Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Ljudi koliko traje baterija tj. koliki vam je prosecan SoT na p20 modelu?
ja sam moj juce stavio posle 3 dana na punjac. uglavnom sam fotkao, 3:40min sot je bilo i ravno 3 cela dana.
Ljudi koliko traje baterija tj. koliki vam je prosecan SoT na p20 modelu?
Smeće, speaker kao iz bureta da je slufe očaj. P20pro bolji na speakere naspram p20 slufe meni isto zvuče. Malo je bolja situacija sa drugim slusalicama naspram fabričkih. Opet mnogo ispod konkurencije.pozdrav, planiram da uzmem P20 model, jel moze neko ko ga poseduje da mi kaze kakav je kvalitet zvuka preko zvucnika i slusalica?
Smeće, speaker kao iz bureta da je slufe očaj. P20pro bolji na speakere naspram p20 slufe meni isto zvuče. Malo je bolja situacija sa drugim slusalicama naspram fabričkih. Opet mnogo ispod konkurencije.
Ako je zvuk prioritet HTC ili s9/+ eventualno Sony tim redosledom za slufe, za speakere 9+/HTC
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
@Kadi ja sam napisao da su moram onda kinotvore to jest da nisu hteli da mi daju vakum.
Može biti bi se razloga zašto je tako.
1. Prvi put sam na ugovor uzeo telefon sve sam druge uvek isključivo kesh sada eto zbog M10LKoj išao gratis sam probao i prosao.
Tako da eto možda jer sam nov.
Admin mi se javio sa porukom da je pogrešio ( mislio da je flejm ) i da napišem opet šta sam napisaoAdmin,tako treba,a ove sprdacine na racun telefona iz teme to ostavi ne brisi,samo kad se dirne u carstvo sektasa onda brisi,..zato i volim smao da citam...ne vredi durgacije..
Posto je obrisana poruka gde sam detaljno napisao zasto je ovo apsolutno netacno, sada cu samo ukratko napisati. Ovo je apsolutno netacno, koga zanima zasto, ima dosta pisano po drugim temamaZavršna rečenica što se tiče lite serije tu su broj 1 bez konkurencije cena/kvalitet/šta nude .Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Od gore navedenog što sam napisao reci šta nije tačnoOcigledno ti ne razumes ili nisi svestan sta pises...konstanto ponavljas da je telfon krs,djubre ..msm glupo o tome pisati vise da naravno to nije...po mnogima najbolji tel trenutno na trzistu kazes da je krs????Toliko o tome jee vidim i da je admin sektaski nastrojen...necu vise polemisat o tome
Što primaš k srcu tudje mišljenje ko da sam te opsovao... to je ipak samo telefontreba se ukloniti uzrok odlaska u OT, a to je pljuvanje po telefonu, a samim tim i temi P20. Ko ima P20 valjda zna zasto ga je kupio, mogao je kupiti i s9 pa nije, ili bilo sta drugo. Konstanto ubedjivanje jednog clana ovde dovodi do nerviranja ostalih i samim tim i rasprave. Ne vidim potrebu toliko pljuvanja, ako ti se ne svidja, prodaj ga i cao. Ok napises jednom, ali 10x da pises kako je zvuk djubre, kamera ocaj itd , a ljudi jasno vide da nije tako.... Mene ste napali oko fotografija koje kacim , a clan ovde pise kako je ZVUK DJUBRE i to na pitanje kolege kojem je to bilo presudno za kupovinu. Taj isti kolega je odgovorio da zvuk uopste nije djubre i odmah je poklopljen sa OK pa TANDRCE. I to nije OT jel? To se nije obrisalo? Sramota.
Što primaš k srcu tudje mišljenje ko da sam te opsovao... to je ipak samo telefon![]()
Ja kao vlasnik p20 imam pravo da iznesem svoje mišljenje to što se tebi ne svidja to je tvoja stvar. Uporedio sam ga sa konkretnim modelom i to je to ne razumem šta nije jasno ? Već sam rekao da je telefon odličan al da nije u rangu najboljih modela ...kristalnije od toga stvarno ne umem da napišem.
Ako misliš da je zvuk dobar uporedi sa navedenim modelima pa mi reci da je konkurentan.
Sem toga čovek koji je pitao za zvuk zvuk mu nije broj 1 funkcija već je pitao kakav je zvuk. Ako misliš da je konkurentan ...extra [emoji106]
P.s. Ako kažem da jedan uredjaj opet iz LIČNOG iskustva radi nešto bolje od drugog nisam pljunuo drugi već rekao da je onaj bolji ...prst na čelo.
Da se uhvatim rečenice " da je nekom bolji s9/+" uzeo bi njega iako spominjem više modela ne s9+ konkretno ...zaboravljaš da su oba modela skuplja od p20 tako da ima i toga![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Jel zna neko gde da nadjem dobre teme za EMUI a da nije sa play store-a?
Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari