Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sve je super.Da nisi mozda zaboravio da napises da i telefon mora da bude u fastboot modu i kako uci u fastboot mod.Da slucajno ne zezne neko nesto ;)
Znam, mozda cu da dopunim, ali trebalo bi da vec to svi znaju. Ipak ovo nije bas za pocetnike. [emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uupravo zavrsio instalaciju.Sve proslo,bez ikakvih problema.Javljam utiske posle nekog vremena ;) Rom izgleda super.Bio na zadnjem apdejtu SS 383.pre flesa.

Instalirao TWRP verziju twrp_honor9_lite_0.1.img.Medjutim pojavi se samo Teamwin ekran i da mrdne dalje.Probao nekoliko puta i isto.Mogu li da instaliram verziju 0.2 preko ove 0.1?

Au.Telefon zaglavio na teamwin ekranu i bilo sta da uradim vraca se na taj ekran.ne mogu da ugasim telefon ili da podignem sistem.Sta sad?

Au.Telefon zaglavio na teamwin ekranu i bilo sta da uradim vraca se na taj ekran.ne mogu da ugasim telefon ili da podignem sistem.Sta sad?
Lepo sam stavio koji twrp ide. Napomena je bila verzija 0.2.
Zao mi je sto ne citate...
Moze naravno. Nists strasno samo zsdrzis power dugme i opet kasnije udjes u fastboot.
Eventualno ustekas usb i drxis power volume down udjes u erecovery i ugasis telefon. Onda udjes u fsstboot.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moracu da napravim tutorijal ipak eto sitnice, ali ljudi se stresiraju.
Sve u svemu ako se uspanicite uvek moze erecovery i odatle da se uradi restore. Prakticno isto ko dload samo ostaje otkljucan bootloader.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Pokusao sam ja da udjem i u eRecovery,medjutim vraca se stalno na TWRP u koji ne moze da udje.Kada sam pokusao dload,restartovao se i podigao sistem ;) Sada cu da probam i ovu verziju 0.2 TWRPa.pa cu da vidim sta se desava.

Pokusao sam ja da udjem i u eRecovery,medjutim vraca se stalno na TWRP u koji ne moze da udje.Kada sam pokusao dload,restartovao se i podigao sistem ;) Sada cu da probam i ovu verziju 0.2 TWRPa.pa cu da vidim sta se desava.
Opusteno. Bice sve i redu.
Za neka pitanja moze slobodno na Telegramu.
https://t.me/Alexxx79

Ma sve proslo ok,ali sada od Just a second ne mrda dalje.:mad:

Eve si ga neki prosek Sot na Descendant
Moz gura ovo do 7h.
Znaci sta Huawei radi nemam pojma kod tolko stock vuce bateriju. Meni Stock drzi max 6h uz Naptime i gasenje vecine procesa. Imamo u vidu da je baterija oslabila posle 2 god. Da je nova ovo bi bilo 8h Sota mozda i vise.
Screenshot_20190901-233323_Settings.jpg

Da li neko zna okvirnu cenu za popravku mikrofona na p10 lite?
Pro mobi trazi da im posaljem telefon prvo.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ljudi, potrebna mi je pomoć oko baterije, mislim da se strašno brzo prazni. Uzeo sam ga danas, negde oko dve godine je star, nemam njegov punjač pa tako nema ni brzog punjenja.. napuni se ona brzo do 50% a nakon toga jedva ide, baš joj treba do 80% i tu odustanem.

Da li da je menjam ili da probam neki custom rom (za šta bi mi trebala vaša pomoć), šta bi bilo najbolje? Neko ovde reče da bi vraćanje na stariji firmware pomoglo donekle.

Verovatno da je baterija kritična moj predlog ti je da ga odneseš do ovlašćenog servisa da ti zamene bateriju.

Poslato uz pomoć Tapatoka

Pa da, i ja sumnjam na nju, mada možda bi neki rom pomogao, barem malo. Našao sam i na "Aliju" baterije od 5-6$, piše da su original u šta ne mogu da budem siguran..

Koja ti je verzija trenutno u telefonu?Uradi mu ti prvo Hard reset iz Recoverya.Ako i dalje zeza,ocigledno je da je otisla baterija i tesko da ce tu nesto da se popravi softverski.A kako drzi baterja,kad je skines sa punjaca?

Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk

Koja ti je verzija trenutno u telefonu?Uradi mu ti prvo Hard reset iz Recoverya.Ako i dalje zeza,ocigledno je da je otisla baterija i tesko da ce tu nesto da se popravi softverski.A kako drzi baterja,kad je skines sa punjaca?Ako hoces da se vracas nazad,radi to iskljucivo preko programa HiSuite i nikako drugacije,jer moze se desiti da se trajno oprostis od telefona.

Nisam bio odavno na ovom forumu al vidim da ima jos aktivnih ljudi cije sam komentare rado citao [emoji846] ako moze mali savet [emoji846] trenutno koristim p10 lite (tj vec godinu ipo dana) al za otprilike mesec dana planiram da kupim novi telefon u kategoriji od 25-30000din. Konkretno imam ponudu za galaxy a40 koji dosta preporucuju (25000), gledao sam i redmi note 7(on mi se cini nekako brz al mi hardver ne deluje bas pouzdan na osnovu iskustva na forumu)... Pa sta vi mislite ljudi? [emoji846]

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja bih bez razmisljanja uzeo Xiaomi Note 7.Bas zbog toga sto je drug na moju preporuku uzeo isti,i znam kako radi.On je prezadovoljan.Telefon je odlican i po meni najbolji u toj klasi za ulozeno dobijeno.Ako mozes uzivo malo procakaj oba modela,pa vidi sta tebi odgovara.Mozes da sacekas i Note 8.

Poslednja izmena:
Zna li se kada bi trebalo da izadje on i koliko bi mu bila pocetna cena?
Znas koji sam ja utisak stekao nakon koriscenja ovog p10 lite telefona, kod ovog telefona i kod xiaomia mi se svidja sto nude brzinu najveću u klasi pod cenu slabije izrade nekih delova telefona (tipa zvuk, mikrofon i sta vec znam) i to je sve super ali imam osecaj, posto sam pre njega koristio galaxy s3, da su me manje oci bolele dok sam koristio njega nego sad huawei, da li je to do ekrana vise ne znam ni sam

Zasto je kod njega rezolucija tako malaaa, cipset super rekao biih

To se ni ne primeti ako nisi bas picajzla. Za + 15eur imas 128gb verziju

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

A video sam na jt sad telefon, ne znam ebem li ga sta da kazem, izbezumio sam se od gledanja telefona u zadnje vreme [emoji1]
Ne verujem bas da se ne primeti razlika izmedju hd na tolikom ekranu(280ppi) i fhd+(ako se ne varam koliko je na a40 recimo-437ppi)

Ja bih pre xiaomi nego samsung a40, moje skromno mišljenje.
Btw, P10L i dalje kao prvog dana a samo 2ipo dine radi.

Sent from my 3310 using Tapatalk

A sta cemo sto se ljudi zale na njihovom forumu na bagove vezane za zvucnik, mikrofon, snimanje koncerata, bugljivim updateovima i svasta nesto sam jos procitao od korisnika redmi note 7 tacnije [emoji846]
Sto se tice p10lite slazem se da je i dalje top i da se ne kajem sto sam ga uzeo al volim promene a tati treba normalan fon tako da eto... Cak i baterija izdrzi oko 4, 5 sot što je i dalje meni dosta dan da izdrzi... Sad mi se proba i samsungov novi ui a i a4 je ludo kompaktan u odnosu na konkurenciju, a i proba mi se i xiaomi tako da sad ludim [emoji1]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno