Pa na wi fi moze lagano sigurno i kad nije ekran vecim delom dana na max.Ja ne znam kojom magijom vi izvlacite 9-10 sot,ja izguram 6-7 sot nikad preko 7h nisam izgurao. Ni sa gms ni sa hms nema razlike
Sve ti to zavisi od korištenja...do skoro sam i ja imao između 6-7h SoT na 4G (dosta u pokretu, lošiji signal i sl.)i to je bio plafon, WiFi je gurao 8-9h. Onda sam deinstalirao aplikacije koje ne koristim, ugasio AdGuard i prešao na Privatni DNS a u međuvremenu je bio i update na EMUI11 i stanje se popravilo. Kao što reče kolega to su "kućne" vrijednosti...neki dan 8,5h na 4G i drugi dan 11h na WiFi...ali osvjetljenje je na 40-50%, telefon je u kući 90% vremena, uvijek na istom WiFi_u, uvijek na istom tornju, nema tu puno oscilacija...lako korištenje, Tapatalk, YT, Novine, Internet, Instagram, Twitter...ne vidim razloga zašto ne bi moglo. Sada sam na 40% baterije i 6+ sati SoT...skinut jutros oko 9 sa punjača.Ja ne znam kojom magijom vi izvlacite 9-10 sot,ja izguram 6-7 sot nikad preko 7h nisam izgurao. Ni sa gms ni sa hms nema razlike
Još je u beta fazi, možda zbog togaNe radi
Tačnije uspem da se ulogujem skinem jednu app i posle toga zapuca.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Drustvo, moze li neko da mi kaze razlike izmedju p40 i p40pro??
Da li vredi p40pro 250e vise od obicnog?
Koje konkretno?Primijetio sam da neke aplikacije kad ih otvorim neće da lociraju, odredbe poziciju nego moram da otvorim Maps, tamo stisnem na onaj kružić da me nađe i kad se vratim u aplikaciju onda pokaže moju pravu lokaciju.
P40Pro+ & Tapatalk
Vratio si me u vreme telefona sa 32mb memorije pa se sluša samo 2,3 pesme u krug ehhhRazlike su:
-P40Pro je 1cm fizicki veci i ekran ima zaobljene ivice. Veci ekran prati i veca baterija.
-Refresh rate ekrana P40Pro je 90Hz u poredjenju sa 60Hz na P40
-Glavna kamera i selfie kamera su iste.
-Wide kamera je bolja na pro
-Zoom kamera je bolja na P40Pro. P40 ima 3x ois, a P40Pro ima 5x periskopski ois koja ide 10x sa cropom. Nesto je sporiji otvor blende na pro kameri, i imas solidnu razliku izmedju 1x do 5x (zato p40pro+ ima i 3x i 5x) ali opet je svakako P40pro zoom kamera bolja.
-SlowMov video mod je mnogo bolji na P40Pro nego na P40.
-Softver kamere je optimizovan za P40pro model.
-P40pro ima ir blaster
-P40pro ima fast wireles charging, P40 nema wireless charging.
-P40pro ima wireless reverse charging, P40 ima reverse charging putem kabla (nikome ne treba reverse charging putem kabla).
-Mislim, nisam siguran da P40Pro ima bolji audio codec.
-P40Pro je water resistanat, P40 je splash resistant.
-Osnovna verzija P40pro dolazi sa 256mb storage, a osnovna verzija P40 sa 128mb.
Vratio si me u vreme telefona sa 32mb memorije pa se sluša samo 2,3 pesme u krug ehhh
Dronen info, Park Now, Sun Surweyor, Komoot, Bergfex...u biti sve koje koriste google servise za orijentaciju. Ali riješio sam reinstalacijom GMSa. Mora da se nešto zblesiralo.Koje konkretno?
Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka
Meni nesto nece [emoji848].Ne koristim Chrome ali sam ga sad instalirao...odmah nakon pokretanja me pita da li hoću uključiti sinkronizaciju...nakon potvrde odmah su se pojavili bookmarks.
Gesendet von Huawei P40ProPlus & Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari