Znam da pričaš o pro, p20 bolje radi WB od pro samim tim je meni lično bolji od pro, navodno najbolja kamera ne sme da debelo masi boje kao što masi ...posebno u mraku, blic da ne spominjem ...cist horor, povrh svega na pro su slike na kraju 10mp te je detalj lošiji od p20 o 9+ i da ne pričam. 8+ koj je recimo sličan u detalju sa p20 recimo jednak p20pro-u ima očajan detalj naspram 9+ koj stakuje 12slika te su slike naspram 8+ i pro ko da su 16-19mp a ne 12 ...savo brate ja pricam o p20 pro ovo je p20
Pogledaj gore sliku u istoj toj temi sa gcam od Blue moon, uporedi dinamiku. Svakako je i kod tebe solidna dinamika.Okacio sam par slika u Temi Slike sa telefona. Slikano je pod uzasnim uslovima, i ako negde moze da se vidi koliko je P20 dobar onda je to ovo sto sam tamo okacio. Misljenja mogu biti razna, ali telefon ima brutalnu kameru. I da, ovo je bilo pre update-a kamere koji sam dobio pre neki dan gde je dosta poboljsano sve.
Meni je 107koji ti je build number? bio mi je 106, sad je 110.
Neko da proba?Jedan bug (rekao bih) koji sam danas primetio. Posle promene rezima zvona (ton, vibracija i necujno) pa zakljucavanja ekrana i ponovnog otkljucavanja tasteri za zvuk po par sekundi ne reaguju...proverio sam da li radi screenshot, power + volume down i radi, ali ovo na po par sekundi ne reaguje na komande. P20
Edit: ko ima p20 neka proba, promeni rezim zvona, zakljuca - otkljuca tel i odmah po otkljucavanju proveri dal rade volume tasteri.
Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka
A što su natpisi brendova u pozadini malo zamrljani? Zadrhtala ruka?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Fi2.4 zato je 9+ oštriji van face, na 1.5 bi bio i mutniji od p20, nebitno opet lošiji detalj na p20 nego na 9+ ...dinamika takodje bolja.
P.s. za gore spomenutu dinamiku...nebitno je uključivanje/ isključivanje HDR-a dinamika je prosto loša, detalj je ok ništa spec.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Fi2.4 zato je 9+ oštriji van face, na 1.5 bi bio i mutniji od p20, nebitno opet lošiji detalj na p20 nego na 9+ ...dinamika takodje bolja.
P.s. za gore spomenutu dinamiku...nebitno je uključivanje/ isključivanje HDR-a dinamika je prosto loša, detalj je ok ništa spec.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari