristim i dalje... meni super, em kompaktna ne dodaje toliko na dimenzijama telefona, em lepse izgleda od bilo kog "providnog silikona". Fina tekstura, hrapava pozadi.

Ne pitam ništa jedva sam ga upalio. Doduše sve mi je izbrisao ali nema veze, jedino mi smo zbog aplikacija za banku

Samo da rešim ovaj Hicare što neće da pošalje sms. Pošalje ali ne stigne

Evo ovde se vidi problem sa ekranom. Sad kad sam bio napolje na ovu zimu se ne javlja problem. Cim udjem u toplo pocinje da izbacuje na ekran. Izgleda da se nesto kvari polako.
20170122_181324.jpg20170122_181327.jpg20170122_181332.jpg

Samo da rešim ovaj Hicare što neće da pošalje sms. Pošalje ali ne stigne

I meni se to dešavalo, treba da budeš uporan narednih nekoliko dana, par puta na dan pokušaj. Ne znam zašto imaju problem sa time, ja sam sasvim slučajno uspeo da dobijem sms.

Ma neka i zadnji dobijemo bitno da stigne :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Bas to :D A ne bih da se zezam oko TWRP inace bas bih stavio betu ali ne bih opet sve ponovo itd.Sacekam ovako ota nugat i gotovo :D

Plakacu za ovim notification centrom ako ga zamene nekim drugim na Nugatu..

Video sam neki na slikama ovde na temi pre nekog vremena.. Ako je taj, oni su pali s konja na magarca sto se toga tice :/

Imam problem sa ekranom, već sam o tome pisao, na dnu ekrana imam štrafte i preslikavanje gornjeg dela ekrana, ukupno neka 2 mm.
Mislio sam da će da iščezne, medjutim ništa.
Napominjem da se to pojavljuje čim se telefon uključi, od početnog ekrana sa logom do podizanja sistema.
E sad pitanje, telefon je kupljen od drugog čoceka, iz drugog grada, iz VIPa.
Imam fiskalni račun i garanciju.
Da li garanciju mogu da ostvarim u Beogradu u bilo kojoj VIP prodavnici ili treba da se nosi u grad gde je kupljen ili ima neko mesto u Beigradu gde se reklamiraju?
Hvala unapred.

Imam problem sa ekranom, već sam o tome pisao, na dnu ekrana imam štrafte i preslikavanje gornjeg dela ekrana, ukupno neka 2 mm.
Napominjem da se to pojavljuje čim se telefon uključi, od početnog ekrana sa logom do podizanja sistema.
Da li garanciju mogu da ostvarim u Beogradu u bilo kojoj VIP prodavnici ili treba da se nosi u grad gde je kupljen ili ima neko mesto u Beigradu gde se reklamiraju?
Hvala unapred.
Ako imaš fiskalni i garanciju onda lagano direktno u oštećeni servis. Lakše i brže rešenje nego u vip

Koji je ovlašćeni servis, na garanciji ne piše?

Hvala unapred.
Tu liniju imam i ja. Ne pojavljuje se svaki put. Samo kad se zakljuca i otkljuca mobilni dvaput u isto vreme. Da li je tako i kod tebe. Mislim da je to do softvera. Jos nisam nosio mobilni na reklamaciju.

To je ćerkin telefon i ta štrafta je non-stop je na ekranu.
Nisam siguran od kada je, jer ga ona koristi, a nije mi odmah rekla kad se pojavilo, ali nekako mi se čini da se pojavilo kad sam apdejtovao sistem!? Opet kažem, nisam siguran. To se pojavljuje čim se uključi ekran, pa nisam baš siguran da li je do sistema?

Prilozi

• media-share-0-02-05-87da14069401e71d7182fcf70279849e1e38bf48311f802fcd259df4d3808b07-fa793558-c8.jpg
    media-share-0-02-05-87da14069401e71d7182fcf70279849e1e38bf48311f802fcd259df4d3808b07-fa793558-c8.jpg
    161.3 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
To je ćerkin telefon i ta štrafta je non-stop je na ekranu.
Nisam siguran od kada je, jer ga ona koristi, a nije mi odmah rekla kad se pojavilo, ali nekako mi se čini da se pojavilo kad sam apdejtovao sistem!? Opet kažem, nisam siguran. To se pojavljuje čim se uključi ekran, pa nisam baš siguran da li je do sistema?
Pa moguce da je neki defekt ekrana. Kod mene ne stoji non stop. Mada se i meni cini da od kad sam updejtovao mobilni javlja se ta linija.

Čim radite updajte odma restart. Upravo zbog ovakvih stvari. I ako vam se cini posle update da je sve ok ipak odradite hard restart.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

69c9421ccb43c90c98f33aae7bcd4759.jpg

Jel ovo bese mora preko twpr?

Pise "type: OTA" :D mislim da preko DLOAD ne treba twrp

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Nazad
Vrh Dno