Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Hvala puno :)
Još samo jedno pitanje, jel izgura baterija u dual sim režimu ceo dan? Pošto vidim da je 3800 mAh?

Izgura to ceo dan, ne brini.

@miodrag.r Probao sam to ali ne mogu da se spustim ispod 185 ili koja li je već. Čak ni HiProxy ne vidi 310 verziju ili ispod koja je radila sa apk koju je napravio momak iz Splita čini mi se.
Zanimljivo ni FF ne nalazi ništa ispod E11

Poslednja izmena:
Ni Firmware finder ako na njega misliš :).

Podesio sam sve da radi. Sa drugog telefona odradio apk export pa instalirao a Google servise sam sredio putem Gspace-a.

Nema na čemu. I ja sam bio malo skeptičan ali evo ceo dan ga njakam i sada sam na 40%.

Vojkane može usluga...imam par aplikacija koje ne rade bez GMSa pa da probaš da li će raditi kroz GSpace, ako nije problem?!

Pucaj :).

Screenshot_20210112_224147_com.gspace.android.jpg
Screenshot_20210112_223957_com.gspace.android.jpg

Prvu ne nalazim nažalost.

Nema je. Možda nije dostupna za Srbiju. Ovo mi nudi samo:

Screenshot_20210112_225340_com.gspace.android.jpg

To ima :).

Screenshot_20210112_225809_com.gspace.android.jpg

Screenshot_20210112_230301_com.gspace.android.jpg

Ne merem je pronaći :(.

Ok, nema veze, veliko HVALA. Daj vidi pod opcijom baterije na kojem je mjestu po potrošnji taj GSpace u kategoriji software_a!

Zanimljivo ni FF ne nalazi ništa ispod E11
Upravo sam gledao na FF,kod mene nalazi starije verzije.
72250bb9f286dcd4a5060346b1bc981a.jpg

Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka

To je P40Pro i P40Pro+
P40 je ANA-NX9

Poslednja izmena:
Nema na čemu. I ja sam bio malo skeptičan ali evo ceo dan ga njakam i sada sam na 40%.

Druže, baci neku sliku SOT/ potrošnje baterije kad ti se stabilizuje kroz neki dan, ako može?

Naručio sam danas P40 sivi običan, stiže u ponedeljak. Nakon mnogo vaganja i upoređivanja, kopanja testova izdržljivosti baterije (ima malo testova za p40 a dosta su kontradiktorni) ipak sam odlučio da ga naručim, bio sam zabrinut jedino oko trajanja baterije ali mislim da neće biti problema s tim. Xiaomi mi se smučio, razmišljao sam da mu dam još jednu šansu sa Mi note 10 (zbog kamera i mnogo veće baterije) ali ipak sam se odlučio za P40. Jedva čekam da stigne :D

inače, trenutno koristim bratov P40 Lite, ovaj telefon je ludilo za 180e koliko je plaćen nov. Baš proverih danas SOT na 50% - ravno 6 sati :sceptic:

Duki koliko love je ako nije tajna?

Evo BricoGO:

Screenshot_20210113_061148_com.huawei.systemmanager.jpg

@duki92: Baterija od juče i kada sam krenuo na zzz, ostalo mi je još nekih 35%:

Screenshot_20210113_061254_com.huawei.systemmanager.jpg

Razmišljam se da prodam P40 i kupim P40 Pro. Ako je P40 ovako dobar, onda je P40 Pro još bolji. Nema dileme.

P40 Pro je bomba telefon, bukvalno bih uzeo njega sada, ali potreban mi je baš kvalitetan video ( a kod p40 pro je to malo klimavo zbog nemanja dobrog 4k60 ) i onda evo čekam p50 pro. Neka bude isti telefon, samo sa novim procesorom da obradi video kako valja i sve savršeno. Baterija, kamera, brzina, ekran ( nema više onog trećeg proizvođača ).

Duki koliko love je ako nije tajna?

382e na KP. Bilo ih je skoro na 375 ali nisam kupio na vreme, razmišljao sam se previše *mjau**mjau**mjau*.

Evo BricoGO:

@duki92: Baterija od juče i kada sam krenuo na zzz, ostalo mi je još nekih 35%:

Pogledajte prilog 295582

To je ok, trebalo bi da izdrži još 2.5 sati do 0%. pretpostavljam kad se stabilizuje još malo, obrišu nepotrebne aplikacije, ako se uradi hard reset nakon update, itd, sigurno može još malod a se izvuče. Ja ne koristim ni fingerprint, ni aod, tako da..

Razmišljam se da prodam P40 i kupim P40 Pro. Ako je P40 ovako dobar, onda je P40 Pro još bolji. Nema dileme.

Pa jeste bolji, mada realno ne previše, zavisi šta ti treba.

Veći ekran pre svega. Pošto imam i N20 Ultra kada uzmem P40 premali je u ruci za čitanje mail-ova itd.

Vrh Dno