Šta je novo?

Huawei P50 serija

Samo da ne bude 2,5k evra kao što su ocepili ovaj x2 foldable, baš znaju da ubiju sa cenom nekad

Čestitke svima koji slave :cool: :LOL:

Iako je za sada dojava, uglavnom svi ti likovi dolaze iz kompanije i u ogromnom broju slučajeva stvari ispadnu kako je navedeno. Rekoh ja pre koji dan, nisu oni u Huaveju baš toliko skrenuli da znaju da od procesora nema ništa i da sami sebi pucaju u nogu tako što će sve procesore da stave u jedan telefon. Prema tome, biće ih, nadam se dobroj dostupnosti na našem tržištu I brzom padu cena na KP! Samo da ne razočara ili ovo ili S21U / Mi11U.

I ja cu ipak da sacekam te telefone i oneplus 9 pro pride...

Ko provede mesec dana sa telefonom bez gmsa i shvati da ne može bez istih, onda je minus. Ovako, bukvalno nikakva razlika. Jedva čekam!

Da ovo ce definitivno biti vredno čekanja imam osećaj! Odustao od P40Pro za sad bar do leta da vidim kakva ce ovo zver biti i kako ce cena ići.

A sto se tiče GMS zbog toga i nisam uzeo p40p do sad najviše.
Zanima me samo da li messanger (manje više), instagram, whatsapp i viber rade najnormalnije? I da li stižu notifikacije jer mi nije jasna ta priča da neke notifikacije ne stižu i to je baš glupost ako je tako, zamisli stigne to poruka a ne svira ti fon nego ono, kad udjes u app pa skontas...

Ako moze objasnjenje 😁

I da li se zna za P50 kad je promocija zvanicna?

Viber i Whatsup rade normalno tj stižu notifikacije. Instagram nemam pa ne znam

Da ovo ce definitivno biti vredno čekanja imam osećaj! Odustao od P40Pro za sad bar do leta da vidim kakva ce ovo zver biti i kako ce cena ići.

A sto se tiče GMS zbog toga i nisam uzeo p40p do sad najviše.
Zanima me samo da li messanger (manje više), instagram, whatsapp i viber rade najnormalnije? I da li stižu notifikacije jer mi nije jasna ta priča da neke notifikacije ne stižu i to je baš glupost ako je tako, zamisli stigne to poruka a ne svira ti fon nego ono, kad udjes u app pa skontas...

Ako moze objasnjenje 😁

I da li se zna za P50 kad je promocija zvanicna?
Ne zna se još uvek kada, kažu negde u maju. Čini se da procesori nisu toliki problem, rade na dizajnu i kameri koliko se šuška.

Bez obzira, cak i ako tako bude, istovremeno ce biti premijera i prodaja i tog sa androidom i tog sa harmonyem. Nece biti posebno ovaj posebno onaj. A Harmony moze da koci premijeru oba.

Ja se sve uzdam da ce imati nevidjenu kameru do sad, pa mozda da i istrpim koji mesec više dok ne padne cena malo na KP. Da sacekam sa p40p jer ce ovaj biti mnogo mnogo jaci cini mi se

Kolika se cena otprilike može očekivati za P50 običan, pitam u odnosu na p30, p40 kad su izasli kakve su im bile početne cene? 700€?

Pitam jer ne znam da li da uzimam P40Pro ili čekam obični P50

Mislim da kod Huaweia ne treba ići na non pro modele, P30 i P40 u odnosu na p30pro i p40pro su nebo i zemlja. Lošije kamere uw i zoom, ip rating, display...

Kolika se cena otprilike može očekivati za P50 običan, pitam u odnosu na p30, p40 kad su izasli kakve su im bile početne cene? 700€?

Pitam jer ne znam da li da uzimam P40Pro ili čekam obični P50
Čekaj pro, par meseci i biće ispod 700, tako je bilo sa 40 verzijom

Čekaj pro, par meseci i biće ispod 700, tako je bilo sa 40 verzijom
Pa iskreno vec par meseci planiram P40Pro ali me uvek odvlači malo onaj notch ogromni i sad kad sam video slike P50 reko mozda vredi to sacekati koju nedelju...

Medjutim oni odlažu sve više a telefon na leto ću definitivno uzimati. Znači ili P50 običan ili P40Pro jer mi ne vredi čekati do sledeće zime P50Pro da se spusti na 600e

Pa iskreno vec par meseci planiram P40Pro ali me uvek odvlači malo onaj notch ogromni i sad kad sam video slike P50 reko mozda vredi to sacekati koju nedelju...

Medjutim oni odlažu sve više a telefon na leto ću definitivno uzimati. Znači ili P50 običan ili P40Pro jer mi ne vredi čekati do sledeće zime P50Pro da se spusti na 600e
Uzmeš P40 Pro i miran si.

Što se tiče notcha na p40 pro, I ja sam mislio da će mi smetati, ali sada ga uopšte i ne vidim.
A face unlock koji u mraku radi munjevito brzo, sada ne bih menjao ni za kakve manje notcheve.
Mislim da će mi to najviše nedostajati kad budem prelazio na novi telefon.

Bukvalno meni je zao sto ce p50 biti bez pilule, jer meni je totalno nebitno par mm ekrana spram svega šta donosi. Što se tiče kupovine, ja se od oktobra rešavam i sve kao p50 je blizu, je blizu i na kraju evo ga maj ce a ništa. Najbolji trenutak mi je bio za kupovinu tad, oktobra, cene su bile oko 600e pro verzija je mogla da se nadje, kupim i recimo zamenim ga ove godine oktobra za 50, ali nista.. Sada niti da kupujem 40 seriju niti da čekam 50, ali moraću da je čekam pa ću da biram ili 50 pro/ + ili MI / S ultra. To je najbolje na tržištu trenutno

Ma da, to i ja kontam uzeti sad P40Pro a onda pred zimu zameniti za P50. Taman ce se cene unormaliti

Prica se da se P50 serija odgadja do juna a i MatePad Pro2...kao zbog globalnog nedostatka cipova :cautious:

Nazad
Vrh Dno