Da. Ne igram igrice pa ne mogu da sudim o gpu turboJel dobio update za Gpu Turbo?
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
To ne znam...ali pretpostavljam da jesuJel su oba slota na p20 pro 4g ili je to dezinformacija?
Danas mi je agent iz VIP-a rekao da nisu a isto sam negde čuo da jesu, pa ne znam šta da mislim?!
Uzeću uskoro p20 pro u VIP-u pa bih voleo da znam neke detalje.
Na lose si prodavnice naleteo...u Nisu su mi super zalepili, iz prveA reci mi da li ti se lepo zalepilo i nije nigde sa strane zbog ivica ostajao vazduh? Veruj mi ja jurim i stavljju mi neka dva nezakrivljena stakla ocajno izgleda sa strane zbog ivica, pa su mi jedno od ivice do ivice pokusali stzaviti isto ostaje vazduh sa strane..mozda sam samo ja naleteo n lose prodavnice
Pa da, skuplje je i lakse se lomi ali nekako mu bas stojiOk, hvala, znaci samo da gledam da je 5D staklo i to je to
Inace, kako te sluzi telefon osle nekog vremena,i ostale? Meni je za sad sve top. Baterija od juce izdrzala 33 sata a juce sam ga bas dosta koristio. Kamera i je bas dobra, mada mislim da ne znam izvuci najbolje iz nje i koja podesavanja staviti
Зашто оволика временска разлика између п20 про сингл и п20 про дуал
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari