Šta je novo?

Huawei P10 lite

Haha, ma bice update. Vidim da je sa b390 I dalje dozvoljen rollback do b210. The real question is... Da li ostaje xloader 2 ili vraca na staro kad se vrati na b210...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I meni se čini da se zadnja kamera poboljšava sa vremenom, doduše više po lepom osvetljenju nego po lošem ali to je i za očekivati.

Ženi stigao 390 DS MTS, a ja i dalje na 381 SS Telenor.

Sent from my 3310

Haha, ma bice update. Vidim da je sa b390 I dalje dozvoljen rollback do b210. The real question is... Da li ostaje xloader 2 ili vraca na staro kad se vrati na b210...

Da,rollback je tu,ali ko da zna za xloader?I kod mene jos nema 383.

Ja i Mugy uvek u isti dan dobijemo update. Još nema ni kod mene. Verovatno treba da izađe sledeći patch pa tek tad da nam puste. Meni je uvek stizao update kad se pojavi sledeći patch na FF.

Ja i Mugy uvek u isti dan dobijemo update. Još nema ni kod mene. Verovatno treba da izađe sledeći patch pa tek tad da nam puste. Meni je uvek stizao update kad se pojavi sledeći patch na FF.
Da li ce biti sledeceg apdejta?

Da li ce biti sledeceg apdejta?

Sto ne bi bilo. Fala Bogu promene oznaku sa text editorom I odmah sve bolje pa I kamera i baterija [emoji1787][emoji1787][emoji1787]. Evo vec stancaju za April. Screenshot_20190406-191936.jpgScreenshot_20190406-191940.jpg

Pitanje za milion dolara: Da li u @Alexxx1 šali o promeni build broja ima pola istine? Mi svejedno ne možemo da dokažemo da oni stvarno ubacuju patcheve a ne samo menjaju brojeve.

Pitanje za milion dolara: Da li u @Alexxx1 šali o promeni build broja ima pola istine? Mi svejedno ne možemo da dokažemo da oni stvarno ubacuju patcheve a ne samo menjaju brojeve.
Pa meni stvarno axuriranje security patcha deluje vise nego smesno. Pa aplikacije za ebanku I slicne transakcije kazu da treba telefon da ima minimum kitkat tj android 4 od pre 4, 5 godina valjda I samo da nije rutovan. I cemu mi ovde pricamo. Google nezavisno azurira aplikacije I sami tim sigurnost. Kakav Huawei kakva sigurnost. Oni to rade da bi demoralisali developere kako ne bi te jeftinije modele budzili I to je to. Jer kad stalno menjaju kernel i putanje onda ceo koncept custom romova pada. Zato I treble projekat nikad nije za ziveo. Jer da je sve super onda nema prodaje kad sve recimo radi isto kao i na skupljim modelima.

Poslednja izmena:
L Speed za rutovane.
Baterija, Cpu I RAM optimizovani.
Mislim da je trenutno the best program.
Screenshot_20190407-135335.jpgScreenshot_20190407-135348.jpgScreenshot_20190407-135354.jpg

U L speed ima i opcija za poboljsanje wifi ko ima los signal. Poboljsava ping. To je novi update od pre neki dan.

Kod mene jos uvek postoji rollback na B209,kada proverim u HiSuite programu.

Koji je zadnji twrp za emui 8?

Jos uvek nista.

A ovako,na C432,na'*** ko ja [emoji23]

Stigao update. Kasnije ću da instaliram, pa javljam utiske posle nekog vremena.

Upravo stigao 383.Za sada koliko vidim sve isto.Bitno je da nisu pokvarili kamere.

Nazad
Vrh Dno