To i jeste tako kako su prikazali, dok se ne dodje do 5x zoom-a p30p koristi glavni senzor i uvećanje je digitalno, pa samim tim i fotke su odvratne. Tek kad predje na tele senzor postaje bolji od konkurencije, a to je 5x pa na gore i tako su i oni pokazali.
U prevodu, ako vam treba da nešto zumirate do 3,4 puta, p30p nije dobar izbor za sve preko toga je najbolji.
P30 Pro
Pa mislim da je resenje za to prosto punjenje sa običnim punjacem
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ne može na žalost, samo Samsung ima tu opciju. Ja punim telefon nekim starim punjačem od 2A preko noći, a ako mi je potrebno preko dana hitno, koristim Huawei, dok se istuširam i operem zube, telefon pun [emoji16]I još nešto, da li se može isključiti fast charging ? Neki su se u temi P20 znali požaliti da im je baterija degradirala s vremenom. Isključivanjem brzog punjenja produžio bi joj se vijek.
Ne bih htio u tu svrhu koristiti neki stari punjač, nego onaj iz pakiranja a fast charging bi se trebao moci softwerski isključiti
Možeš slobodno, ja sam moj prao više puta. Nemoj samo da mu puniš zvučnik vodom jer će posle trebati 20ak minuta da se opet čuje kako trebaTelefon može da se opere pod slatku vodu jel? Verovatno da, nego da proverim [emoji3526]
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Face id radi dobro ali nije pouzdan... Ko ima sličan oblik glave(lica) otključava ti tel. bez problema. Meni burazer podigao tel. oma se otključao... Baš sam se skenjao i odmah disable . Mislim da samo 3d face id radi kako treba. Ovo na p30 pro je sheet. Kad bi žena provalila, očešlja se kao ja i eto ti njesra [emoji43][emoji4]
Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
Uradio ponovo registraciju lica ali bliže i preciznije, rezultat je da mi sad i keva otvara [emoji23][emoji23][emoji23]Šalim se... Samo maksimalno približiti da tikva stane u kružni okvir pri dobrom osvetljenju i to je to. Probaolo desetine drugara i cela familija... Samo gazdu prepozna [emoji86]. Hvala @Spanjeli [emoji106]Sad sam probao sa mojom slikom i neće, a sličnije od toga ne može biti, registruj opet svoje lice ali neka bude što bliže, koliko je to moguće, pa nam javi utiske.
P30 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari