Šta je novo?

Huawei P10

Aha. Nisam u Srbiji. Vjerovatno će brzo izaći i zvanično.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ima i u drugim zemljama ne samo u Srbiji...

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Do kraja nedelje bi trebalo da se pojavi u HiCare kod svih.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Posle nekog vremena na Emui 9 definitivno se baterija brze trosi na racun ubrzanja. Verovatno su izmenjali governore u kernelu. Punjenje baterije je daleko od super charge, puni oko 2h sto je katastrofa. Takodje, ram memorija konstantno se puni i bez reboot-a posle dva tri dana pada na 20%. Čišćenje kesa je lose. Kad se uradi reboot opet se vrati na 45-50% i tako nekolko dana. Sve ostalo tu i tamo, ima dobrih unapredjenja, dodatnih opcija, ali neke bitne stavke su losije. Moguce da cu da uradim rollback uskoro.

Na majkin p10 je stigao pie, instalirati ili ne?
8 savrseno radi i nema problema..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Na majkin p10 je stigao pie, instalirati ili ne?
8 savrseno radi i nema problema..

Za P10 moguce da je bolje stanje, ja imam plus verziju. Instaliraj. U kranjem slucaju uradis rollback ako ima problema.

Kod mene na obicnom p10 ja ne primecujem neke bitne razlike, baterija traje otprilike kao pre, a brzo punjenje radi isto kao pre....

Huawei P10

Cekati da telenor pusti abdejt za pie ili azurirati iz HiCare?
Ima li kakve razlike inace izmedju toga?

Ne znam da ga je iko dobio drugacije nego preko hicare... Verovatno nema razlike.

Huawei P10

Već nekoliko dana imam problema da porukama na vajberu i votsapu. Tek kada udjem u aplikaciju stignu mi poruke. Ista priča je bila i pre i posle prelaska na 9.0. Je l ima neko sličan problem?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Već nekoliko dana imam problema da porukama na vajberu i votsapu. Tek kada udjem u aplikaciju stignu mi poruke. Ista priča je bila i pre i posle prelaska na 9.0. Je l ima neko sličan problem?

Jesu azurirane? Obrisi ih pa opet instaliraj.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ažurirano sve. Brisao pa opet instalirao. Ista priča. Optimizacija baterije je na automatskom za sve.

Proveri jos ovo. Da ti nije ukljucena optimizacija za te aplikacije pa ih gasi cim ugasis ekran il tako to.
Screenshot_20190408-163132.jpgScreenshot_20190408-163143.jpg

Sad mi se čini da nije do baterije. Izgleda mi da mi ne drži u ramu ništa. Kad sam izašao iz tapatalka u settings, nisam mogao da se vratim nego sam morao opet da pokrenem aplikaciju.

Sad mi se čini da nije do baterije. Izgleda mi da mi ne drži u ramu ništa. Kad sam izašao iz tapatalka u settings, nisam mogao da se vratim nego sam morao opet da pokrenem aplikaciju.

Onda factory reset jedino.

Čini mi se da je factory reset rešio problem, hvala. Kad sam vratio backup, morao sam opet da podešavam otisak, pozadinu itd. Je l to standard il sam ja zezno stvar?

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Čini mi se da je factory reset rešio problem, hvala. Kad sam vratio backup, morao sam opet da podešavam otisak, pozadinu itd. Je l to standard il sam ja zezno stvar?

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka
Sve individualno. Ja sam ga 10ak puta resetovao zbog drugih stvari koje se recimo nisu desavale drugima. Tako da jedan reset na 6 meseci preporucena doza [emoji6]

Stigao 9.0.1.163 na telenor.

hmmm, resetovao sam fon, nisam imao nekih problema al reko, ar, vreme je, sad nece da mi promeni ikonice u Themes... Jel ima neko ideju? Vec sam menjao ikonice na 9.0, nzm sto nece sad

hmmm, resetovao sam fon, nisam imao nekih problema al reko, ar, vreme je, sad nece da mi promeni ikonice u Themes... Jel ima neko ideju? Vec sam menjao ikonice na 9.0, nzm sto nece sad
Ja kada sam resetovao phone na emui 9 izgubio sam opciju HD calls, teme I slicno. Posto sam video da I reset nije dobro uradjen uradio sam rollback na Emui 8 i vise ne diram. Baterija na emui 9 lose kalibrasina, nece da puni do 100%, ram pada na 20 posto za dva tri dana i resio sam da se ne patim sa tim. E da, u kameri nema vise opcije za stabilizaciju niti beauty mod za selfi I ne svidja mi se interfejs u kameri. Govorim o modelu P10 plys.

Sve ovo nisam primetio na obicnom p10. Beaty mode tu, teme rade, baterija se puni normalno. Kod mene devetka bolja od osmice... Ili barem ista.

Huawei P10

Sve ovo nisam primetio na obicnom p10. Beaty mode tu, teme rade, baterija se puni normalno. Kod mene devetka bolja od osmice... Ili barem ista.

Huawei P10
Mislim na ovo sto ima lite i plus na emui 8 a sad nema na emui 9. Mislim ima auto mod gde totalno deformise lice, nije to to. Takodje nemas stabilizaciju kod snimanja videa. To su izbacili. Evo neki skrin za bateriju puni 2,5h. To je katastrofa IMG_20190413_232139.jpgIMG_20190413_232115.jpg

b6b7f063bd74d482d76215b08462e82a.jpg

Poslednja izmena:
Primetio sam malopre da prilikom snimanja videa, iako drzim tel u jednom polozaju i ne pomeram ga, video je mutan i kao da tel nema ois, drzim tel lepo, ne pomeram ga, a slika kad da ga pomeram,gore- dole, levo-desno..
Prilikom slikanja sve radi odlicno, ali cim ukljucim video ovo se desava, sta moze da bude problem( video je u fhd rezoluciji)?
Edit: ovo se desava prelaskom na pie, na oreo je sve normalno radilo.

Primetio sam malopre da prilikom snimanja videa, iako drzim tel u jednom polozaju i ne pomeram ga, video je mutan i kao da tel nema ois, drzim tel lepo, ne pomeram ga, a slika kad da ga pomeram,gore- dole, levo-desno..
Prilikom slikanja sve radi odlicno, ali cim ukljucim video ovo se desava, sta moze da bude problem( video je u fhd rezoluciji)?
Edit: ovo se desava prelaskom na pie, na oreo je sve normalno radilo.
Bug. Meni je video i na Emui 8 bio zalost, a ovde je jos gore.

Mhm dobro, hvala.

Nazad
Vrh Dno