Šta je novo?

Huawei P10

Čemu služi taj premaz?

Da lakse skrolujes i da ti lepo prst klizi po ekranu. Cak se sa njim i manje masti ekran i lakse se brise mast.
To je kao da na jednoj strani imas staklo od prozora a na drugoj normalni ekran sa oleo premazom ( probaj gajbi i videces razliku )

Poslednja izmena:
Stvarno su... Jeste da većina stavlja staklo i folije ali sve jedno. Ja evo već tri telefona ne nosim ništa na ekranu. Baš bezobrazno...

Ok, hvala na odgovoru 🙂

Znači Huawei cenovno sad ulazi u segment u kojem je bio Samsung sa Galaxy S2 modelom..a Samsung odlazi u Apple cenovni rang..dobro, tome su i težili od samog početka 😀

Ima jedan izložen P10 u Telenor radnji u knezu, crni model. Onako na brzinu čini mi se laganiji od P9, ali poleđina mi je nekako kvalitetnija na P9, ovde je kao plastično, podseća me na Nexus 5X. Ali to znači da nije klizav. Ostalo nisam realno ni gledao jer nema tu neke ogromne razlike od P9.

Sada sam ga malo drndao u telesmoru , šta znam deluje odlično 🙂 jedino što sam primetio da mu nisu skinuli nalepnicu sa ekrana 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne kukajte, taj premaz kosta 15$ i moze da posluzi jako jako dugo.

Bice u drugoj polovini Aprila kod nas...

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Danas sam bio u Huawei u uscu i devojka mi rece da ce samo biti u uscu nigde drugde plus verzija od 22 aprila ako sam je dobro raumeo ... i cena ce biti 90+ hiljada ... i video sam mate 9 uzivo brutalan telefon i ako sam imao pro verziju koja je losija mnogo iz mog licnog iskustva . P10 plus mislim da ce biti taman ... on je izmedju mate i p10 sto znaci taman

Da ali ako ne bude kod operatera prodaja ce ici kilavo, iskreno prvi ga necu uzeti, jer ne zelim da bacam 800e na telefon 😀

Kupis xiaomi i odes na more 10 dana i ozgotivis se, i to sa 4 nove gume. [emoji106] [emoji1] Je l' to jednako vrijedno huaweiu, samo @opusteno. 🙂

Sent from my G

Poslednja izmena:
Brate ozbiljno razmisljam da uzmem oneplus 3t ...sa s7e .. ne znam da li je pamento

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Ja cekam P10 plus vs Samsung S8 da predjem sa IP6s+ , malo da promenim

Tapatalk

Brate ozbiljno razmisljam da uzmem oneplus 3t ...sa s7e .. ne znam da li je pamento

Nije pametno. Uzmi negde pa procackaj op3t, ekran je tuga naspram tog na s7 edge, najviše se primeti kada se čita tekst, na slikama i ne toliko. Imao sam želju da prodam s7 i kupim op3t i odustao sam upravo zbog lošijeg ekrana. Nisam hteo da dodam 150 evra za lošiji telefon u suštini.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kupis xiaomi i odes na more 10 dana i ozgotivis se, i to sa 4 nove gume. [emoji106] [emoji1] Je l' to jednako vrijedno huaweiu, samo @opusteno. 🙂

Sent from my G
Kupio sam vec 4 Continentalke, jos malo cu skupiti za more 😀
Ali da bacim 800e ne znam kakav da je telefon ni u ludilu. 400e je neki maks koji bih dao za fon jer sve preko toga nije normalno. :d
Ali da, slazem se, kinez za 200e i ostatak para na nesto drugo..

Sent from my Havaji P9

Nije pametno. Uzmi negde pa procackaj op3t, ekran je tuga naspram tog na s7 edge, najviše se primeti kada se čita tekst, na slikama i ne toliko. Imao sam želju da prodam s7 i kupim op3t i odustao sam upravo zbog lošijeg ekrana. Nisam hteo da dodam 150 evra za lošiji telefon u suštini.

A gdje si to gledao ekran OP3t pa znas kakav je u odnosu na S7?

Kod dečka koji ga je prodavao, mada je to nebitno. Možda njemu taj ekran neće smetati, zato sam i rekao da nadje nekoga ko ga već poseduje pa da sam proceni. Moje mišljenje je da je taj ekran losiji u odnosu na s7, svaki LCD ekran sa istom rezolucijom deluje oštrije kada je u pitanju tekst.

To je suštinski oko 330ppi zbog pentile amoleda. Verovatno ćeš ti lako da provalis da nije oštar pošto prelazis sa 5.1 2k amoleda ali pitanje da li bi to svi primetili

Provalio bi samo ako bi uvek gledao isti sadrzaj uporedo na oba telefona..a vecina ne bi ni tada.
Ovako da ima samo jedan fon, ne bi nikad izvalio da li je full hd ili 2k.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kinezi moraju da se dogovore izmedju sebe, kakvi ludaci ***.. 😀

Sent from my Havaji P9

A koja je fora sa tim premazom jel moze da se premaze lično ili da se zalepi nešto preko da to ne pravi probleme?

Kada zalepis foliju ili staklo, sta te briga za taj premaz da li ga ima ili ne

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

A koja je fora sa tim premazom jel moze da se premaze lično ili da se zalepi nešto preko da to ne pravi probleme?

Premaz koji odbija mast i lakse se brise. Jeste od koristi, ali taj premaz se lakse grebe i onda ljudi misle simpanza se izgrebala.

Postoje i te folije i stakla sa tim premazom, kakve su ne znam.

Sent from my G

Postoje ali su za 2.5d staklo uglavnom užasne . To jest ne idu do ćoškova ekrana

Nazad
Vrh Dno