Šta je novo?

Huawei P10

Emui 9 verovatno sredinom ili krajem marta. Pojavio se i rollback ne bez razloga verovatno ;-)
Screenshot_20190220-161729.jpeg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Link ka xda stranici nije ispravan

Huawei P10

Nece da se otvori...

Huawei P10

Kod mene otvara i na telefonu i na kompu. Googlaj onda : Google Camera for Huawei P20 and other Kirin Devices by Carball0

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Dal je moguće da gcam daje ovoliko bolji rezultat. Možda ti stock kamera nije podešena. Mislim plavetnilo neba ti je na stock kameri bas lošije...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Edit: vidim sad da "možda" radi, ali samo na emui 8. Na Pie neće raditi.

Poslednja izmena:
Dal je moguće da gcam daje ovoliko bolji rezultat. Možda ti stock kamera nije podešena. Mislim plavetnilo neba ti je na stock kameri bas lošije...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Slikao sam u PRO modu sa stock kamerom. Namerno sam postavio uspele slike sa gcam-om, ima tu i dosta smeca koje sam brisao. Treba se igrati sa podesavanjima i restartima telefona. Uglavnom daleko je ovaj gcam od neke funkcionalnosti ali je dobra zanimacija. Kod scena sa jakim kontrastom vidi se da gcam bolje radi, za ostalo je stock camera sasvim dovoljna.

Na ff ima vec tri razlicite update verzije... Ali verovatno ce ici tim redom, logicno je.

Huawei P10

Ma nece pre aprila emui 9. Ko zna koje će se još verzije pojavljivati. Ako neko bas hoće emui 9 može sa Hwota ili Hurupdate uz otkljucan bootloader naravno.

Stigo b386.
Znaci Emui 9 tek krajem aprila, pocetkom maja.
Screenshot_20190318-155830.jpeg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Tada bi trebao da stigne i Android Pie?
Ili će kasnje doći Pie?

Tacno kako je i pisalo na huawei forumu - 23.04.2019.

Huawei P10

Tacno kako je i pisalo na huawei forumu - 23.04.2019.

Huawei P10
Da, to bi bilo to. Samo se nadam da ce to biti korektna verzija, jer vidim da ove prve stalno muljaju te ispravljaju softver za kameru i sl.
Uzgred pre neki dan mi je aplikacija Teme zabagovala i deinstalirao i cudo i brisao kes i nista. Nikako da pokrene. Morao sam da resetujem telefon. Ovo mi se prvi put desilo sa stock aplikacijom.

Da li je neko proveravao u Hicare. Meni se tamo pojavilo azuriranje za Emui 9!
Screenshot_20190322-175857.jpeg

Ja sam vec u recovery. Boz pomozi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]IMG_20190322_181706.jpeg

Boze, cini mi se da su sve teme u Huawei Theme manageru koje podrzavaju emui 9 a da su crne su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*

Upravo instalirao na običan P10. Interesantno skroz. Deluje mi nekako fluidnije. [emoji3]

Edit: Konačno veći zoom u galeriji!!

Poslednja izmena:
Ovo ce ujedno biti i najbolja verzija. Svaki naredni Ota ce neznatno malo o malo sve kvariti. Klasika.
Ovaj bas radi fluidno. Ok je za sada. Nemam zamerki. Videcemo kameru sutra.

Da li mi je utisak varljiv ili ne [emoji3] ali baterija traje duže. 4 sata SOT i 40% baterije, naravno lagano korišćenje. Very nice!
cf32cca341296e20cde8036a80677a8d.jpg

Sve super izgleda na 9.0 osim default slike za kontakte... Neka lila planina pa se ne vidi lepo ime pozivaoca. Na 7/8 je to bilo mnogo bolje reseno za nas koji ne stavljamo fotografije kontakata...

Digitalni saldo je meni favorit. I lepo funkcionise, pogotovo ovo preko noci da gasi aplikacije. Super.

Nazad
Vrh Dno