Slikao sam u PRO modu sa stock kamerom. Namerno sam postavio uspele slike sa gcam-om, ima tu i dosta smeca koje sam brisao. Treba se igrati sa podesavanjima i restartima telefona. Uglavnom daleko je ovaj gcam od neke funkcionalnosti ali je dobra zanimacija. Kod scena sa jakim kontrastom vidi se da gcam bolje radi, za ostalo je stock camera sasvim dovoljna.Dal je moguće da gcam daje ovoliko bolji rezultat. Možda ti stock kamera nije podešena. Mislim plavetnilo neba ti je na stock kameri bas lošije...
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
To sam i kazo [emoji6] Android Pie=Emui 9Tada bi trebao da stigne i Android Pie?
Ili će kasnje doći Pie?
Da, to bi bilo to. Samo se nadam da ce to biti korektna verzija, jer vidim da ove prve stalno muljaju te ispravljaju softver za kameru i sl.Tacno kako je i pisalo na huawei forumu - 23.04.2019.
Huawei P10
Da li je neko proveravao u Hicare. Meni se tamo pojavilo azuriranje za Emui 9!
Pogledajte prilog 267559
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Evo ti crna tema, nije losa.Boze, cini mi se da su sve teme u Huawei Theme manageru koje podrzavaju emui 9 a da su crne su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*
Evo ti crna tema, nije losa.
https://drive.google.com/file/d/1549sgYZaPoEmfdV-dAy8Q9GvI0qMoqem/view
Pogledajte prilog 267565Pogledajte prilog 267566Pogledajte prilog 267567
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari