Imas u Hicare, opciono. Ako si u Srbiji. Za druge zemlje nije dostupno.Kad je stigla 9ka?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Za P10 moguce da je bolje stanje, ja imam plus verziju. Instaliraj. U kranjem slucaju uradis rollback ako ima problema.Na majkin p10 je stigao pie, instalirati ili ne?
8 savrseno radi i nema problema..
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Jesu azurirane? Obrisi ih pa opet instaliraj.Već nekoliko dana imam problema da porukama na vajberu i votsapu. Tek kada udjem u aplikaciju stignu mi poruke. Ista priča je bila i pre i posle prelaska na 9.0. Je l ima neko sličan problem?
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Ažurirano sve. Brisao pa opet instalirao. Ista priča. Optimizacija baterije je na automatskom za sve.Jesu azurirane? Obrisi ih pa opet instaliraj.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Onda factory reset jedino.Sad mi se čini da nije do baterije. Izgleda mi da mi ne drži u ramu ništa. Kad sam izašao iz tapatalka u settings, nisam mogao da se vratim nego sam morao opet da pokrenem aplikaciju.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Sve individualno. Ja sam ga 10ak puta resetovao zbog drugih stvari koje se recimo nisu desavale drugima. Tako da jedan reset na 6 meseci preporucena doza [emoji6]Čini mi se da je factory reset rešio problem, hvala. Kad sam vratio backup, morao sam opet da podešavam otisak, pozadinu itd. Je l to standard il sam ja zezno stvar?
Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja kada sam resetovao phone na emui 9 izgubio sam opciju HD calls, teme I slicno. Posto sam video da I reset nije dobro uradjen uradio sam rollback na Emui 8 i vise ne diram. Baterija na emui 9 lose kalibrasina, nece da puni do 100%, ram pada na 20 posto za dva tri dana i resio sam da se ne patim sa tim. E da, u kameri nema vise opcije za stabilizaciju niti beauty mod za selfi I ne svidja mi se interfejs u kameri. Govorim o modelu P10 plys.hmmm, resetovao sam fon, nisam imao nekih problema al reko, ar, vreme je, sad nece da mi promeni ikonice u Themes... Jel ima neko ideju? Vec sam menjao ikonice na 9.0, nzm sto nece sad
Mislim na ovo sto ima lite i plus na emui 8 a sad nema na emui 9. Mislim ima auto mod gde totalno deformise lice, nije to to. Takodje nemas stabilizaciju kod snimanja videa. To su izbacili. Evo neki skrin za bateriju puni 2,5h. To je katastrofaSve ovo nisam primetio na obicnom p10. Beaty mode tu, teme rade, baterija se puni normalno. Kod mene devetka bolja od osmice... Ili barem ista.
Huawei P10

Bug. Meni je video i na Emui 8 bio zalost, a ovde je jos gore.Primetio sam malopre da prilikom snimanja videa, iako drzim tel u jednom polozaju i ne pomeram ga, video je mutan i kao da tel nema ois, drzim tel lepo, ne pomeram ga, a slika kad da ga pomeram,gore- dole, levo-desno..
Prilikom slikanja sve radi odlicno, ali cim ukljucim video ovo se desava, sta moze da bude problem( video je u fhd rezoluciji)?
Edit: ovo se desava prelaskom na pie, na oreo je sve normalno radilo.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari