Je l možeš da slikas da vidimo, baš me zanima kako izgleda čim si toliko nahvalio... [emoji6]Slazem se. Mate S ne znam dal' nudi ista vise nego sto ce ponudit G8, a kostace vise nego duplo.
Danas mi stigle originalne Huawei maskice. Ne znam dal sam ikad imao elegantniji fon u maskici od P8. Bukvalno je ljepsi sa maskicom nego bez. Svaka cast Huawei-u
Možeš li mi napraviti poređenje sa Nexus 4? Ustvari mene zanima Honor 7, koliko gledam po testovima P8 i Honor 7 su dosta slični, isti chipset, ali Honor 7 ima jaču bateriju, kameru (bar po broju Mpx), ima skener za otisak prsta koji kažu radi jako dobro, nižu cijenu. Na GSM Arena su poredeći sa Honor 7 napisali "The P8 is virtually the same device, in a slimmer body".Ja sam sam sa Note 4 i S6 presao na P8 i progledao sam. Prije njih sam imao i G3, G2, Nexus 4 i Lumia 1520. Od svih pomenutih, po meni, P8 najbolji fon, generalno gledajuci. Brz i fluidan, dobra kamera, dobar zvuk, glasan, dobar ekran, solidna baterija, super fizicka izrada... Jedina mana izgleda da mu je to sto se zove Huawei.
Nažalost nema IOS, koliko znam nemaju ni P8 ni Honor 7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari