Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Uzimaj drugi, p20 ti definitivno nije suđen xD ja nemam te probleme, kamera super, screen on time skoro uvek preko 7h...te svetle tacke se pojavljuju ako slikas u pravcu sunca, svetla...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako opisuješ situaciju, mislim da tebi i nisu menjali tel ,nego ga samo prepakovali u drugo kućište i dobio si isti uredjaj. Jer niko se sem tebe i nije žalio da ima problema na p20, a ne ide mi uopšte u glavu da možeš da dobiješ 2 uređaja sa istim manama.

Pa i ja kontam da je prepakovan. Ne znam sta drugo da kazem,mada eto i Vostic je imao problem sa panelom...Da stvar bude jos tuznija nakon sto sam ulozio zalbu i pozvao se na zakon da necu da mi se popravlja vec hocu drugi uredjaj,iz MTS-a sam dobio poruku da mogu preuzeti drugi telefon. Otisao sam juce u nadi da ce agonija napokon biti zavrsena,kad me je tamo sacekao opet Crni P20. Da stvar bude jos gora kutija je bila pohabana i otvorena. Upitao sam zasto je to tako,rekli su mi da je uredjaj sigurno nov,ali da je kutija moja. Ma nije nego,kao iz servisa su mi dali odma novi. Pa da. Kao takva je procedura,samo ne znam zasto takva nije bila procedura kad sam prvi put dobio zamenu,tad sam dobio sve lepo fabricki upakovano. Zalio sam se naravno,pre svega jer necu opet P20,narocito ne takav. Prvobitno su cak rekli da se problemi sa kamerama i baterijom ne manifestuju,pa su poslali u eksterni servis gde su utvrdili sve moje zalbe i usvojili reklamaciju...Da...Zalio sam se jos i da trokira nenormalno,znaci od kad ga imam morao sam 7,8 x da ga resetujem da dodje sebi. Narocito kad ga povezujem na bluetooth uredjaje,a buduci da radim u velikoj prodavnici tehnike,cesto ga uparujem kako bih ljudima pokazao kvalitet slusalica ili bluetooth zvucnika. Ima i snimak koji sam vec kacio ovde,ali tu se najbolje vidi kako ume da zatrokira : https://www.youtube.com/watch?v=QFLBB6rQIT8

Ako jos neko bude imao slicne probleme,a da ne zna zakon,podseticu vas : "У првих 6 месеци имате право да вам трговац замени или поправи робу или врати новац у износу који сте платили. Поправка робе је могућа само уз вашу изричиту сагласност!"

Dakle cuvajte sve papire sa reklamacija,ne smeju nista da popravljaju bez vase saglasnosti.

Poslednja izmena:
Ma to nema šanse. Tebi oni vrte isti tel u krug. Gde ima da se drugi telefon isporučuje u kutiji nekog prošlog,pa svaki tel ima svoju kutiju sa serijskim brojem telefona. A još se to odvija u MTS ispostavi. Dobro je što si tražio drugi model,da vidiš šta će sad da bude. Jeste ti sve to cimanje ali kad tako naopako krene teraj do kraja.

Evo sta su mi odgovorili iz Huawei podrske...Znaci zavlace me svi najstrasnije...
(Huawei Support)
21. сеп 11:45 CEST

Poštovani Nebojša ,
Radi se o novom uređaju, ali kada je nov ne dobija se iz prodaje već direktno iz servisa. U ovom slučaju nema osnova za reklamaciju, slobodno možete preuzeti nov telefon,
Ako imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, facebook stranice ili na telefon 0800088880 (ponedeljak – petak od 09:00 do 18:00).

Potom je usledilo moje pitanje na koje nisam dobio odgovor :

коме Huawei

Kako onda objasnjavate da sam prilikom prethodne zamene dobio novi,fabricki upakovan sa sve folijama i celofanom??

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem...ovo je za tržišnu inspekciju...zavlace te. Meni kad je ProMobi zamenio dobio sam vakum pakovanje
Evo sta su mi odgovorili iz Huawei podrske...Znaci zavlace me svi najstrasnije...

Potom je usledilo moje pitanje na koje nisam dobio odgovor :

Može i da se uporedi IMEI tog novog telefona sa IMEI sa kutije, ako je kao što oni kažu treba da budu različiti. Mada onda smaračina sa tim kod prodaje, vecina će biti sumnjičava...

Ma znam,palo mi je na pamet da proverim IMEI,ali onako ogorcen i frustriran nisam zeleo ni da ga otvaram kad sam video sta su mi spremili,pogotovo sto me vec toliko maltretiraju da me ne bi cudilo i maticnu zbog IMEI-a da promenu i iskoriste to malo ispravnog iz mog telefona da naprave nekog frankenstajna...... Momentalno sam trazio nadredjene u poslovnici. Neverovatno zaista,vise mi je telefon u servisu nego sto sam ga koristio do sad...Najjace je sto mi je dan pre nego sto ce mi stici poruka da je reklamacija uvazena i da dobijam drugi uredjaj stigla poruka:
Postovani,probitnom proverom nije utvrdjena osnovanost reklamacije u skladu sa Vasim zahtevom.Obavestavamo Vas da je za resavanje reklamacije neophodna dodatna provera uredjaja. Molimo Vas za razumevanje i strpljenje do dostavljanja naseg odgovora. Naknadno cete biti obavesteni o datumu preuzimanja uredjaja,a najkasnije u roku od 30 dana od prijema reklamacije.

Ta poruka mi je stigla u sredu u 16:04,nakon toga sam se zalio i pozvao na moje zaknosko pravo da trazim drugi uredjaj ili razduzenje i onda je stigla poruka vec sledeceg dana u 14:45,dakle u cetvrtak da je reklamacija prihvacena i da uredjaj mogu da preuzmem u MTS-u. Sve i da je tako,kako su uspeli vec da posalju telefon i da sledeceg dana bude u poslovnici MTS-a u Kikindi? A podsecam da 23 sata ranije je stigla poruka da treba da ide na dodatne provere? Znaci za to vreme su trebali da ga provere i istestiraju dodatno i da ga posalju brzom postom,koja inace ne verujem da kupi pakete posle 17,18h. Mnogo nelogicnosti ima tu...

Poslednja izmena:
Ko ima p20 pro nek mi se javi u pp, zanimaju me neke stvari za tel [emoji1]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

A mene zanima koja je rezolucija slika p20 na najjacim podešavanjima? Jer me zanima kako te slike izgledaju kad se prebace na kompjuter ili USB pa puste na TVu

Pa to je dosta da budu dobre slike ina PCju. Hvala.

A ta 20mpx je znaci glavna kamera,nije samo 20mpx kad slika crno-belo?

To znači da su normalne slike u stvari max 12mpx?
Sta je to crno belo...pa neću slikati crno bele slike sigurno. Ne kontam sta to znaci

To znači da su normalne slike u stvari max 12mpx?
Sta je to crno belo...pa neću slikati crno bele slike sigurno. Ne kontam sta to znaci

U podesavanjima regulises rezoluciju.. Mozes da stavis 12mpx ili 20mpx,to je po tvojoj zelji.. I u boji i crno belo moze da bude 20mpx..

Kakvi su utisci vas sto ste uzeli p20 pro sad par meseci kasnije, ja se razmisljam da zamenim moj p10 za p20 pro

Koja je najjeftinija opcija za povezivanje p20 sa tv-om ili monitorom? Usb C - Hdmi adapter kosta 4 000 minimum...

Tačno 3 nedelje. Koristim USB port za miša i tastaturu, a USB c port bi trebalo da može da se koristi za punjenje telefona, nisam još probao.
Koliko si čekao da ti stigne? Tastaturu i miša možeš dodati preko bluetooth-a?

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Kakvi su utisci vas sto ste uzeli p20 pro sad par meseci kasnije, ja se razmisljam da zamenim moj p10 za p20 pro

Tečan, fluidan, bolji nego ženin s8. Kamera sjajna, svako se oduševi kad vidi fotke. Inače, nije vredno novca, ja sam platio u Telenoru 100.000 dinara, paralelno sam kupio i Hamilton automatski sat za 100.000, telefon će trajati tri godine a automatski sat 50 godina. Odluči se ako možeš za p20lite, dobar je, moj kolega ga ima.

Do sada nije bilo beta verzija na FF, a i cudno je da se pojavi 15-ak dana pred izlazak Mate 20 i datuma kada treba da izadje zvanicno..
Bilo je i beta verzija na ff...pre dok sam koristio p9 lite skidao sam betu. Mislim da je ipak realnije da dobijemo Pie u decembru...

Nazad
Vrh Dno