Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Sjajno. Molim vas za razjašnjenje oko FM Radia. Naime, u specifikaciji piše da radio ima, odnosno podržava. Može li razjašnjenje gde se on nalazi, pošto ga ja npr nemam. Ili ste mislili na neku app kao dodatak?

Hvala.

Sjajno. Molim vas za razjašnjenje oko FM Radia. Naime, u specifikaciji piše da radio ima, odnosno podržava. Može li razjašnjenje gde se on nalazi, pošto ga ja npr nemam. Ili ste mislili na neku app kao dodatak?

Hvala.

Huawei je potvrdio da FM radia nema. Ukoliko je specifikacija sam GSM arene ili tako nekog sajta mozda je greska.. Ali ga svakako ne podrzava..

Jel skinuo neko fabricku foliju sa P20,jel ima oleo. Premaza,vec se izlizao pa bih promenio foliju

Ja skinuo odmah i stavio kaljeno staklo...

Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel se neko prijavio za beta testiranje? Izgleda da se pojavila emui 9 beta i za nas region...

2b036e82fe05ffa9995aa9e6610b0261.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ne , ne znam dal i kako posle moze da se uradi downgrade..

Poslednja izmena od urednika:
Kakva je baterija na P20? Jel drži slično kao P20 pro i mate 10 pro ili je dosta slabija?

Kada malo bolje razmislim, stoji neka oznaka AL, nasa je EML...za downgrade mislim da ne moze...

Kada malo bolje razmislim, stoji neka oznaka AL, nasa je EML...za downgrade mislim da ne moze...

Ja cu radije da sacekam zvanicno. Nadam se uskoro, iako su najavili da ce za P20 prvo, na huawei forumu su napisali kao da ce tek 21.12 da izadje posle Mate 10 i P20 pro.. Iskreno ne verujem..

Ljudi, koja je razlika realno u 64GB i 128GB verzije Huawei P20,tj da bolje preformulisem pitanje, da li je uopšte potrebno za telefon više od 64GB i za šta? Ako igrice zauzimaju puno, njih svakako ne igram , ne skidam filmove i serije na telefon, ne pada mi na pamet sta moze popuniti memoriju od 64GB? Mozda gresim zato i pitam?

Uzeo bih 64GB P20 jer je jeftiniji 80ak $

Imam Lumiu 950 sad sa 30 GB i nikad mi nije bio ispunjen

nije pitanje da li je potrebno za telefon više od 64 GB, nego da li je potrebno korisniku :) a u tvom slučaju očigledno je odgovor "ne"

Pa koliko igrica staviš zavisi od tebe.

Ljudi, koja je razlika realno u 64GB i 128GB verzije Huawei P20,tj da bolje preformulisem pitanje, da li je uopšte potrebno za telefon više od 64GB i za šta? Ako igrice zauzimaju puno, njih svakako ne igram , ne skidam filmove i serije na telefon, ne pada mi na pamet sta moze popuniti memoriju od 64GB? Mozda gresim zato i pitam?

Uzeo bih 64GB P20 jer je jeftiniji 80ak $

Imam Lumiu 950 sad sa 30 GB i nikad mi nije bio ispunjen

Sam si sebi odgovorio :D ocigledno je da ti ne treba vise.. ;)

Mate 20 za manje od mesec dana!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da li to znaci da bi cene p20 modela trebale pasti kad taj izađe ili to nema veze?

Bogami lepu cenu drzi p20 pro. Ustalio se Huawei sa cenama.

Jos sada da lupe Mate 20 pro sa 4200 baterijom i Kirin 980 sa otiskom u ekranu,ima da pokida Samsung.

Boze zdravlja pada preorder tamo vec 17-18 oktobra

Ok. Hvala ������

Isto me zanima da li se zna hoće li uskoro izlaziti neki novi modeli Huaweia,što bi značilo i pad cena za P20 i P20 Pro?

16.10 je premijera uredjaja.. Kada je izasao P20 cene Mate modela su pale za nekih 10.000, verovatno ce tako biti i za P modele..

Naravno da se ne vidi na screenshotu, pomenuo sam da pored ove isarane pozadine imam i svetlu mrlju.

Ja sam tako prosao sa dva P20...Verovatno je neko vec zapamtio moje probleme,posto sam se ovde zalio. Oba puta sam ga reklamirao,prvi put dobio zamenu uredjaja,drugi put mi menjali panel bez moje saglasnosti,pa sam se zalio i sad cekam da vidim sta ce da rese,a lepo po zakonu pise da su popravke u roku od 6 meseci od datuma kupovine moguce samo uz saglasnost korisnika. Reklamiraj ti to,definitivno nisi jedini kojem se to desava,ja sam moj mazio i pazio,nikad ispao i eto sam od sebe ekran poludeo...

Ja sam tako prosao sa dva P20...Verovatno je neko vec zapamtio moje probleme,posto sam se ovde zalio. Oba puta sam ga reklamirao,prvi put dobio zamenu uredjaja,drugi put mi menjali panel bez moje saglasnosti,pa sam se zalio i sad cekam da vidim sta ce da rese,a lepo po zakonu pise da su popravke u roku od 6 meseci od datuma kupovine moguce samo uz saglasnost korisnika. Reklamiraj ti to,definitivno nisi jedini kojem se to desava,ja sam moj mazio i pazio,nikad ispao i eto sam od sebe ekran poludeo...
Zamenio mi ProMobi u roku od 3 dana. Da sam iz BG-a bilo bi gotovo istog dana...ja sam na ekranu imao malu svetlu mrlju, kao da je osvetljenje na tom mestu probilo. Mnogo je bolje da odneses licno njima nego da saljes preko operatera...ovlasceni servisi za Huawei su ProMobi i MESC. Sa MESC-om sam ja imao vrlo lose iskustvo i zato sam telefon odneo direktno u ProMobi, tj njihov servis u Nišu koji je telefon poslao u BG. Na novom nemam nikakvih problema...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Imao sam ja druze problem i sa ProMobijem,tamo sam ga prvobitno odneo. Naveo sam u opisu problema da mi baterija traje 3 sata SOT maksimalno (pritom ne igram igrice,nemam vise od 10 aplikacija instalirano i uglavnom sam na poslu i ne koristim previse telefon), da bi devojka koja prima reklamacije preformulisala to u :"Baterija traje 3 sata". Zatim sam naveo da je prednja kamera tragicna,da su prilikom jaceg kontra svetla ili kad sam napolju fotografije blede i isprane i da ih uopste ne zatamni u takvim uslovima,da bi ona napisala samo: "Losa prednja kamera". I da ne nabrajam sve dalje sta sam pisao,kad tako preformulises kljucne probleme,reklamacija dobije drugaciju konotaciju i naravno da mi je odbijena. Posle sam slao u MTS i lepo objasnio i odstampao sve probleme pa su mi zamenili. Inace pazite drugi put sta su naveli kad sam se zalio na displej i trazio zamenu uredjaja,bilo je nesto u fazonu problem je uocen,ali je kozmeticke prirode,ne odobrava se zamena uredjaja,vec ce biti promenjen panel????? EJ bre kozmeticke prirode i to 2 ista telefona da mi imaju takvu kozmetiku,idi begaj. Po njima onda je kozmeticke prirode i polupano staklo,radi telefon,samo tako malo estetski nije lepo :D

Poslednja izmena:
Kako se kome zalomi, prema meni su bili maksimalno fer... verovatno zavisi na kakvog coveka naletis...al cudno da ti je i drugi telefon faličan, možda cela serija ne valja :/

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Drugi problem ima identicne probleme i sa baterijom i sa kamerom i sa panelom. Na primer sad kad sam bio na letovanju pa slikam prirodu u daljini,na vecini fotografija imam neki zeleni kruzic,kako na kojoj. Negde na oku,negde na bradi,negde konkretno na samom ostrvu kad sam slikao Sveti Stefan,na sred ostrva zeleni krug. Baterija se ni jednim apdejtom nije popravila ,3 ipo sata ako izdrzi i to kad sam stalno u mracnim prostorijama,to je rekord. I nije do softwera,jer sam ga vracao na fabricka podesavanja vise puta,od samog je pocetka tako,bilo da je imao 3 aplikacije instalirano,ili 33. Muke zive imam sa tim telefonom i sad mi je cetvrti put na servisu,tacnije zalio sam se supervizoru u MTS-u,popunio neku izjavu i sad cekam da vidim hoce li mi odobriti zamenu za drugi model. Evo jedne takve slike,da ne kacim sad bas sve ...

https://imgur.com/a/T0FU4QJ

Evo ovde recimo na bradi

https://i.imgur.com/hL4Fjas.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno