Pa za nji znam, ali hoću ultra max mega giga da ne bude ciglaPa p50 ce sigurno biti manji, p50 pro ( min 6,5 inca ) a + varijanta skoro pa sigurno ide više
Ne zna se još uvek kada, kažu negde u maju. Čini se da procesori nisu toliki problem, rade na dizajnu i kameri koliko se šuška.Da ovo ce definitivno biti vredno čekanja imam osećaj! Odustao od P40Pro za sad bar do leta da vidim kakva ce ovo zver biti i kako ce cena ići.
A sto se tiče GMS zbog toga i nisam uzeo p40p do sad najviše.
Zanima me samo da li messanger (manje više), instagram, whatsapp i viber rade najnormalnije? I da li stižu notifikacije jer mi nije jasna ta priča da neke notifikacije ne stižu i to je baš glupost ako je tako, zamisli stigne to poruka a ne svira ti fon nego ono, kad udjes u app pa skontas...
Ako moze objasnjenje 😁
I da li se zna za P50 kad je promocija zvanicna?
Ameri...uh...
Čekaj pro, par meseci i biće ispod 700, tako je bilo sa 40 verzijomKolika se cena otprilike može očekivati za P50 običan, pitam u odnosu na p30, p40 kad su izasli kakve su im bile početne cene? 700€?
Pitam jer ne znam da li da uzimam P40Pro ili čekam obični P50
Pa iskreno vec par meseci planiram P40Pro ali me uvek odvlači malo onaj notch ogromni i sad kad sam video slike P50 reko mozda vredi to sacekati koju nedelju...Čekaj pro, par meseci i biće ispod 700, tako je bilo sa 40 verzijom
Uzmeš P40 Pro i miran si.Pa iskreno vec par meseci planiram P40Pro ali me uvek odvlači malo onaj notch ogromni i sad kad sam video slike P50 reko mozda vredi to sacekati koju nedelju...
Medjutim oni odlažu sve više a telefon na leto ću definitivno uzimati. Znači ili P50 običan ili P40Pro jer mi ne vredi čekati do sledeće zime P50Pro da se spusti na 600e
To i ja kapiram 😂Uzmeš P40 Pro i miran si.
Šta planiraš da fotkaš, modele?To i ja kapiram 😂
Jedino ako P50 bude imao baš baš neko ogromno unapredjenje u kamerama
Ne 😂 Ali sam zaludjenik da telefon mora da ima dobru kameru i dizajn, volim da slikam baš dostaŠta planiraš da fotkaš, modele?
Svakako bi ti P40 Pro radio posao sledeće 2-3 godine.
Da, da, to izgleda kao definitivno već.. ali ne zbog čipova valjda nego kao zbog Harmonija.. ali ko ce ga znati visePrica se da se P50 serija odgadja do juna a i MatePad Pro2...kao zbog globalnog nedostatka cipova![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari