Imas li sad rollback?Instalirao sam ga u 2:15 danas. Ništa se nije promenilo. Telefon radi podjednako. S tim što sada piše March 1st a ne February. Inače update je bio 135mb što je više nego obično.
Vracaj dok mozes [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Sad ima rollback. Ne znaju ni oni šta rade.
Pomalo [emoji16]Mrdate li?)
Meni pocinje da otkazuje baterija. Kad dodje na 30% od jednom padne na 5%. Imam jos nekolko meseci garancije. Da sacekam jos malo pa da to nosim da zamene.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kod mene potpuno isto.Sta reci..![]()
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Sta reci..![]()
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ispraznis skroz na skroz I morace da zamene [emoji23] Steta da ne iskoristis garanciju.Jos 13 dana garancijeBaterija ne preskace ali ipak brze se trosi. Trebala bi zamena za par meseci. Svakako telefon radi solidno i dalje. SOT je kod mene odprilike 4h i 30 min.
Ja ne poznajem osobu koja ima P10 Lite a da u zadnjih par meseci nije promenila bateriju. A ima ih, poviše. Izgleda falična serija telefona za sva tržišta.Reply na isti reply na isti reply. Bre Miki Haki ima novu bateriju pa nam pravi zazubice [emoji1787][emoji1787][emoji1787]. A da je los hardver da ne moze ni garanciju da izdrzi zeznuli su se i Kinezi, za malo. Racunali su, ali dva tri meseca su se zeznuli. Sad ce biti u minusu sa baterijama [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Bas razmisljaju da li da bude Android 9 ili da sacekaju Android 10 [emoji23]Dve godine, baterija radi kao i prvog dana, cak je bolja nego na P20 Lite. Nego, ocemo li dobiti Android 9?![]()
Za te pare mislim da je Samsung Galaxy A50 bolja priča. Jači procesor i veća baterija.Mislim da hocemo, ali juce [emoji38]
Čekam da se pojavi P30L pa da vidim da li ću njega ili 8X, jedino tako cu imati 9ku [emoji23]
Sent from my 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari