Izvinjavam se sto smaram,ali kako je resio lik problem,da ne preturam po temama? Tj da li je uopste resio? Ovo stvarno nema smisla. 2 x sam ga nosio na servis,treci vala necu...a sumnjam da bez toga moze da se resi. Inace kontam da su u MTS-u zapali ti skart modeli,imajuci u vidu po kojoj ceni su ga ponudili kad je izasao,sve mi se cini da i to ima veze...
Razlicite su rezolucije,jer je moja originalna fotka i u punoj rezoluciji,a drugu mi je ortak prebacio messangerom pa se izgubio kvalitet,ali cak i takva slika koja zauzima 20kb je bolja od moje u punoj rezoluciji. Sutra cu se svakako opet videti sa njim,da napravim vise poredjenja. Nego da li je moguce da to bude softwerski problem? Kad sam ga kupio ,nisam ga mnogo testirao,mozda 10ak slicica i delovao mi je ok,odmah mi je izasao apdejt i posle toga kontam da se pokvarilo skroz...
Imas imei sa ugovorom pa uporedi da li je isti kao ovaj novi sto si dobio. Ako jeste onda imas isti tel.
Odnesi tel u ovlasceni huawei servis i kazi da mislis da je kamera neispravna itd...
P.s. koliko vidim ove 2 fotke su razlicite rezolucije?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Razlicite su rezolucije,jer je moja originalna fotka i u punoj rezoluciji,a drugu mi je ortak prebacio messangerom pa se izgubio kvalitet,ali cak i takva slika koja zauzima 20kb je bolja od moje u punoj rezoluciji. Sutra cu se svakako opet videti sa njim,da napravim vise poredjenja. Nego da li je moguce da to bude softwerski problem? Kad sam ga kupio ,nisam ga mnogo testirao,mozda 10ak slicica i delovao mi je ok,odmah mi je izasao apdejt i posle toga kontam da se pokvarilo skroz...
Poslednja izmena: