Šta je novo?

Huawei P10 lite

Osušio se propisno. Ako je ušla voda, i dugo stajala može se desiti da će vremenom korodirati elementi i da dođe do problema

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Nek radi dokle radi
kupicu drugi
Dok ne crkne ovaj p10 lite.
Kad crkne uzimam novi.
Ce tera jos neko vreme

Nema više, gotovo.
Telefon izašao aprila 2017. Dve godine podrške i to ti je to.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ja dobih emui 9.1 na p10 plus. Telefon krenuo sa emui 5, pa preko emui 8 do emui 9.0 i sada evo 9.1 koji je maksimalno ispeglan. Ako poredim recimo emui 9 i emui 5 na ovom p10 plus telefonu, nebo zemlja. Inace p10 lite je zavrsio sa podrskom. Postojale su price da ce mozda dobiti emui 9.1 ali....

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Nema nista od pie 9 od njega.
Cudno mi da p10 dobio pie 9 iako star preko 2 godine jos ima podrsku
Ali mozda se desi i da dobije ali nikad se ne zna

Probah na nekolko sati Samsung A70 i mogu reci da je telefon ogroman, ali i ogromno sr...e. Toliko je los da sam se smejao i cudio da li je moguce da smo u 2019oj a da prave losije modele nego 2016....
Kamere blagi uzas, otisak slab odziv, wifi ko da je papirna antena skoro da nema signal.... Tako da za mene sledeci telefon moze biti brend Xiaomi i nista vise.

Ja isao sa drugom pre nekoliko dana da uzme Xiaomi Redmi Note 7.Koliko vidim,moj sledeci fon moze biti bas Note 7.Covek je prezadovoljan telefonom.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Preporučujem RN7 ili ko može da da više para Mi 9T. Oba telefona su odlična a jeftiniji su od svojih Huawei i Samsung konkurenata. Po meni RN7 u svom cenovnik rangu ubedljivo najbolji, bolji i od nekih skupljih telefona.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da li neko zna gde u Nisu mogu da kupim Nillkin futrolu za ovaj telefon? Posto je zabranjeno reklamiranje moze i privatna poruka. Hvala unapred.

Jel će biti možda 9 na p10 lite?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Na kom telefonu?

Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk

Na kom telefonu?

Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk
P10 lite, ali moze slobodno i na Honor 8 lite, Mate 10 lite.. i sl. Flesne se samo system kroz fastboot j uradi factory reset. A kasnije ako neko hoce da rutuje onda moze twrp, magisk, itd.

Poslednja izmena:
Treba li otkljucavanje bootloadera?I koju verziju skinuti roma.Mislim koji ARM.Vidim ima 3 verzije.Moram da pitam,jer sam se pored obog telefona udaljio od custom romova i zezanja sa istim [emoji3]

Treba li otkljucavanje bootloadera?I koju verziju skinuti roma.Mislim koji ARM.Vidim ima 3 verzije.Moram da pitam,jer sam se pored obog telefona udaljio od custom romova i zezanja sa istim [emoji3]

Probao i nisam zadovoljan. Neke banalne stvari ali meni smetaju. Tipa format sd kartice ntfc nece da očita i zezne je pa mora da se formatira. Nešto me zezala i interna memorija, i twrp kasnije jer za njega treba treble neki twrp... . Kod druga nisu bili ti neki bugovi, ali eto mene snadjose. Nestabilan je rom ocigledno. Tako da sam na stock opet.... I sva sreca imao sve na cloud pa mi podaci i na sd karticali nisu bili bas jedini backup...

Eeee,a taman rwkoh da malo osvezim fon [emoji6] Valjda ce srediti rom da bude sve ok? Meni kartica u exfat foatu
Ko zna st bi se kod mene desilo.

Eeee,a taman rwkoh da malo osvezim fon [emoji6] Valjda ce srediti rom da bude sve ok? Meni kartica u exfat foatu
Ko zna st bi se kod mene desilo.

Mislim da taj format hoće. Nece Ntfc. Inace bootuje rom za pola minuta posle fleshovanja. Mozda cu probati jos jednom sa nekog novijeg builda jer mi je u telefonu bio 362 onaj od juna prosle godine. Probaću sa 376 il tako nesto.

Instalirao opet Descendant i lepo sada radi.
Mislim da je i baterija super ali potvrdicu sutra nakon 24h koriscenja. Screenshot_20190830-221158_Settings.jpg

Sjajno :) daj instrukcije neke za install

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

2h na 74% znaci oko 4h na 50% sto je sjajno ko u najboljim danima. Samo ne preporuvujem ono fast punjenje jer dosta ugreje al napuni za pola sata.
Screenshot_20190831-141500_Settings.jpg

Au,nema sanse da ne probam ovo.Samo da nadjem slobodnog vremena.Ovo izgleda odlicno.

Izvini,ne rece mi,bootloader treba li da bude otkljucan ili ne?

Gde je najbolje naruciti kod za p10 lite za otkljucavanje?

Mora li da se vraca na stariji emui ili moze iz poslednjeg?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Vrh Dno