Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

To se kod mene nije desavalo to jest nije bilo obaveštenja. Ali crash-uje firefox. Telefon je bagovao dok nisam obrisao fb i messenger. Mnogo problema na beti ali nadam se da ce da poprave to.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa zato je i beta, da bi popravili :D

Ja se navikao vec bez launcher-a :D Tako da nemam tih problema, wifi mi hvata sasvim okej i brzo se nakaci.
Pa da zato je i beta da bi popravili sta ne valja :D Mada mislim da posle zvanicne verzije bice sigurno jos nekih updata ispravke neke itd.

Naravno, ali ne bi trebalo da bude nekih vecih bagova koji bi ugrozili svakodnevno koriscenje.

Zato je po meni bolje da se to lepo ispegla, pa da se pusti funkcionalno, nego da pustaju polu-dovrsen Nougat u masu.

Beta nije puštena javno,Betu instaliras svojevoljno. Beta služi da bi se ispravljali i prijavljivali bagovi. Da nije toga ne znam kako bi znali kako softver radi u razlicitim režimima. Ja sam Ubuntu 2004 poceo da destiram od rane Alfa verzije da bi se peglao za krajnje korisnike. U slučaju Nugata Bete za p9lite kod mene sve radi manje više korektno,imam zamerku što aktivacija kamere zna da bude nekad spora ali to se resava. Pisanje na ovom forumu o greškama ne donosi ništa rekoh Beta program je bi da se instalira i šaljes podatke o radu softvera ...

Dobra je beta pored sitnih bagova, može da se koristi, jedna od korisnih opcija mi je prebacivanje izmedju poslednje dve aplikacije sa recent meni dugmetom.

Dešavala mi se jos jedna stvar al se ne sećam da li je bilo na 336, uglavnom svaki put kad nešto instaliram izbaci mi obaveštenje da nije kompatibilno sa trenutnom verzijom sistema, ali aplikacija normalno radi
To se i meni desava na RC2 ali sad izlazi RC3 31og gde je resen taj problem

Mene zanima RC4 verzija koja stiže u februaru, kažu da donosi poboljšanja kamere

Bitno je da resavaju bagove,npr u RC3 su izbacili call recorder da isprave sitnice samo pa ce vratiti u RC4.Ali sto se tice generalno Revolution radi savrseno...predlazem ko ima nougat da ubaci RC i prati update_ove :)

Bitno je da resavaju bagove,npr u RC3 su izbacili call recorder da isprave sitnice samo pa ce vratiti u RC4.Ali sto se tice generalno Revolution radi savrseno...predlazem ko ima nougat da ubaci RC i prati update_ove :)

+1
Samo mi se cini da je baterija bolja na stock MM ROM-u.

I ja mislim,ali nije strasno...uglavnom bolje radi fon i kontam da ce badwolf to u nekom od updateova resiti i pitanje baterije :) Ja skoro ne ispustam fon ceo dan iz ruku pa do uvece ostane nekih 30% tako da je to ok posto svaki fon pre ovog nije izdrzao ceo dan

Eto kad se zezam i s****m neštooo Pokušao sam da se prebacim na 432 i sad mi traži pasword za decripion storage...

Edti: Uspeo... Factory reset... :D Vraćen na 432. :D

Poslednja izmena:
To sam ja imao problen. Probaj gasenje pa paljenje sa 3 dugmeza. Meni je to na kraju resilo problem. Power+vol-vol

Ja to nesmem ni da pokusavam:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

To sam ja imao problen. Probaj gasenje pa paljenje sa 3 dugmeza. Meni je to na kraju resilo problem. Power+vol-vol

Evo uspeo. :D Editovao sam post. :d Skida se VNS-L21C432B161-FULL preko Updater-a. :D Valjda će sad dalje i ostati na 432. :D

Ja to nesmem ni da pokusavam:)

Nije uopšte komplikovano, ali moraš znati šta radiš jer lako može sve otići u 3 lepe. :D

Poslednja izmena:
Kako si odradio?

Preko onog Tool-a sve flešnuo što je trebalo i sad kad mi je iskočio pasword bootovao sam u recovery i odatle ga resetovao. Bootovao se u C432B131 normalno i odmah mi iskočio update za C432B161. :)

Poslednja izmena:
Ostajem na c900 sto je sigurno sigurno

Ostajem na c900 sto je sigurno sigurno

E ***, da si mi u komšiluku pa da ti odradim to sad kad sam isprobao. :D

E da, nisam proverio, je l' to sad znači da mi je i bootloader zaključan čim skida apdejt? :D

Poslednja izmena:
Ma nema veze. Bice valjda i za c900 akl ne odnesem u neki servis i platim da mi neko to odradi

Zakljucan je ako te ne opominje da je otkljucan

Zakljucan je ako te ne opominje da je otkljucan

To nisam primetio kada se bootovao, a sad neću da ga resetujem dok skida apdejt. Videću kad završi. :)

EDIT: Otključan je, a kada hoću preko tool-a da zaključam skuca se program...

EDIT2: Ništa mi više nije jasno... Stoji mi u fastbbot-u i Phone Unlocked i FRP Unlocked... Šta dalje? Apdejt ne prolazi zbog verifikacije. Ne znam šta dalje. :(

Poslednja izmena:
Jesi li probao boot sa 3 dugmeta kao što sam ti napisao? Ako udje tako u recavery imaš opciju download

To nisam primetio kada se bootovao, a sad neću da ga resetujem dok skida apdejt. Videću kad završi. :)

EDIT: Otključan je, a kada hoću preko tool-a da zaključam skuca se program...

EDIT2: Ništa mi više nije jasno... Stoji mi u fastbbot-u i Phone Unlocked i FRP Unlocked... Šta dalje? Apdejt ne prolazi zbog verifikacije. Ne znam šta dalje. :(
Skini stock recovery pa dok si u fastbootu spojis sa kompom I otvoris adb pa kucas fastboot flash recovery recovery-stock.img ali taj img fajl ubaci u folder gde ti je adb drajver
Ili ubaci twrp kad si vec otkljucao pa skini 336 pa revolution rom preko njega...radi savrseno.Imas bas twrp za nougat b10

Poslednja izmena:
@Pennywise, hvala, ali to me ne zanima. Samo sam hteo da se prebacim na C432 da mi se vrati OTA pa da čekam Nougat. :)

Anyway,
9c4318d502769822e82fb2b6e12d6232.jpg

Sve prošlo ok, legao OTA 161 bez problema. :D
Znači užasno jednostavno, a ja lupao glavu k'o *****. :D

@Pennywise, hvala, ali to me ne zanima. Samo sam hteo da se prebacim na C432 da mi se vrati OTA pa da čekam Nougat. :)

Anyway,
9c4318d502769822e82fb2b6e12d6232.jpg

Sve prošlo ok, legao OTA 161 bez problema. :D
Znači užasno jednostavno, a ja lupao glavu k'o *****. :D

Aha,jel si oeminfo menjao? Dobro je,bitno je da radi :)

Je li ima neko problem sa stavljanjem stakla pri dnu uređaja?

Pisano. Oko logoa se pojave baloncici sa losim staklom

Ne pratim temu, ne znam da je pisano.
Je li do ekrana ili kineskog nekvalitetnog stakla?

Staklo i ekran nebprihvata lepak valjda

Nazad
Vrh Dno