Šta je novo?

Huawei P10 lite

@Alexxx1 Zašto si instalirao preko HiCarea update na P10 Pro? Koja je razlika između OTA updatea i njega? I kako ti radi EMUI 9, da li ima ram management problema?

@Alexxx1 Zašto si instalirao preko HiCarea update na P10 Pro? Koja je razlika između OTA updatea i njega? I kako ti radi EMUI 9, da li ima ram management problema?
Slucajno proverio i bilo dostupno. Ne znam zbog cega su stavili u HiCare mogu samo da predpostavljam. Za sad je opciono, znaci ne forsiraju u updater da moras da instaliras. Izgleda da je Srbija prva zemlja sa zvanicnom verzijom. Niko jos u EU nije dobio ni preko HiCare.
Lepo radi, antuntu bolji rezultat za 20000 u osnosu na Emui 8, a Ram je sta znam, isto. Ovaj ima 6gb pa 1gb gore dole nista ga ne usporava. Ima digitalni saldo kao opcija za Naptime i bas deaktivira apk preko noci recimo od 23 do 6 h ili ako ptobijes limit koji si zadao od recimo 6h sota.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Meni approved, al avaj, nece me pokolebati da azuriram [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Screenshot_20190329_153748.jpeg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Meni na C185 stigao martovski patch pre 3 dana, na Telenor mreži. Nisam testirao da li ima neke razlike.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]IMG_20190329_170545.jpeg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kod mene isto odobren za C432 SS,ali kod mene je to nebitno.Kao i uvek cekam bar jos nedelju dana posle tog odobrenja.

Ma zezam se ;) Imam i ja tu jos uvek neke starije telefone,i svi su na Androidu 10 :D

Mozda necete verovati ali u praksi je tako. Danas sam sa drugom testirao kamere P10 Lite i Mate 20 Lite. Na dnevnoj svetlosti P10 Lite ima dosta ostriju sliku i dosta je prirodnija slika dok je na Mate 20 Lite malo vise svetlija. U noci su tu isti skoro. Ja stvarno ne znam sta znace ove dve kamere na Mate 20 Lite :D . Inace od poslenjeg update-a cini mi se da P10 Lite pravi dosta bolje slike. U pitanju je SS, uzet 29. aprila pre 2 godine. ;) Izgleda da su Kinezi digli ruke od P10 Lite pa sad krenuli da unistavaju ove telefone kako bi se samo uzimali najnoviji telefoni, tipa P30 serija :p

Poslednja izmena:
I... na kom buildu je najbolja kamera, šta ispada na kraju?

Kod mene ubedljivo na ovom sada C432B381 SS.Nikada bolje slike nisu bile.Pogotovu sa prednje kamere.

Posle godinu i 2-3 meseca otkazale slušalice, prvo su me kao peckale/nagli oštar zvuk u sred pesme, a sada je otkazala leva slušalica, a desna nije idealan zvuk. Malo sam istražio opcije, kakva su iskustva, koje su najbolje/najkvalitetnije/najdugovečnije slušalice za P10 Lite, i da li možda mogu da se poprave ove originalne.

Bopmen P9 Wired Sweatproof Running Headphones Earbuds Earphones [$14.99]
Insten 3.5mm In-Ear Stereo Earphones w/ On-off & Mic [$6.59]
PLEXTONE Series X38M Universal HiFi Metal In-Ear Earphones [$10.30]
Huawei Stereo Earphones w/Mic and Multifunction Button [$13.56]
Earphones, Ztent Wired Earbuds Headphones Microphone with Remote [$10.99]
Huawei Active Noise Cancelling (ANC) Ergonomic In-Ear Headphones, [$99.99]
iKross In-Ear 3.5mm Noise-Isolation Stereo Earbuds Earphones w/Mic [$11.99]
Huawei Earphones AM13 Bass Earphone 2 Stereo Headphone [$35.99]
Earphones With Microphone E609 Premium Earbuds Stereo Headphones [$11.99]
UiiSii GT550 Loudspeaker Earphones In-ear Earbuds [$12.99]

Official Samsung Tuned By AKG In-Ear Headphones w/ Remote - Non-Boxed £19.99 inc. VAT
Official Huawei CM33 USB-C Stereo Headphones - White £19.99 inc. VAT
Plug 'N' Go Wireless Bluetooth Earphones with Mic - White / Silver £17.99 inc. VAT
JBL Reflect Contour Bluetooth Wireless Sports Headphones - Black £39.99 inc. VAT
Philips Flite Hyprlite In-Ear Headphones with Microphone - Black £14.99 inc. VAT
Groov-e Bullet Buds Metal Wireless Earphones with Mic - Gold £14.99 inc. VAT
Official Samsung In-Ear Stereo Headset with Mic and Controls - White £19.99 inc. VAT
Rock Jaw Alfa Genus V2 Earphones with In-Line Mic & 3x Tuning Filters £31.95 inc. VAT
Rock Jaw Clarito Earphones £19.99 inc. VAT
Rock Jaw Alfa Genus V2 Earphones with 3x Tuning Filters £44.99 inc. VAT

ONX3 (Green) Huawei P10 Lite Aluminum Earphones [$7.20]
Huawei P10 Compatible Hi-Fi Sound Earphones w Mic [$11.99]
BargainPort 3.5mm Audio Earphone VKY-L29 [$6.15]
Simptech Sports Headphones Earbuds With Microphone [$14.98]
Heavy Bass 3.5mm Stereo Earphones w/ Mic + MND Stylus [$14.95]
iKross In-Ear Noise-Isolation Earphones w/Mic [$5.99]
Huawei P10 Compatible Verizon Hands-free Earphones [$9.99]
Huawei P10 Compatible Retractable Earphones w/Mic [$8.99]
Huawei P10 Compatible Headset 3.5mm Earphones [$8.99]
UiiSii GT550 Earphones In-ear Earbuds w/Mic & Volume Control [$12.99]

Huawei FreeBuds 2018 Earphone True Wireless Bluetooth Earbuds Black

Verovatno sam preterao sa ovim nabrajanjima ali u principu tražim najbolji mogući odnos kvalitet zvuka/dugotrajnost i kvalitet izrade/cena.
Svaka pomoć je dobrodošla :)

Poslednja izmena:
Posle godinu i 2-3 meseca otkazale slušalice, prvo su me kao peckale/nagli oštar zvuk u sred pesme, a sada je otkazala leva slušalica, a desna nije idealan zvuk. Malo sam istražio opcije, kakva su iskustva, koje su najbolje/najkvalitetnije/najdugovečnije slušalice za P10 Lite, i da li možda mogu da se poprave ove originalne.

Verovatno sam preterao sa ovim nabrajanjima ali u principu tražim najbolji mogući odnos kvalitet zvuka/dugotrajnost i kvalitet izrade/cena.
A da nije konektor otisao? Jesi probao da ukljucis druge sluske. Prvo eliminisi tu mogucnost.

Mislim da su ove sto idu sa telefonom model AM116 i nove su oko 2000.Drug kupio model AM13 po istoj ceni,ali ne kod nas i ubijaju kako se cuju.Imas ih po ovim kineskim sajtovima.Bile ranije i kod nas u radnjama,a sada koliko vidim,mena ih vise.E sad koje su najbolje za ovaj telefon,ko da ti to kaze.Najbolje ako mozes,probaj i koje ti odgovaraju te su.Nego,jel stigo nekome apdejt za mart?Kod mene jos nista.Sta bi bilo da nije odobren,kad posle odobrenja cekam nedelju dana:)

Poslednja izmena:

KZ zsr ili neke druge od istog proizvođača. Ja sam sebi uzeo te zsr odličan je zvuk...

Poslato uz pomoć Tapatoka

Bilo koje brendiranje slušalice su bolje od tih koje dolaze sa telefonom.
Greška, brisanje plz.

Poslednja izmena:
Bilo koje brendiranje slušalice su bolje od tih koje dolaze sa telefonom.
Greška, brisanje plz.

Pa nisu bolje sve. Evo ove sto dobih za bodove na Eko pumpi su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* zivo, jer nema woofer. Ove original imaju te dodatne zvucnike za bas. IMG_20190403_153355.jpeg

Vrh Dno