zeljkokg76
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2016
- Poena
- 80
Kao na primer ovako, onda klikneš na slike i izbaciće samo slike.

Poslednja izmena:
dobio sam apdejt b151 i ubacio ga e sada cini mi se da je zvuk zvona malo tisi od predhodne verzije da li neko zna zasto i zanima me jel moram da uradim factory reset
Sam si sebi dao odgovor zašto se to pojavljuje. Ako ti smeta, zaključaj bootloader.Međutim pri bootovanju telefona imam obaveštenje "Your device has failed verification and may not work properly. To learn more visit: http://zh.ui.vmall.com/emotiondownload.php?mod=restore"
interesuje me da li se još neko susreo sa tom notifikacijom i kako je istu "sredio"?
Da napomenem da je to počelo da se pojavljuje od trenutka kad sam otključao bootloader.
poz
Jedno pitanje (možda je već bilo), vidim da svaka verzija telefona ima svoju single verziju i svoju dual verziju (pa pretspotavljam da se sve single verzije koje se oznakom poklapaju sa dual verzijama mogu otključati preko one aplikacije na XDA). Da li postoji neka verzija telefona kod koje nije moguće otključati dual sim i koja je samo singl? Ako postoji, koja je oznaka, da je zaobiđem.
Jedno pitanje pa ko zna zamolio bih za odgovor. Postao sam vlasnik p9 lite telefona a pre njega sam imao p8 lite. E sad da li nekozna kako mogu da proverim da li je p9 lite free sim i da li je dual sim ili single sim. Na p8 lite sam kucao neki kod i ono mi je bilo pokazalo. Da li je to moguce i na p9 lite i koji je kod?
Hvala na odgovoru. Tel sam uzeo u vipu
Hvala jos jednom na odgovoru. Nisam imao drugu karticu da probam pa sam zato pitao. Da li koristite otisak prsta?
Da li je neko ko je uzeo telefon u VIP-u dobio najnoviji updejt
Meni je sad nab131 nel to znaci da ja josnisam dobio taj novi updejt? I sta novo donosi taj novi updejt?
Ovo ažuriranje dodaje funkciju štampanja e-pošte i optimizuje nekoliko funkcija i prikaz korisničkog interfejsa. [Šta je novo] Dodata je funkcija štampanja e-pošte. Dodata je funkcija koja vam omogućava da usporeni video zapis sačuvate kao novi video zapis. [Popravke] Rešen je problem zbog koga taster za nedeljni prikaz u Kalendaru nije bio lokalizovan. Rešen je problem zbog koga neki elementi korisničkog interfejsa nisu tačno prikazivani. [Optimizacije] Optimizovan je naziv vašeg uređaja tako da bude dosledan u svim scenarijima. Optimizovane su poruke koje primate kada umetnete slušalice. Optimizovano je nekoliko prečica u padajućem meniju. Optimizovano je nekoliko ikona aplikacija na početnom ekranu. Poboljšani su korisnički interfejsi na ekranu sa kontaktima. Optimizovan je Huawei Swype metod unosa. [Napomene o ažuriranju] 1. Ako budete imali nekih problema tokom ažuriranja, pozovite liniju Huawei korisničke službe ili posetite ovlašćeni Huawei servisni centar za pomoć. 2. Ovo ažuriranje neće obrisati vaše lične podatke, ali vam preporučujemo da napravite rezervnu kopiju svih važnih podataka pre ažuriranja.
Cekaj... Sta? XDOtvori Gugl tastaturu iz marketa i u podesavanjima dodaj sta hoces.
Sent from my D6503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari