Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

DL link, plz? Već kad nema OTA još uvek. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Turio sam da se skida pa ću probati. Hvala. :)

Skinuo ali kad pokrenem instalaciju prijavi error i preporučuje da ponovo skinem paket... E neću. Skidao ga sat vremena i sad ponovo. Nope... Čekam OTA. :d

To je to. I sa XDA me vodi na taj isti link.

Napravis dload folder na kartici i u njega raspakujes to sto si skinuo. Predpostavljam da si tako uradio. i onda ukucas onaj br.

Dešava li se ovo kod još nekog, npr nešto radim i kad hoću da prebacim na drugu aplikaciju preko recent menija nekad moram dvaput da tapnem na aplikaciju da bi je otvorio.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da citiram sebe, niko mi ne odgovori, dešavali se još nekom, vidim da pišete o update pa me zanima dal je ovo ispravljeno ako je uopšte bug.

Takodje nemam problem.

Evo sad se probudio i pokušao ponovo da pustim apdejt i sve prošlo bez problema... Dafuq? :d Juče pokušao dva puta i oba puta dođe do 11% i izbaci error... Sad sve ok. :D

Sad sam video da mi u about umesto VNS-L21C432B151, kao što piše na linku, stoji VNS-L21C900B151. Kako god... :d

VNS-L21C900...je global. To znaci da telefon nece dobijati OTA update vec ces morati manualno...

Kako god da sam uspeo taj da dobijem. Instalirao sam isti onaj sa linka gore.

Izleda da su na ovaj zadnji updejt ,sto je za moj mob morao rucno da se odradi, ispravili neke sitnice. Za nijansu lepse radi i ram memorija je uvek vise slobodna. U igrici world of tanks povecao se fps na medijum detalje. Baterija je ista koliko sam primetio. I mislim da se glasnije cuje dok pricam sa sagovornika.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Jel se i vama cini da je zadnji deo mogao da bude kvalitetniji? Nije mnogo otporan na ogrebotine, cini mi se da bi se bez futrole vrlo brzo ostetio, nekako je sav "mekan" :-D

Kod mene sad pise l21c900b151. Rucno sam updejtovao. Da li ima neke razlike u tim verzijama.

Ja sam za sada primetio nove fontove

Kod mene sad pise l21c900b151. Rucno sam updejtovao. Da li ima neke razlike u tim verzijama.

Razlikuje se cufra nakon "c"...na Vipovim telefonima je drugačija. Pretpostav5am da je verzija sa ručnog apdejta "globalna" dok operateri imaju svoje...
Inače, meni još nije stigao update (Vip), ne znam zašto...

Razlikuje se cufra nakon "c"...na Vipovim telefonima je drugačija. Pretpostav5am da je verzija sa ručnog apdejta "globalna" dok operateri imaju svoje...
Inače, meni još nije stigao update (Vip), ne znam zašto...
Ok. Hvala.

Ovo ažuriranje dodaje funkciju štampanja e-pošte i optimizuje nekoliko funkcija i prikaz korisničkog interfejsa. [Šta je novo] Dodata je funkcija štampanja e-pošte. Dodata je funkcija koja vam omogućava da usporeni video zapis sačuvate kao novi video zapis. [Popravke] Rešen je problem zbog koga taster za nedeljni prikaz u Kalendaru nije bio lokalizovan. Rešen je problem zbog koga neki elementi korisničkog interfejsa nisu tačno prikazivani. [Optimizacije] Optimizovan je naziv vašeg uređaja tako da bude dosledan u svim scenarijima. Optimizovane su poruke koje primate kada umetnete slušalice. Optimizovano je nekoliko prečica u padajućem meniju. Optimizovano je nekoliko ikona aplikacija na početnom ekranu. Poboljšani su korisnički interfejsi na ekranu sa kontaktima. Optimizovan je Huawei Swype metod unosa. [Napomene o ažuriranju] 1. Ako budete imali nekih problema tokom ažuriranja, pozovite liniju Huawei korisničke službe ili posetite ovlašćeni Huawei servisni centar za pomoć. 2. Ovo ažuriranje neće obrisati vaše lične podatke, ali vam preporučujemo da napravite rezervnu kopiju svih važnih podataka pre ažuriranja.

Vip ... Jos uvek nista kod mene

Drama u kući! Telefon pun slika, treba ga isprazniti pod odma'.

Povean preko USB-a sa računarom. DCIM folder prazan, ne vide se slike!

Upomoć! Tinejdžerka histerše. Šta raditi?

U windows exploreru uključiti show hidden files.

Kad spojis komp sa telefonom, spusti padajuci meni na telefonu i tu ce ti se pojaviti da omogucis prenos fajlova...

Nazad
Vrh Dno