Šta je novo?

Huawei P10

Kod nas će biti verzija sa 3 GB, govorim o Lite verziji.

Poslato sa telefona

Kako uvek kod nas osakate verzije, to operateri namerno traže.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sve u svemu nema razlike i da ne treba ici na plus model zbog bolje kamere.

Sent from my Havaji P9

U Gigatronu stigao P10 lite.
Cena je 5.000 dinara viša nego P9 lite.

Poslato sa telefona

U koji Gigatron, ja danas biomu Uscu gledao telefone nisam video

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ima ali u manjoj meri 🙂 zanimljivo definisano .
Meni koji svaki mob koristi bez nalepnice preko ekrana dovoljan razlog da ga ne uzmem da košta 100e kamoli 500,600.
Toliko ne volim ekrane bez oleo da bih lično koristio pre polomljen ekran nego ekran bez tog premaza

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo imaš na slici
8ce0f11cd2e8262fe9dd68f7addc25c6.jpg

Poslato sa telefona

A gore piše da ima 4gb ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ljudi, mene zanima koliko su p10 i p10 plus dobri ako ih poredimo sa s7 edge? Sta bi bila najbolja kupovina ukoliko se odlucim za jedan od ova tri telefona? Jer realno, sva tri telefona su dosta skupa. Ali opet, koliko para-toliko muzike. ☺

P10+ je konkurent s7e. Ali je trenutno skuplji skoro 200e posto je tek izaso i ne vredi tolike doplate. Svaki ima prednosti i mane. Mislim da je Mate 9 trenutno bolji izbor za manje para

Mate 9 je jeftiniji od p10+ oko 150e. Nema tolike razlike da bi dao 150-200e vise. P10+ ima samo malo bolji algoritam kamere i drugaciji dizajn (meni je M9 lepsi) Sad ti ubacujes s8 koji je tek izaso i kosta 300e vise. Ako kesh nije problem uzmi S8. Ako vodis racuna onda su Mate 9 i S7e trenutno najbolje kupovine za oko 500e

Čak i p9 plus da uzme, opet dobra kupovina. Dizajnom mnogo lepši od mate 9, malo manji i malo lošija kamera u odnosu na Mate 9.
Nekako mi je serija p9 mnogo lepša od serije p10...

Huawei Mate 9

stvarno je p9 mama od dizajna samo ne znam kakva je ta kamera ... I plus verzija ima jaču bateriju i 4 gb rama?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
P9 plus, da, veća baterija, 4gb, super amoled ekran i drugačija izrada od p9, to jest bolja. Kamera nije loša, ali nekako mi boje jako napucane

Huawei Mate 9

P9 i m9 su lepsi od p10 i 10 plus bar po meni. S7e je sada najbolja kupovina i mate 9 ako se nadje po dobroj ceni..

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Pa po nekim forumima sam citao da je u top kamerama iz profi ugla zbog laice

Mate 9 je jeftiniji od p10+ oko 150e. Nema tolike razlike da bi dao 150-200e vise. P10+ ima samo malo bolji algoritam kamere i drugaciji dizajn (meni je M9 lepsi) Sad ti ubacujes s8 koji je tek izaso i kosta 300e vise. Ako kesh nije problem uzmi S8. Ako vodis racuna onda su Mate 9 i S7e trenutno najbolje kupovine za oko 500e

Razmislicu sta mi je ciniti, hvala.

Ne znam bas sam u delemi da li da menjam telefon počeo da me nervira ovaj edge ekran navukao sam se na neki igru i baš mi je nezgodno za rukovanje mada lepo leži u ruci ... Mate mi extra Ali ne znam da li da se prebacujem u neko vreme na p9 plis Mate 9 ili p10 plus kad malo spadaju cene ... Nisam pametan ali generalno mi se sviđa kako radi emui i njihovi telefoni a možda i da se sačeka mete 10 hahaha

Poslednja izmena:
Ako ti treba fon na duži neki period onda mate 9 kupuj, a ako ti je samo do menjanja telefona, onda uzmi p9 plus, izgustiraj ga, pa onda mate 9 i tako redom... 🙂

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Da ali ne znam koliki je realna doplata za Mate 9 ili za p9 plus u mojoj situaciji

Eee to tebi prepuštam, raspitaj se, vidi cene itd... 🙂

EEE ajde iskreno ti kao poznavalac telefona marke huawei na šta bi presao na mom mestu ...Bitna baterija delimično kamera brzina i fluidnost ?

tapatapataattattaa s7edge

ja bi ostao na tome sto imas sad....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pa vidi, iskreno, pisao sam vec, mate 9 je odličan fon, dobra baterija kamera skroz ok, ali ipak sam mišljenja da je Huawei više truda uložio u dizajn i izradu na p9 plus, licno, mnogo mi je lepši p9 plus. Razlika je u kameri, bateriji i veličini u korist mate 9, fkuidnost, oba rade isto... P9 Plus sa emui 5 odlično radi. Mada, baterija je takodje ok na p9 plus, da ne misliš sad da je to nešto ispod proseka, ne, kod mene 4g ima SOT oko 5h, mate 9 preko 6h do 7h 4g. Koliko god se meni vise svidja p9 plus, preporučujem ti da ipak kupis mate 9 😉

Nazad
Vrh Dno