Šta je novo?

Huawei P8

Pardon, OIS :) BRzo kucam, pa permutovao :)

Da ih probam kako rade sa P8 :)

uploadfromtaptalk1444143487551.jpguploadfromtaptalk1444143536882.jpg

Sve više reklamiraju Huawei po radnjama, dopada mi se što su krenuli malo agresivnije.
Inače P8 mi je duplo elegantniji telefon od s6, prostorima se oduševio kad sam ga uzeo u ruke, pravi premium osećaj.
Uspeli su da naprave lepši telefon od p7 koji mi je bio jedan od najlepših telefona.

Zaboravih da pitam bitnu stvar, kakav je GPS na ovim Huawei telefonima? Mnogo me GPS zezao na prvom Galaxy S dok na Nexus 4 radi dosta bolje iako mu nekad treba malo više vremena da uhvati signal. Posebno me zanima zbog navigacije u autu. Nadam se da iGO radi fino na njemu.

Ja koristim Here i nemam nikakvih problema.Treba mu 20ak sec da uhvati signal,posle toga sve radi kako treba.

Stigao updateuploadfromtaptalk1444392578185.png

Ne znam sta donosi :(

Poslednja izmena:
Jedan dan od update-a rekao bih da nema nista novo,mozda je za nijansu fluidniji ili mi se samo cini.Bolje da su sacekali malo i pustili 5.1.1

Isto mislim. Malko je brzi fon i tecnije radi. Ubacili su i novu opciju u notification center. 5.1.1 trebalo bi da dodje za 10tak dana kao OTA. Vec ima na netu beta da se skine.

Baterija odlicna

uploadfromtaptalk1444481311877.pnguploadfromtaptalk1444481322736.pnguploadfromtaptalk1444481330820.png

Primjetio sam i ovo, na dva komada P8. Kamera je namjestena da snima fotke na sd card. MEdjutim, ukoliko kameru startujem iz lock screena i slikam brzo, za sekund - dva, fotka nece biti snimljena na sd nego na internu memoriju. Dal gasi sd card radi neke ustete baterije ili sta je, ne znam.

Ma kakav p8max,mnogo je skup, a nikakve razlike u poređenju sa x2.
X2 je svakako naručen, i to za 350e nov.
Mada, svidja mi se i p8 a pogotovo i p8max,barem ono što sam video po YouTube ;)

Onda ga nisam video.. Uzasno im je uradjen novi sajt. Ne mozes da odradis obicnu pretragu po markama telefona nego sve nabacano na jednu stranu.. Ko im je pravio ovo bolje da promeni profesiju.

Stari sajt je 6 puta pregledniji sto se tice ponude mobova.

Poslednja izmena:
Slazem se, preglednost novog izgleda sajta je blago receno uzasna.

Za koliko može da se nabavi potpuno nov primerak, sa garancijom od dve godine?

Za koliko može da se nabavi potpuno nov primerak, sa garancijom od dve godine?
P8?
Zavisi od dve stvari, gde kupujes i sta ti prodaju... :D
Kod ovlastenog prodavca, verzija za evropsko trziste, sim free (znaci nije skidan sa mreze), sa 2god garancija... nije bas jeftino... 548e

Pitanje za vlasnike P8 lite dula sim
Kolko izvuce baterja...?
(ako bih preko dana bio na 3G, nocu na wifi, sa ukljucenim gps-om, par poziva i poruka tokom dana mozda 15min ukupno)

Poslednja izmena:
Huawei se ozbiljno uozbiljio sto se updejta tice posle saradnje sa googlom. Navodno 6.0 do kraja god na vecini modela [emoji15]

s_68a28cdf2e3d45abb8325ad31f7c60be.jpg

Uzet u sredu u MTS-u, cekali smo ga 3 dana jer su ostala samo 3 primerka u njihovim poslovnicama mi smo jedva ulovili jedan, zena oduseveljena, kamera i nije bas kao sto sam ocekivao al ok ostalo je sve super. Ja koristim note 3 a njega sam koristio dan jedan jer smo mislili da je zakljucan na MTS i dok nismo otisli po nano sim ja sam ga koristio, kad ono telefon dosao unlocked sto je plus, i pri tom koriscenju malo mi je tesko bilo da se naviknem na ekran i temu al ono ima par kombinacija pa moze da se bira ;)

Jedini "downside" je sto je telefon bas klizav, al zato izgleda prelepo pa mu se da oprostiti, i kad smo ga stavili u ultra thin case sve je doslo na svoje ;)

Stavis ga u ovo i nema da brines uploadfromtaptalk1445757072750.jpguploadfromtaptalk1445757146723.jpguploadfromtaptalk1445757205205.jpg

Huawei se ozbiljno uozbiljio sto se updejta tice posle saradnje sa googlom. Navodno 6.0 do kraja god na vecini modela [emoji15]

Samo da ta ozbiljnost potraje malo, a ne dok ne prodje rok trajanja za trenutnu Nexus generaciju.

Kod mene pocelo svjetlo da titra, kao flickering ali svjetla, slika je u redu. Palio gasio nista. Promjenim temu i prestade na crnoj podlozi. CIm je svjetla vidi se titranje sjetla na krajevima ekrana. Ali ne uvijek, prestane pa se opet pojavi. Da li bi hard reset mozda rijesio problem?

Poslednja izmena:
Nosi u servis, nije to softverski cisto sumnjam. Jesi li guglao?

Nazad
Vrh Dno