Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

@Pennywise, hvala, ali to me ne zanima. Samo sam hteo da se prebacim na C432 da mi se vrati OTA pa da čekam Nougat. :)

Anyway,
9c4318d502769822e82fb2b6e12d6232.jpg

Sve prošlo ok, legao OTA 161 bez problema. :D
Znači užasno jednostavno, a ja lupao glavu k'o *****. :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jednostavno za onog ko zna:) a neki ce da platimo:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Treba Crow011 da napišem tutorial ukratko. :D

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Da li se nekom desava da kad ukljucite bluetooth nakoh gasenja ostane kao blago zatamljen tj kao da se pali?jedino restart vrati na staro.

^upravo probao, gasio i palio 5 puta za redom i normalno radi.

Onda kod mene nesto brlja.mada je poceo da brlja tj juce blokirao kad sam skidao igricu i hteo da udjem u poruke tako je stajao pola sata pa se odblokirao.Poredio sam sa zeninim lg k10 igricu za klinca cars i kod mene dosta losije radi povremeno secka zvuk a fps skoro pa isti.

Zašto mu je multitasking toliko loš? Pogotovo na nougat-u. Nmg tri app u pozadini da držim. Jel ima neko rešenje?

Jednostavno,to je kineski optimizovan rom da namerno koci telefon,isti problem sam imao sa xaomi koji je isti kao i s3 neo a razlika u radu nebo i zemlja.Poredio sam ovaj sa k10 i ista prica stim sto je k10 slabiji.

Zašto mu je multitasking toliko loš? Pogotovo na nougat-u. Nmg tri app u pozadini da držim. Jel ima neko rešenje?

Stock ROM ima prilicno agresivan task killer. Tako je bilo i na mom proslom Huawei telefonu (G620s). Jedino da cekas stabilnu verziju CM14/LineageOS ako te ne mrzi da otkljucavas bootloader i flashujes to :d

Upravo kupio s6 ovaj ce da se proda

Uzeo si telefon od pre 2 godine sa slabijom baterijom nego telefon koji trenutno koristis :)

Meni bez problema drzi browser,tapatalk,messenger,dialer u memoriji i otvore se instant cim kliknem na njih u recent apps.

Ma nisam vise mogao da ga trpim 2gb rama a da me tako zeza cao zdravo. Probaću ga bilo je lepo dok je trajalo

S6 neće mnogo bolje držati apk od p9L :)
Ako si hteo pravi multitasking onda si trebao da ideš na 6p,op3 ili g5.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne razumem ali ajd. Meni je u tasku skoro uvek 6 7 app na N beti.

Mnogo toga zavisi od činjenice koliko imaš instaliranih apk to jest koliko ti running services bleji u memoriji. Ako ih imaš dosta neće ništa ostati za kesiranje npr

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sto ne uze P9L od 3gb i sta te briga :D
Hvalio si ga dosta ako se ne varam, opasno se zaludjivao oko maski i sve to pade u vodu :D
O instalaciji nugat bete da ne govorim

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
d7a0d0031db7b4ee12d5c88710fb9623.jpg

I na P9 Lite od 3GB je isti multitasking.

Sto se tice seckanja muzike, i meni se desava, ali retko. Doduse, slabo je slusam na telefonu.

@ksLazy

Ali nemam nikakvih problema,sve radi dobro.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Sve radi super, stvarno nemam zamerki. Dobar je ovo telefon. Samo kazem, desava se i meni. Taj multitasking mi nije neki problem, nije mi mrsko sekundu-dve da sacekam da mi otvori app.

Meni je najveci problem (mozda i jedini) na ovom telefonu sporo punjenje baterije.

Multitasking ocaj zivi.prvo pise 2 gb rama ukupno pa onda pored free.kako moze imati 2 gb na raspolaganju kad deli mem sa gpu?

To mozda zabaguje ako pise da ima 2gb free.
Na GPU ode 200~ ili koliko vec MB, a na sistem mora da ode deo svakako.
Uglavnom je oko 700 free kada nema nekih teskih aplikacija otvorenih.

Tako je,ali nisam mislio da ima free 2 gb nego ukupno rasplozivo sto nema smisla.al nema veze uglavnom je oko 700 mb free bez ciscenja sa par app aktivnih.

Aliii jako pozitivna i gotivna stavka je baterija koja opusteno izvuce 3 dana sto nisam sretao sa drugim telefonima.kontam da os ogranici rad telefona da bi baterija duze trajala.

Ka od kad sam poceo da igram clash of kings jede bateriju:)

Sve što ste rekli je na mesto. P9l je još kod mene vodećemo šta ću sa njim.
Za sad s6 je ok sa nekim mali softver update nece da install pise error ali nmvz root pa custom rom. Sacuvacu p9l do nougat official pa ce mo videti ako se ne popravi ide na prodaju.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Nema sta da se popravlja, sve radi kako treba.

Mene isto izludjuje to sto ima agresivan task killer, slusam muziku, bilo Google Play ili Spotify, pauziram, vratim se posle 30 sekundi ili minut, ono mi skloni i aplikaciju sa zakljucanog ekrana i iz notifikacije, a cim udjem u aplikaciju, ono je opet otvara kao da nisam ni pustao muziku. I dosta aplikacija mi tako ubija, mnogo me to izludjuje. Multitasking mi uopste nije na nivou, vrlo cesto mi otvara aplikacije ponovo umesto da nastavi tamo gde sam stao, a pri tome u pozadini nemam vise od 3 dodatne aplikacije. Ja jesam hvalio ovaj telefon na pocetku, sve stoji, lep, dobar za ove pare, ali majku mu ipak izludjuje ovo sto radi. Jos sam merkao Xiaomi Redmi Note 3, sad vec 4, kakvi su oni po tom pitanju? Naravno, mislim na jace verzije od 3gb.

Nazad
Vrh Dno