Zašto je obavezno? Otkud ta informacija? Otkud to da je gorilla glass najbolje? Možda zato što je poznato? Koliko vidim s10 je smešan u odnosu na iPhone u drop testovima, a iPhone ne koristi gg, da li to znači da je i na iPhonu potrebno staklo? Huawei koristi neku svoju vrstu gg-a ne da bi nam uvalio manje kvalitetno staklo već da ne bi zavisio od drugih dobavljača, verovatno će uskoro i sami da proizvode oled ekrane. Kao što je Jerry pokazao, staklo je iste tvrdoće kao i svi savremeni flagshipovi, dizajn je taj koji slaba tačka, kad imate edge displej i najmanji udarac po ćoškovima može biti koban, nevezano za zaštitu koju imate, dok nekad i pad sa metra visine ne uradi ništa.Staklo na p30 pro definitivno nije gorilla glass, nego je alominosilicate glass, sto ce reci, zastitno je obavezno
Na P30 pro ne dolazi fabrička folija. Na običnom P30 dolazi ali je krš.Jel vi nemate fabricku foliju tako da kažem na ekranu?
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Ima li razlike u osjecaju sa staklom i bez njega? Čitač otiska prsta radi normalno?Uzeo sam staklo, 2500 dinara, sa uv lepkom, odradio mi je sve u servisu. Bolje i to nego ja da petljam, i platio sam sigurno hiljadu dinara vise, ovako nesto se moglo naci za 15tak dolara, al ko da se petlja, uradio bih ja lošije sigurno, plus nemam ni uv lampu... I dal ja sad tipujem, al ogrebotinu trenutno ne vidim, dal je lepak popunio ili sta, al dobro je. Samo je magnet za otiske prstiju, al to nije neku problem
Odakle ovo za 30ti april? Ja sam dobio telefon 21og valjda ali ne vidim da sam dobio osiguranje [emoji848]Do kad je trajao pre order u Telekomu? Posto sam ja telefon rezervisao 14og Aprila i evidentirali su mi zahtev u Telekomu na taj dan.
Sad mi kazu iz Huawei da svi koji su telefon uzeli do 30og Aprila imaju to osiguranje.
Ja sam prucio 14og Aprila i cekao Telekom do 22 Maja da isporuci. Mada za skoro svo to vreme je stajalo na sajtu da je telefon "na stanju"
Huawei podrska kod nas je blago receno uzasna tako da im nemoj verovati sve sto ti kaxu,ako u dodatnom osiguranju ne pise da je ekran osiguran onda i nije. To se automatski dodajrle po serijskom broju i datumu kupovineJuce su mi odgovorili iz Huawei Srbija,da svi korisnici koji su kupili telefone do 30 Aprila i registrovali imaju pravo na uslugu screen insurance,znaci zvanicno od njih.Ja sam telefon zvanicno narucio preko WebShopa 14 Aprila.Po toj slici koju si okacio izgleda da nisi dobio.
Udji na HiCare pa na ME pa na More Benefits.
Sve sam to već proverio i nemam osiguranje, ali koliko sam upućen, samo oni koji su uzeli u pre-orderu imaju, čak su i na Huawei Srbija forumu dali takve informacije, zato mi nije jasno otkud sada do 30.aprilaJuce su mi odgovorili iz Huawei Srbija,da svi korisnici koji su kupili telefone do 30 Aprila i registrovali imaju pravo na uslugu screen insurance,znaci zvanicno od njih.Ja sam telefon zvanicno narucio preko WebShopa 14 Aprila.Po toj slici koju si okacio izgleda da nisi dobio.
Udji na HiCare pa na ME pa na More Benefits.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari