Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Kako ne vidis poentu bezicnog punjenja? Sto ne bi imao mogucnost da se puni bezicni?
Da je glupo jeste ali opet mora biti razlike,i u ceni ima razlike

Poslednja izmena:
Aha, ja mislio wireless REcharging, moja greška

P30 Pro

Ma meni je ovo Recharging totalno bezveze , nijednom nisam koristio,probao sam i gt i samsung watch da punim i nece, mozda gresim negde

Da li ima "double tap" opcija na Mate 20 Pro?

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Nisam siguran da bilo koji Huawei ima fabrički double tap opciju...
Ajd i ja nešto slično da pitam ovde jer ne znam gde, može li micro SD kartica da se koristi u Huawei telefonima sa nekim nano card adapterima?

P30 Pro ima double tap, a ovo drugo za kartice ne može, ne možeš veću karticu da staviš u manji slot uz adapter

P30 Pro

Evo upravo probao i radi bez problema, nadam se da si uključio opciju
915e7e130a35e8334ee1448e3c65765c.jpg

P30 Pro

To povratno bežično punjenje iliti power share radi kada je telefon na minimum 30% baterije. Barem je tako kod Samsunga. Pretpostavljam da je i kod Huaweija isti slučaj.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ako koga zanima i drop test, pljesnuo je sinoc ledjima na parket, bio je u silikonskoj masci, nije mu ništa

Evo rešenja za P30 wireless charging
122ada6eba38fee29533ec5d1dbdb34b.jpg

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Moj p30 pro je skliznuo sa stola na plocice na terasi (50ak cm) i sa komode na parket (40ak cm), oba puta je bio bez ikakve zastite i nema nikakvih tragova.

Danas mi je stigao full body protection od Ultimate Shield i bas sam zadovoljan. Zastitio sam ledja i strane, ali ne i ekran. Koristim njihovu zastitu vec 4-5 godina i nemam nikakve zamerke.
Izgleda kao da nije tu, a i traje... Na stranama krene da se odlepljuje zbog prljavstine koja se uvuce od prstiju i dzepove posle 2-3 meseca, a ova na ledjima traje oko godinu dana, dok ne krene isto da se zavlaci prljavstina na coskovima. Kosta 1200 dinara i vredi svaku paru.
A iskreno, jedva sam cekao da skinem onaj odvratni silikon, koji sam morao da uzmem jer je telefon neverovatno klizav. Sve te varijante ne podnosim...

I ja sam morao uzeti silikon dok cekam maske sa Ali-ja, telefon je neverovatno klizav, ne shvatam ljude koji ga nose bez zaštite...
Daj link za taj ultimate shield

Imam utisak da mi je nakon poslednjeg update tamniji ekran.

Da li neko ima slično iskustvo?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

...Danas mi je stigao full body protection od Ultimate Shield i bas sam zadovoljan. Zastitio sam ledja i strane, ali ne i ekran...

Posto sam dobio molbu na PP da posaljem slike, kako folije izgledaju, resio sam da ih okacim ovde, mozda jos nekom bude od koristi...

PS Ima par tackica na ledjima, koje ce se povuci za dan ili dva. Uvek je tako, jer se sve postavlja sa smesom vode i deterdzenta za pranje sudova, pa treba vremena da ispari.
Na okvirima na samim ivicama mozda nije bas najbolje leglo na par mesta, ali to je jako pipkavo i necu da se zezam sa tim jer svakako krenu da se odlepljuju za 2 - 3 meseca i nije vredno kidanja zivaca, a i ne primeti se toliko...
Ledja su vec druga prica, tu traje po mozda i godinu dana i onda gledam da to lepo legne...

Stigao mi je crni p30 pro 8/256gb. Na prvu ruku sam se oduševio, tačno ono što sam tražio. Probao sam par klipova da pustim na youtube i zvuk mi je super, za moje potrebe. Za ostalo cu vidjeti kroz par dana.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Ali ovo je folija?! Ovo nista nece zaštititi telefon ako ispadne, a ispadace... Mislim, nedajboze da ga ispustis. Ja sam ipak za neku jacu zastitu, ovo se skoro i ne vidi, i super izgleda, ali ne bih smeo rizikovati, doduse, nikad do sad nisam razbio telefon, ne bi valjalo da pocnem od najskupljeg sto imam...

