Gde ima da se kupi Smart view flip cover crna maska za p20 pro? U gigatronu samo plave... A na kupujem prodajem nesto bas nisam siguran da su original kao sto pisu...
Kamera odlicna i lep na izgled. Ostalo te ne zanima pa i necu komentarisati...Kako vas sluzi P20? Razmisljam da uzmem, bitna mi je kamera da je top,i da je telefon lep na izgled , ovo ostalo i nije mi bitno.
I kakav je u odnosu na Honor10
Ako ti je bitno da je telefon lep, ne bih ja gledao Huawei. Osim one Twilight boje, nema tu neke lepote.. A EMUI je kriminal. Kamera jeste dobra, posebno u manuelnom modu.Kako vas sluzi P20? Razmisljam da uzmem, bitna mi je kamera da je top,i da je telefon lep na izgled , ovo ostalo i nije mi bitno.
I kakav je u odnosu na Honor10
Razlika, notch koji može da se podesi kako želiš, izgled... Sta znam.. Lepši m10 pro, FP na jednom napred na drugom pozadi, kamera, rekao bih dosta bolja na P20 pro... Vredi li razlika u ceni, ne, nikako, stoga, uzimaj m10 pro i uživajJel bolje uzeti Mate 10 Pro ili P20?
Imam neke kombinacije pa mi dođe isto šta god da uzmem što se cene tiče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari