Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Malo sporiji net imam.Ali javljam utiske kada skinem i odradim update :D

Uspem iz prve da odradim ovo za Betu ali imam posle problem.Posle restarta mi se prvo pojavi problem sa bootloaderom posto sam pokusao da ga otkljucam pa zakljucam pise verifikacioni problem.i posle toga napise da sofver nije dobar ne moze da ga instalira reboot i to je to. Elem morao bih prvo da vratim stok bootloader verovatno,posto sam vise izludeo od tutorijala ima li ko sugestiju kako da ga vratim na fabricko kao da nije otkljucavan?

Uspem iz prve da odradim ovo za Betu ali imam posle problem.Posle restarta mi se prvo pojavi problem sa bootloaderom posto sam pokusao da ga otkljucam pa zakljucam pise verifikacioni problem.i posle toga napise da sofver nije dobar ne moze da ga instalira reboot i to je to. Elem morao bih prvo da vratim stok bootloader verovatno,posto sam vise izludeo od tutorijala ima li ko sugestiju kako da ga vratim na fabricko kao da nije otkljucavan?

Flesuj zadnji zvanicni stock za tvoj telefon i uradi relock bootloader-a

Stock ROM ceo? Ja sam probao da flesujem TWRP pre neki dan i nije ga oflesovao,posle sam imao problem sa kriptovanim podacima (to sam recio). Meni je b161 zadnji. Radio sam sa SRKtool ali nesto nije odradio TWRP kako treba https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797/page3
Da lli da probam da opet flesujem stok bootloader,pa zakljucam bootloader sa njim? Mada, power + volume up ulazi u Huawei ereacvery

Poslednja izmena:
Stock ROM ceo? Ja sam probao da flesujem TWRP pre neki dan i nije ga oflesovao,posle sam imao problem sa kriptovanim podacima (to sam recio). Meni je b161 zadnji. Radio sam sa SRKtool ali nesto nije odradio TWRP kako treba https://forum.xda-developers.com/mate-8/development/tool-srk-tool-huawei-t3369797/page3
Da lli da probam da opet flesujem stok bootloader,pa zakljucam bootloader sa njim? Mada, power + volume up ulazi u Huawei ereacvery

Stock rom ceo sa 3 tastera

Ja juče iz zezanja probao da dobijem unlock key, kad ono uspeo..otključao, factory reset, al kad je poceo da izbacuje silna upozorenja (a pojavio se i ovaj tutorijal za N), odmah ga zaključao..

Ja sam sem sad zbunio skroz.. Nemam pojma koji bootloader imam :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako ja da flesujem stock rom. Posto sam na verziji c900 a hocu na c432? Na linku sto mi je poslao neki lik sinoc pise mi da bi se prebacio treba samo da flesujem verziju c432. Jel se to radi preko dload-a ili kako?

Bolji je od MM brzi fluidnije radi, malo me nervira samo poruke sto mora bela pozadina da stoji.Pa onda i dole oni navigacioni budu beli a tastatura mi crna.Ali sve ostalo radi, nisam radio reset samo tako update i radi odlicno :D

Za sve koji misle da nece biti
bbe5f5424542efea5f7d14933f76c595.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Pomisli covek koliko kukate za Nugat da je to nesto bez mane i da ce vam zivot biti ekstra :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Pomisli covek koliko kukate za Nugat da je to nesto bez mane i da ce vam zivot biti ekstra :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Ma rekao sam već, čim dobiju 7cu počeće da kukaju za 7.1. :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Zato cu ja lepo da kupim nexus 5x i cao :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Skinuo sam stok b161,probao 3 dugmeta udjem i krene da ucitava i na 5% zabode kao na slicip9lite.jpg

@Crow011 ti bas imas muke sa telefonom :D na LG barem meni, je sve bilo laske.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Nisam instalirao N. Jesam skinuo preko proxia ali posle reboot nije hteo da uradi update. Ovo je sa stock b161 koji je već na aparatu.

Novi clan P9 lite

Od danas sam vlasnik ovog telefona.
Nikakav update mi ne izbacuje..verzija je B 161..uzet u VIP....
Jel to zvanican nugat dostupan ili preko xda?

Koliko sam ja shvatio, pre ce stici za C432 nego za C555?

Zvanican nougat nije dostupan josuvek, ne znam gde se ljudima zuri. Super radi na mm-u.

Nazad
Vrh Dno