Meni je sa ovom zastitom S7 edge i S8 ispadao / iskliznuo dok sedim iz dzepa na plocie / behaton / parket i nikada nije bilo problema. Naravno, ako padne sa 2 metra visine na plocice, tesko da ce ga zastiti. Ja sam to uzeo jer je moj posao kao i vecine ovde... Ili je tel u kancelariji na stolu, ili u dzepu od farki ili jakni... Da radim na gradilistu, ne bih uzeo ovo ni u ludilu, ali ako uzmem u obzir da ne radim, meni ovo savrseno zavrsava posao, jer mi tel ne ispadaju i generalno ih cuvam, kao i vecinu tehnike.

Savrseno ti radi posao dok ti ne ispadne i ne razbuca se kao stara kanta... Onda vise nece raditi posao, a ti neces imati telefon :)

Javili mi posle 30 dana da je stigao crn pro..Sad ne znam sta ciniti,da li cekati onaj plavi ili uzeti crni..To ko sex i burek..Bolje i los buren nego ni jedan burek:d..Kakav je uzivo crni,jel nije bljak (sto bi rekle tinejdzerke):p.Otkud znam ako nastavim da cekam plavi mozda opet bude za mesec dana i opet bude crni.

Sa jedne strane nebitno koje je boje ako ga staviš u neki case, sa druge strane, ja nisam hteo da uzmem crni već sam čekao 17 dana na aurora boju, merak nema cenu [emoji3]
477806f8474168a6152c0a746b86a126.jpg
ebef20b97667e9b1160dd05492f007da.jpg

P30 Pro

Ja imam crni i ako ga stavljas u case i nije bitno ali ako ga ne stavljas onda definitivno plavi po meni, stvarno je lep
Edit izasao novi update koji donosi jos poboljsanja u kameri i jos mnogo stvari

Poslednja izmena:
Opet novi update? Svega par dana kasnije? [emoji50]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Savrseno ti radi posao dok ti ne ispadne i ne razbuca se kao stara kanta... Onda vise nece raditi posao, a ti neces imati telefon :)

Naravno da sam toga svestan, ali idem na to da mi su mi S7 edge i S8 ispali 10ak puta i to najcesce tako sto mi iskliznu iz nekog plitkog dzepa dok sedim, kao sto sam vec napisao.

A i ovaj je bubnuo dva puta bez zastite sa 50ak cm i nije bilo problema.

Na kraju krajeva, igram na kartu da nece biti bas takvog spleta okolnosti da se rastrocka :D

Sto vise gledam plavi, kontam da nisam trebao uzeti crni, jer plavi stvarno dobro deluje, bez obzira sto su nositi case na njemu, ali bih ga ponekad izvadio i uzivao u boji, crni je lep, al nekako, nisam bio oduševljen preterano, svidja mi se izgled naravno, ali osecam da bi se sa plavim vise odusevio. No dobro, sta je tu je.

Crna, bukvalno najgora boja. ne samo ovde, vec bilo gde

Ja sam se tako lomio za Mi 8 da li plavi ili crni. Mada koristio sam pre njega S7 Black Onyx i zasitio sam se crne. Plavi mi je izgledao prelepo, dok crni onako. Iako ga nosim u case-u često ga izvadim i divim se lepoti plave boje.
Ista priča i za P30 Pro, plavi mi je prelep.

Javili mi posle 30 dana da je stigao crn pro..Sad ne znam sta ciniti,da li cekati onaj plavi ili uzeti crni..To ko sex i burek..Bolje i los buren nego ni jedan burek:d..Kakav je uzivo crni,jel nije bljak (sto bi rekle tinejdzerke):p.Otkud znam ako nastavim da cekam plavi mozda opet bude za mesec dana i opet bude crni.

Odakle ti javili? Koliko vidim, u MTS mrka kapa. *mjau**mjau**mjau*, nikad mi nije bio teže da odaberem telefon, osim note 9 i p30 pro bukvalno ne znam šta bih, mate 20x bih svakako ali ga nema, note 9 mi je nekako već "stariji", ne znam ni sam šta da radim...

Mate 20 x je odličan telefon. Imam i p30 pro i njega. P30 pro je crne boje i veoma je lep.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
57fd696d971d65e7128519426bd19b43.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno