Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Jel dobio update za Gpu Turbo?

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Danas mi je agent iz VIP-a rekao da nisu a isto sam negde čuo da jesu, pa ne znam šta da mislim?!
Uzeću uskoro p20 pro u VIP-u pa bih voleo da znam neke detalje.

Danas mi je agent iz VIP-a rekao da nisu a isto sam negde čuo da jesu, pa ne znam šta da mislim?!
Uzeću uskoro p20 pro u VIP-u pa bih voleo da znam neke detalje.

Sa huawei sajta "Dual nano SIM Card slot with international roaming compatibility.
Dual 4G connectivity"

Usao na Beta app (nisam instalirao EMUI 9), pise da beta test traje do 5.11.2018.. Izgleda da je tacno ono sto su mi napisali na Huawei forumu da za P20 i P20Pro update izlazi 21.12.2018, dok za Mate 10 izlazi nedelju dana ranije..

Evo kupih i ja P20,za ovih par dana sam odusevljen svime sto telefon donosi stvarno, ekran top izgled, kamera ... pogotovo nocu zlo, onda dalje baterija mi preko dan izdrzi sto je meni vrhunski s obzirom da sam staru Lumiu 950 punio 3 puta na dan. Sta dalje jos reci, nadam se samo da ce ostati ovako.

E sad, kupio sam mu odmah onu Nillkin crnu masku (kazu da kao dobra), ali problem je folija tj staklo za ekran..muka naci ga, ili mi daju neku nano foliju koja sa strane uopste ne odgovara jer ostane vayduh ili mi daju onu od ivice do ivice staklenu foliju koju opet ne mogu nikako da zalepe lepo, uglavnom ne znam gde mogu naci dobru od ivice do ivice staklenu foliju da odgovara?

Od ivice do ivice 5D staklo imas u svakom malo opremljenijem shopu...ja sam moje kupio pre 2 meseca, 1500 dinara. Fora je sto ako ti padne na ivicu lomi se momentalno, direktne padove lako prezivljava.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

A reci mi da li ti se lepo zalepilo i nije nigde sa strane zbog ivica ostajao vazduh? Veruj mi ja jurim i stavljju mi neka dva nezakrivljena stakla ocajno izgleda sa strane zbog ivica, pa su mi jedno od ivice do ivice pokusali stzaviti isto ostaje vazduh sa strane..mozda sam samo ja naleteo n lose prodavnice

A reci mi da li ti se lepo zalepilo i nije nigde sa strane zbog ivica ostajao vazduh? Veruj mi ja jurim i stavljju mi neka dva nezakrivljena stakla ocajno izgleda sa strane zbog ivica, pa su mi jedno od ivice do ivice pokusali stzaviti isto ostaje vazduh sa strane..mozda sam samo ja naleteo n lose prodavnice
Na lose si prodavnice naleteo...u Nisu su mi super zalepili, iz prve

Ok, hvala, znaci samo da gledam da je 5D staklo i to je to

Inace, kako te sluzi telefon osle nekog vremena,i ostale? Meni je za sad sve top. Baterija od juce izdrzala 33 sata a juce sam ga bas dosta koristio. Kamera i je bas dobra, mada mislim da ne znam izvuci najbolje iz nje i koja podesavanja staviti

Ok, hvala, znaci samo da gledam da je 5D staklo i to je to

Inace, kako te sluzi telefon osle nekog vremena,i ostale? Meni je za sad sve top. Baterija od juce izdrzala 33 sata a juce sam ga bas dosta koristio. Kamera i je bas dobra, mada mislim da ne znam izvuci najbolje iz nje i koja podesavanja staviti
Pa da, skuplje je i lakse se lomi ali nekako mu bas stoji :) obicno staklo ti nece ici do ivica. Telefon me super sluzi. Brz, kamere odlicne. Ponekad me iznervira blago seckanje animacija ali to je glavna EMUI boljka, sta da se radi. :)

Brate, evo nadjoh konacno tu 5D I 9H od ivice do ivice i sto kazes stoji mu dobro , lepo mi nalepili hvala Bogu konacno ali ne znam kako tebi ali meni ovo staklo skracuje pravu velicinu ekrana sa strana za sigurno 1mm sa svake strane, i malo je cudno. bas nemam srece sa ovim, presesce mi. 4 folije u pocetku uopste nisu uspeli da mi zalepe kako valja i za 3 su mi vratili pare jer su svesni da ne leze lepo, 4ti put sam vec popizdeo i izasao napolje i skinuo i bacio u kantu (lik mi zalepio skroz pogresno preko Fingerprint button, promasio)

I sad nadjem tu kazem ti i stvarno lepo zalepe sve top i lepo izgleda ali kad se upali telefon tacno se vidi da skracuje ekran malo, a to sve jer kad su lepili foliju nije bila skroz providna nego kao sa strana da je imala neki crni okvir , kakva *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina, i sad zbog toga eto malog problema, bas me zanima da li je i tebi tako isto?

Više puta sam naručivao stakla za P20pro sa alija, i neka su mi skratila deo ekrana kao što kažeš Peđa, dok su neka koja su bila nekvalitetnija u svakom smislu imala manje crne ivice i lepo stajala na telefonu. Međutim, kod tih stakala sa manjim crnim ivicama je problem što brzo puknu, zato sam i naručivao često, i uzimao od različitih proizvođača.

Ne mogu da verujem da je tolika muka naci dobro staklo sad...ovo mi bas upada u oci sto skracuje ekran. Ne znam koja im je fora da to sto je crno odrade takvo, a ne providno kao celo staklo

Tu je lepak verovatno na tim crnim okvirima da koliko toliko drzi staklo
Moras da trazis 'full glue' ili sta vec...
Mada ne postoji dobro staklo bez 30-50$
Da stvarno radi svoj posao

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Pa ne znam brate sad imam to sa crnim ivicama i iritantno je malo sto skracuje ekran ali barem je siguran telefon pa pokusavam da se naviknem,i cekam da neko preporuci najbolje resenje da ne zaklanja ekran i smanjuje ga a da je edge to edge pa cu morati uzimati to.

A ovo sto kazes 30-50e dobro staklo to prvi put cujem koliko sam video najskuplja neka moguca varijanta kod nas zastitnog stakla ne moze biti preko 15e

Whitestone domeglass
Idi na njihov sajt
Najbolje zastitno staklo cca 50-55e da dodje ovde :)

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Kakva je situacija sa skrolovanjem ?
Jel ima laga i dalje ili su to popravili ?

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Prelistao sam nekih 50 strana i obnevideo sam, nista specijalno nisam ni procitao sto vec nisam znao iz online revjuova.. Do sada sam koristio Nexus 3 i 5, LG G2 i poslednjih godinu ipo Redmi note 4 i koliko god bio zadovoljan tako bih voleo i da se upgrejdujem. Prvi put mi je Huawei privukao paznju kad je p10 bio na popustu u VIPu pre nekih 4 meseca, nisam bio nesto preterano zagrejan pa ga iz tog razloga nisam ni kupio. Pre 2 nedelje sam snimio P20 pro u VIPu i privukla me je twajlajt boja i koliko toliko hajp oko kamere iako mi je baterija uvek primarni atribut. Probao sam kameru nesto malo u poslovnici i ne deluje mi nesto specijalno koliko je hvale na sva usta, mozda zbog toga sto sam fotkao sa kamerom od 40MP umesto od 10MP koja pravi bolje fotke koliko sam skapirao? Da li telefon vredi tih para ili marketing cini svoje? Isto tako sam video da ljudi preporucuju P10 pro i P10+ pa me zanima sta mi je bolja solucija? Pozdrav svima!

Pa nije toliko bolja kamera u odnosu na P10 Plus.Ako hoces da ustedis P10 Plus je odlican izbor takodje,jako dobar fon.
Ja razmisljam isto o ovom Pro modelu,mada jos nisam siguran.

Ja planiram mozda da uzmem u vipu preko intarife ( 1500 din ) p20 pro, koji je 40k. To je oko 330e sa garancijom gde sam ja vlasnik. Po meni to je trenutno best buy. Mada vuce me i da dam pare na s9plus, jedino me kopka taj lag ako je toliko prisutan na p20 samo bih se nervirao..

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Зашто оволика временска разлика између п20 про сингл и п20 про дуал

Bas cudno za tu razliku.U Vipu i Telenoru valjda nude dual verziju.

Nazad
Vrh Dno