NećeJel će biti možda 9 na p10 lite?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
P10 lite, ali moze slobodno i na Honor 8 lite, Mate 10 lite.. i sl. Flesne se samo system kroz fastboot j uradi factory reset. A kasnije ako neko hoce da rutuje onda moze twrp, magisk, itd.Na kom telefonu?
Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk
Probao i nisam zadovoljan. Neke banalne stvari ali meni smetaju. Tipa format sd kartice ntfc nece da očita i zezne je pa mora da se formatira. Nešto me zezala i interna memorija, i twrp kasnije jer za njega treba treble neki twrp... . Kod druga nisu bili ti neki bugovi, ali eto mene snadjose. Nestabilan je rom ocigledno. Tako da sam na stock opet.... I sva sreca imao sve na cloud pa mi podaci i na sd karticali nisu bili bas jedini backup...Treba li otkljucavanje bootloadera?I koju verziju skinuti roma.Mislim koji ARM.Vidim ima 3 verzije.Moram da pitam,jer sam se pored obog telefona udaljio od custom romova i zezanja sa istim [emoji3]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Mislim da taj format hoće. Nece Ntfc. Inace bootuje rom za pola minuta posle fleshovanja. Mozda cu probati jos jednom sa nekog novijeg builda jer mi je u telefonu bio 362 onaj od juna prosle godine. Probaću sa 376 il tako nesto.Eeee,a taman rwkoh da malo osvezim fon [emoji6] Valjda ce srediti rom da bude sve ok? Meni kartica u exfat foatu
Ko zna st bi se kod mene desilo.
Doktor[emoji3]Instalirao opet Descendant i lepo sada radi.
Mislim da je i baterija super ali potvrdicu sutra nakon 24h koriscenja. Pogledajte prilog 274218
Ima u opisu ispod video prezent.Sjajnodaj instrukcije neke za install
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ima sve u opisu. Mora brate. Ne mozes nista kroz fastboot ako nije otkljucan.Izvini,ne rece mi,bootloader treba li da bude otkljucan ili ne?
Ima u opisu ispod video prezent.
https://youtu.be/-3gooXkJlmQ
Snimio sam postupak ali nisam imao vremena da ga izmixujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari