Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Pa da, bez 30, 40 nece niko da se navata da radi.Meni jedan trazio da mi promeni staklo od iza i lajsnu da ispravi 40 eura..
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa da, bez 30, 40 nece niko da se navata da radi.Meni jedan trazio da mi promeni staklo od iza i lajsnu da ispravi 40 eura..
Pa mozes sa hwota8 bilo koji neparni, ali pre januarskog naravno. Pre neparnog builda flesnes oeminfo koji je upakovan u hwota8, tj ides na opciju promena regiona u hwota8 izaberes SS 432 pa nastavis promenu builda. A onda kad digne sistem ako ces da prodajes telefon overi ga sa servisnim romom tog builda na koji si azirirao.Koji build da ubacim, pa sa 380 da ga vratim na single sim?
OK, a koji je build poslednji pre januarskog? Za single sim? Jel 379? Sada sam na 380...
Pa mozes sa hwota8 bilo koji neparni, ali pre januarskog naravno. Pre neparnog builda flesnes oeminfo koji je upakovan u hwota8, tj ides na opciju promena regiona u hwota8 izaberes SS 432 pa nastavis promenu builda. A onda kad digne sistem ako ces da prodajes telefon overi ga sa servisnim romom tog builda na koji si azirirao.
Mada nisam siguran da u Hwota8 imas single sim oeminfo za c432. Tako da ako neko hoce da ti sheruje....
Ma kakav februarski, napisao sam moze sve pre januarskog. Igranje sa januarskim, februarskim znaci Black screen i korpa.Znaci moze opet preko HWOTA8,da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,iako je februarski apdejt?
Ma hwota za unapred radi sasvim normalno. Opasno je samo unazad ako vracas. A i sto bi vraco ako nisi do sada.E,kad bi neko odradio HWOTA,za ove nove apdejte.Mada cisto sumnjam.
Pa to vec ne znam. Verovatnoca da uspes je 90%, a 10% da ga bacis. Pitanje dal je isti tip xloadera za drugacije verzije istog telefona. Tu ne bih bas bio 100% siguran. Ne bi me cudilo da su I i o tome razmisljali za one koji hoce konverzije.Ma pitam,zbog moguceg prelaska ponovo na DS i nazad.Mislim da tu ne bi bilo problema.Otkljucam bootloader,instaliram TWRP.ubacim OEMinfo od DS i opalim servisni zadnji.Mislim da bi radilo.Koliko znam u OEMinfu nisu nista petljali.Ili gresim?Moguce da poklonim fon sestri,ako uzimam nesto drugo.
Pa sta si ga vracao na SS. Bzvze se cimao. Lep si je DS jos I skuplji ako ga prodajes [emoji1787]Znaci,ne diraj nista,dok se tata ne vrne![]()
Ma budes pokvaren ko 99 posto prodavaca. Nemas pojma [emoji1787], pravis se lud. Salim se, ali ima malo i istine. Pa onda ne cackaj mecku.Jeste.Ali sta ako naletim na nekoga ko vidi da je drugi IMEI sa nulama.Objasni mu ti da je sve ok.Ili se nesto desi telefonu i odnese ga u servis a ne zna da vrati na SS.
Pa neka apk ti blokira rad cpu na max, moguce i Viber ako nisi azuriro. Restrartuj ga i prati sa recimo Cpu float aplikacijom kako rade.Dali je normalno da se Viber ugasi posle sat vremena? Pise uredjaj je pregrejan,stvarno pipnem od iza on vruc kod otisaka prsta. U gumiranoj mi je fatroli,kao silikonska.
Pa daj dozvolu da moze da instalira tj menja apk.Sto pise da aplikacija nije instalirana preko aptoide? Kakva je to zabrana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari