Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Meni nista ne iskače,desilo se da nije zvonio Viber ili možda i jeste ali nisam čuo. Firefox nebkorisrim ali ću da probam. Beta je. Ko je imao instaliran Beta program trebao jenda vidi prvi tab za prijave gresaka

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Izdrzace se nekako malo nervira ali ako ce biti ota za full nougat necu da diram ali ako nece i moram da vracam. Vracacu odma :D

Jedno pitanje. Imam P9 Lite i Facebook aplikacija mi uopste ne izbacuje push notifikacije (tipa kad neko komentarise itd) niti mi stoji na ikonici broj (ono kad ti neko nesto napise izbaci ti push + stavi broj 1 pored). Sve ostale aplikacije radi bez problema (WA, Viber itd.) Stavio sam FB u protected apps, ignore battery optimizations, cak sam stiklirao i priority medjutim i dalje nema ni brojeva ni nista. Mora da udjem u aplikaciju da bih video.:smash:

Jok. Imam instaliran Accubattery ali on radi samo monitoring. I imam onaj Phone Manager sto dolazi uz Huawei telefone, ali sam ga koristio svega 2-3 puta. Ni meni nije jasno :D Sad sam reinstalirao, procackao opet namestanja, da vidim bas da li ce da radi sad...

Nije radilo opet. Probacu da izbacim pa da vidim. Stvarno mi nije jasno zasto samo FB nece, sve ostalo radi... Nije neki problem bas ali ono, malo nervira. :D

drugari zasto ni jedna vremenska prognoza nece da radi sa nova launcher,tj kasni sat i update na njoj.A fabricki launcher mi se nikako ne svidja,uzas

drugari zasto ni jedna vremenska prognoza nece da radi sa nova launcher,tj kasni sat i update na njoj.A fabricki launcher mi se nikako ne svidja,uzas

Meni radi, koristim Weather & Clock widget. Proveri da li si dao sve dozvole aplikaciji koju koristiš. I kakvog update nema, otkud ti to?

Kakva je kamera na Nugatu? Jel radi autofokus prilikom snimanja videa?

Kamera cini mi se na ovoj nougat beti da je dobra, autofokus pri snimanju videa hmm moze to i bolje. Ali imam problem sa multitasking, dve app lepo radi a vec treci tab pocinje ostale app ponovo da pokrece.

Jok. Imam instaliran Accubattery ali on radi samo monitoring. I imam onaj Phone Manager sto dolazi uz Huawei telefone, ali sam ga koristio svega 2-3 puta. Ni meni nije jasno :D Sad sam reinstalirao, procackao opet namestanja, da vidim bas da li ce da radi sad...
Ne radi ni meni, mislim da je razlog jer u Badge app icons opciji nema Facebooka uopste

Kakve veze ima b161 ili b160 ili b130?

za b161 nece biti nogauta

Odakle tebi to da za b161 nece biti nugata?
Kada su pustili betu za sve telefone?
@ Crow011 sto kaze kakve to veze ima koji je :D
Ne vidim razlog da ne puste nugat za ovakav telefon samo se mora cekati da puste zvanicnu verziju :D

Poslednja izmena:
Ne radi ni meni, mislim da je razlog jer u Badge app icons opciji nema Facebooka uopste

A gde je ta opcija? Jel ti rade push notifikacije sa FB, tipa kad ti neko komentarise nesto, meni ni to.

@Zoranhaker Pa potvrdili su zvanicno da Nougat dolazi na P9 Lite. Neko im je cak poslao i mail da ih pita.

Čišćenje...

Ok.. ko bude imao 2 vezane poruka sa po 5 slova u svakoj ili quotuje ceo post sa sve slikama ide na zasluženi odmor.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
A gde je ta opcija? Jel ti rade push notifikacije sa FB, tipa kad ti neko komentarise nesto, meni ni to.

Držiš ekran i ideš na više podešavanja, ostalo imaš na slikama.
d5600718692f0ef71fc09d91748b946e.jpg

562ae72b6aeb9885bf929926852d0cdc.jpg

P9 Lite

Poslednja izmena:
Držiš ekran i ideš na više podešavanja, osralo imaš na slikama.

P9 Lite

Hvala. :) I da, sve ima osim Facebooka.... Cudno. Na prethodnim telefonima mi je ikonica imala broj normalno, a ovde nema. Da nije to nesto do EMUI?

Inace, da li je neko isprobavao razliku izmedju performance i smart u opcijama za beteriju? Koja je razliga u performansama i trajanju baterije? Meni stoji na smart.

Mozda glupo pitanje al jesi li uopšte upalio i stiklirao notifikacije u samoj fb aplikaciji?
I stavi na performance, mozda je i do toga..

Sent from TT

Jesam. I na performance je. Moguce je da je do EMUI, takav je launcher... Ili mozda je do update-a, vidim da se zale na Play Storu neki jos. :D

Radi li vam na nougatu ovaj weather widget što dodje fabrički uz nova launcher?

Radi li vam na nougatu ovaj weather widget što dodje fabrički uz nova launcher?

Radi bar meni na nugatu :D Ali malo se zabuni pa moram da udjem u app pa da izadjem onda rascita bagova ima :D
A sada posto sam juce odradio hard reset radi normalno widget za vreme

Poslednja izmena:
E to, tako je i meni, i još jedna stvar mada mi se možda i čini, da na nougatu lošije hvata wifi

Radi wifi dobro na nougat-u. Mene jedino nervira multitasking dve app rade kako treba cim stavim trecu odma ponovo otvara. Koji ce mi onda 2gb rama kad ne mogu tri app držati u pozadini.

Dešavala mi se jos jedna stvar al se ne sećam da li je bilo na 336, uglavnom svaki put kad nešto instaliram izbaci mi obaveštenje da nije kompatibilno sa trenutnom verzijom sistema, ali aplikacija normalno radi

Vrh Dno