Šta je novo?

Huawei P10

Evo konacno je moguce i u vipu uzeti P10.
Za nova 3 tarifu treba doplata od 55.000 dinara (1000 dinara manje nego za S7), dok recimo za P9 treba doplatiti 45.000
Bice P10 best buy

Eno i u Telenoru P10 Plus... Samo je pogrešan specs.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Doce on brzo na 500e što mu je realna cijena

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma čeka se honor 8 pro.. koji p10. Kada budu počeli da stavljaju oleo premaz neka se jave 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da da i ja mislim da je 8 pro honor ozbiljan telefona za male pare

tapatapataattattaa s7edge

Cisto sumnjam da će serija P10 nadmašiti prodaju serije P9...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Evo konacno je moguce i u vipu uzeti P10.
Za nova 3 tarifu treba doplata od 55.000 dinara (1000 dinara manje nego za S7), dok recimo za P9 treba doplatiti 45.000
Bice P10 best buy

Bolje uzeti S7, nego P10. Vise je to best buy.

P10vs S7 je mrtva trka. Svako ima prednostini mana. Naravno ako su po istoj ceni. U oglasima je S7 jeftiniji pa je bolja kupovina

Pa i nije bas mrtva trka. Bolji je izbor S7.

Po cemu toliko bolji??? Jedino ima bolji displej, koji jeste dobar ali meni previse naporan za oci. Ostalo je manje vise tu negde

Po meni i bolju kameru, P10 sam gledao u Uscu i bas se vidi da su sve portret slike koje toliko hvale bas bas softverski obradjene.Kad se uveca bas se vidi da je muljava pozadina da to nije bokeh o kome pricaju.Cista obrada i vide se prelazi bas bas gde krece da zamucuje.

Aha znaci ima bolju kameru zbog portret slika ? Sta se sve pise ovde..

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ne, nego po seo dan na poslu mi dolaze Huawei devojke i samo pricaju o portret slikama, samo to forsiraju.......i ostale fotografije su bolje.Bas sad gledam na Flickeru neke slike i bas se vidi koliko je do softversko resenje i kad se zumira bas se vide brljotine.
Daleko od toga da je na P10 losa, moje misljenje je da je za tu klasu/cenu trebala da bude bolja.

Mate 9 daje za nijansu bolje slike od s7e po danu. U low light je malo s7e bolji. Licno uporedjivao. P10 ima malo bolju kameru od M9 tj bolje algoritme. Kamere su tu negde manje vise. Me moze da se kaze da je nesto s7 puno bolji, malo je bolji u low light uslovima

Malo vise od malo je bolji u LL. S7e je tu negde sa 6P u LL-u, a on oduvava Mate 9, uporedjivao sam.

I ja sam uporedjivao. S7e je bolji ali da bas oduva nije tacno. L950xl je bolja od s7e u low light a tek po danu bas primetno bolja. Isto uporedjivao

Mate 9 daje za nijansu bolje slike od s7e po danu. U low light je malo s7e bolji. Licno uporedjivao. P10 ima malo bolju kameru od M9 tj bolje algoritme. Kamere su tu negde manje vise. Me moze da se kaze da je nesto s7 puno bolji, malo je bolji u low light uslovima
Meni je nekako to prosto nevjerovatno da mate9 pravo bolje slike od s7e po danu. Nisam uporedjivao ova dva tel ali s7e i p9 jesam. Jedino dje je p9 bolji je prednja kamera. Po danu s7e je bolji, nije nesto drastično ali je bolji, ima bolje boje i vise detalja pri zumu kao i mnogo bolji makro. Zao mi je sto nemam nedje mate9 pa da uporedim sa s7e jer mi je ovo prosto nevjerovatno.

Mate 9 i P10 imaju bolje kamere nego P9. Ja sam kacio slike u Mate 9 temi gde sam uporedjivao. Neki su odmah skocili kako sam namerno mrdnuo rukom ili je kamera neislpravna na S7e. Nisu woow bolje ali jesu malo. Dok ih Lumia 950xl sije oboje primetno. Boje jesu malo zivlje na S7e ali i neprirodnije, dok je detalja manje. Kad imam vremena uradicu jos neko poredjenje. Ali kamere i S7 i M9/P10 su odlicne i nijanse su u pitanju. U low light je razlika malo veca u korist S7. Ali i Mate 9 daje i vise nego upotrebljive slike.

Secam se tih fotografija, to si pravio pre 10ak dana mozda malo jace. I ja sam pomislio da ti je ruka zadrhtala tokom fotografisanja sa S7e medjutim nekropovan snimak nije pokazivao bilo kakve znake zamucenja. Onda sam pogledao jos neke skorije snimke po netu i zaista kad se zumira fotografija napravljena S7e izgleda kao da je ili omasio fokus za malo ili da je staklo zamuceno/prljavo. To se ne primecuje dok se ne zumira malo sto mi je jako cudno jer se omasen fokus primecuje i bez pixel-peepinga. Mozda je samsung namerko osakatio kameru da bi se s8 pokazao kao boljim. A huawei i kamera... to ne bih komentarisao 🙂

Nemojte da poredite i krijete poređenja, slobodno postavite da se i ostali uvere, jer ovako ostaje na onom čuvenom "što se babi snilo...".
S7E, moje fotke, da vidimo vaše primere.

Iskreno mislim da je najbolje da telefoni budu jedan do drugog kada se poredi i da se tako vidi..
Ovako ti okazis ovaj zalazak sunca neko okaci golu guzicu sa mate 9 i *** naravno da se zna pobednik 😀
Salu na stranu, trebaju telefoni biti jedan do drugog, to @Rock moze da izvede posto ima oba.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ja imam Mate 9 a supruga S7e. E sad je problem nju odvojiti pola sata od telefona 🙂 da bi ja iso da nadjem nesto da slikam. Ono sam na brzinu u dvoristu opalio

https://www.flickr.com/gp/147364701@N04/x2L1WC

Evo jedna slika sa Mate 9
Sasvim korektna po meni, ne bi mogo S7e nesto bolju da izbaci mislim

Jel kod vas dosao plasticni case u kutiji?

Ja sam svoj danas testirao, DDR4 ima, i UFS 2.1 W 750 R 190

Poslednja izmena:
Aida

Nazad
Vrh Dno