Slucajno proverio i bilo dostupno. Ne znam zbog cega su stavili u HiCare mogu samo da predpostavljam. Za sad je opciono, znaci ne forsiraju u updater da moras da instaliras. Izgleda da je Srbija prva zemlja sa zvanicnom verzijom. Niko jos u EU nije dobio ni preko HiCare.@Alexxx1 Zašto si instalirao preko HiCarea update na P10 Pro? Koja je razlika između OTA updatea i njega? I kako ti radi EMUI 9, da li ima ram management problema?
Ma ja to samo testiram i odmah brisem. Nemam potrebe da to cuvam na telefonu.Antutu je Cheetah Mobile spyware, preporučio bih ti deinstalaciju.
Imam si najnoviji. Promenim broj ko Huawei i tolko. Ljudi se raduju novim azuriranjima. Iskvarili me Kinezi[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Sta uradi?![]()
Yep. Editujemo, editujemo [emoji28][emoji23]Jesi ti to editovao build.prop ili mi se čini?
Pa sto ne ubaci Pie [emoji23]Yep. Editujemo, editujemo [emoji28][emoji23]
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Haha. Ne cackaju mi se drugi redovi u prop da ne zavrsim u your device booting... u nedogled. Ne bih opet da fleshujem [emoji1787]Pa sto ne ubaci Pie [emoji23]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Bopmen P9 Wired Sweatproof Running Headphones Earbuds Earphones [$14.99]
Insten 3.5mm In-Ear Stereo Earphones w/ On-off & Mic [$6.59]
PLEXTONE Series X38M Universal HiFi Metal In-Ear Earphones [$10.30]
Huawei Stereo Earphones w/Mic and Multifunction Button [$13.56]
Earphones, Ztent Wired Earbuds Headphones Microphone with Remote [$10.99]
Huawei Active Noise Cancelling (ANC) Ergonomic In-Ear Headphones, [$99.99]
iKross In-Ear 3.5mm Noise-Isolation Stereo Earbuds Earphones w/Mic [$11.99]
Huawei Earphones AM13 Bass Earphone 2 Stereo Headphone [$35.99]
Earphones With Microphone E609 Premium Earbuds Stereo Headphones [$11.99]
UiiSii GT550 Loudspeaker Earphones In-ear Earbuds [$12.99]
Official Samsung Tuned By AKG In-Ear Headphones w/ Remote - Non-Boxed £19.99 inc. VAT
Official Huawei CM33 USB-C Stereo Headphones - White £19.99 inc. VAT
Plug 'N' Go Wireless Bluetooth Earphones with Mic - White / Silver £17.99 inc. VAT
JBL Reflect Contour Bluetooth Wireless Sports Headphones - Black £39.99 inc. VAT
Philips Flite Hyprlite In-Ear Headphones with Microphone - Black £14.99 inc. VAT
Groov-e Bullet Buds Metal Wireless Earphones with Mic - Gold £14.99 inc. VAT
Official Samsung In-Ear Stereo Headset with Mic and Controls - White £19.99 inc. VAT
Rock Jaw Alfa Genus V2 Earphones with In-Line Mic & 3x Tuning Filters £31.95 inc. VAT
Rock Jaw Clarito Earphones £19.99 inc. VAT
Rock Jaw Alfa Genus V2 Earphones with 3x Tuning Filters £44.99 inc. VAT
ONX3 (Green) Huawei P10 Lite Aluminum Earphones [$7.20]
Huawei P10 Compatible Hi-Fi Sound Earphones w Mic [$11.99]
BargainPort 3.5mm Audio Earphone VKY-L29 [$6.15]
Simptech Sports Headphones Earbuds With Microphone [$14.98]
Heavy Bass 3.5mm Stereo Earphones w/ Mic + MND Stylus [$14.95]
iKross In-Ear Noise-Isolation Earphones w/Mic [$5.99]
Huawei P10 Compatible Verizon Hands-free Earphones [$9.99]
Huawei P10 Compatible Retractable Earphones w/Mic [$8.99]
Huawei P10 Compatible Headset 3.5mm Earphones [$8.99]
UiiSii GT550 Earphones In-ear Earbuds w/Mic & Volume Control [$12.99]
Huawei FreeBuds 2018 Earphone True Wireless Bluetooth Earbuds Black
A da nije konektor otisao? Jesi probao da ukljucis druge sluske. Prvo eliminisi tu mogucnost.Posle godinu i 2-3 meseca otkazale slušalice, prvo su me kao peckale/nagli oštar zvuk u sred pesme, a sada je otkazala leva slušalica, a desna nije idealan zvuk. Malo sam istražio opcije, kakva su iskustva, koje su najbolje/najkvalitetnije/najdugovečnije slušalice za P10 Lite, i da li možda mogu da se poprave ove originalne.
Verovatno sam preterao sa ovim nabrajanjima ali u principu tražim najbolji mogući odnos kvalitet zvuka/dugotrajnost i kvalitet izrade/cena.
Svaka pomoć je dobrodošla![]()
KZ zsr ili neke druge od istog proizvođača. Ja sam sebi uzeo te zsr odličan je zvuk...Posle godinu i 2-3 meseca otkazale slušalice, prvo su me kao peckale/nagli oštar zvuk u sred pesme, a sada je otkazala leva slušalica, a desna nije idealan zvuk. Malo sam istražio opcije, kakva su iskustva, koje su najbolje/najkvalitetnije/najdugovečnije slušalice za P10 Lite, i da li možda mogu da se poprave ove originalne.
Verovatno sam preterao sa ovim nabrajanjima ali u principu tražim najbolji mogući odnos kvalitet zvuka/dugotrajnost i kvalitet izrade/cena.
Svaka pomoć je dobrodošla![]()
Bilo koje brendiranje slušalice su bolje od tih koje dolaze sa telefonom...
Imaš odličan izbor žičnih sluški do 2000-3000 hiljade
Pa nisu bolje sve. Evo ove sto dobih za bodove na Eko pumpi su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* zivo, jer nema woofer. Ove original imaju te dodatne zvucnike za bas.Bilo koje brendiranje slušalice su bolje od tih koje dolaze sa telefonom.
Greška, brisanje plz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari