Šta je novo?

Huawei P10 lite

Koji build da ubacim, pa sa 380 da ga vratim na single sim?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Koji build da ubacim, pa sa 380 da ga vratim na single sim?

Pa mozes sa hwota8 bilo koji neparni, ali pre januarskog naravno. Pre neparnog builda flesnes oeminfo koji je upakovan u hwota8, tj ides na opciju promena regiona u hwota8 izaberes SS 432 pa nastavis promenu builda. A onda kad digne sistem ako ces da prodajes telefon overi ga sa servisnim romom tog builda na koji si azirirao.
Mada nisam siguran da u Hwota8 imas single sim oeminfo za c432. Tako da ako neko hoce da ti sheruje....

Poslednja izmena:
OK, a koji je build poslednji pre januarskog? Za single sim? Jel 379? Sada sam na 380...

Pa mozes sa hwota8 bilo koji neparni, ali pre januarskog naravno. Pre neparnog builda flesnes oeminfo koji je upakovan u hwota8, tj ides na opciju promena regiona u hwota8 izaberes SS 432 pa nastavis promenu builda. A onda kad digne sistem ako ces da prodajes telefon overi ga sa servisnim romom tog builda na koji si azirirao.
Mada nisam siguran da u Hwota8 imas single sim oeminfo za c432. Tako da ako neko hoce da ti sheruje....

Znaci moze opet preko HWOTA8,da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,iako je februarski apdejt?

Znaci moze opet preko HWOTA8,da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,iako je februarski apdejt?
Ma kakav februarski, napisao sam moze sve pre januarskog. Igranje sa januarskim, februarskim znaci Black screen i korpa.

E,kad bi neko odradio HWOTA,za ove nove apdejte.Mada cisto sumnjam.

Ma pitam,zbog moguceg prelaska ponovo na DS i nazad.Mislim da tu ne bi bilo problema.Otkljucam bootloader,instaliram TWRP.ubacim OEMinfo od DS i opalim servisni zadnji.Mislim da bi radilo.Koliko znam u OEMinfu nisu nista petljali.Ili gresim?Moguce da poklonim fon sestri,ako uzimam nesto drugo.

Poslednja izmena:
Ma pitam,zbog moguceg prelaska ponovo na DS i nazad.Mislim da tu ne bi bilo problema.Otkljucam bootloader,instaliram TWRP.ubacim OEMinfo od DS i opalim servisni zadnji.Mislim da bi radilo.Koliko znam u OEMinfu nisu nista petljali.Ili gresim?Moguce da poklonim fon sestri,ako uzimam nesto drugo.
Pa to vec ne znam. Verovatnoca da uspes je 90%, a 10% da ga bacis. Pitanje dal je isti tip xloadera za drugacije verzije istog telefona. Tu ne bih bas bio 100% siguran. Ne bi me cudilo da su I i o tome razmisljali za one koji hoce konverzije.

Poslednja izmena:
Jeste.Ali sta ako naletim na nekoga ko vidi da je drugi IMEI sa nulama.Objasni mu ti da je sve ok.Ili se nesto desi telefonu i odnese ga u servis a ne zna da vrati na SS.

Jeste.Ali sta ako naletim na nekoga ko vidi da je drugi IMEI sa nulama.Objasni mu ti da je sve ok.Ili se nesto desi telefonu i odnese ga u servis a ne zna da vrati na SS.

Ma budes pokvaren ko 99 posto prodavaca. Nemas pojma [emoji1787], pravis se lud. Salim se, ali ima malo i istine. Pa onda ne cackaj mecku.

Dali je normalno da se Viber ugasi posle sat vremena? Pise uredjaj je pregrejan,stvarno pipnem od iza on vruc kod otisaka prsta. U gumiranoj mi je fatroli,kao silikonska.

Dali je normalno da se Viber ugasi posle sat vremena? Pise uredjaj je pregrejan,stvarno pipnem od iza on vruc kod otisaka prsta. U gumiranoj mi je fatroli,kao silikonska.
Pa neka apk ti blokira rad cpu na max, moguce i Viber ako nisi azuriro. Restrartuj ga i prati sa recimo Cpu float aplikacijom kako rade.
Screenshot_20190319-075904.jpeg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Provalio sam foru kod mene sa aplikacijama.Ne azuriram ih preko Google prodavnice,vec preko aplikacije Aptoide.Koliko tamo vidim sve neke novije verzije od ovih na Google prodavnici.Izgleda da Google vidi sa kog smo podrucja i salje nam neke Evropske verzije,dok ova aoplikacija salje najnovije u svetu.Aplikacije tipa Facebook,Messenger,Viber.rade neverovatno bolje i trenutno,dok su ranije znale da zakucaju i krasuju.I jos ovo.Baterija za 2 dana cepa oko 5h SOTa.

Poslednja izmena:
Da, aptoide je super. Ja ga imam na android Tv boxu i super prati azuriranja.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Sto pise da aplikacija nije instalirana preko aptoide? Kakva je to zabrana?

Evo
cd9228275d765b6b94aa2cacb22bdcde.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Koja ti je verzija Aptoide aplikacije?Kod mene je 9.6.7.0

9.6.7.0 jedino kada onemogucim play prodavnicu. Gde se to nalazi da dam dozvoli. Meni je dozvoljeno da instaliram aplikacije van play prodavnice

Upravo je Google obrisao i blokirao ponovo instalaciju za Aptoide i kod mene.Google ne dozvoljava instalaciju.Samo mu zabranis da skenira telefon i opet sve radi.

Poslednja izmena:
Evo, jos 1 mesec garancije a telefon nikad ludji :) Mnogo cudnih stvari se danas dogodilo. Prvo nece da mi radi internet tj. upali 4g unisti 200 mb za 2 minuta dok kada upalim wifi kuci blokira se mreza cela :). Treci slucaj malo pre, prica majka sa nekim preko mobilnog i ja prolazim sa p10 lite i taj sagovornik sto je pricao sa njom cuje zujanje :) Kakve to veze ima sa njihovim razgovorom. 30 % telefon je skinuo a imao sam 50 minuta SOT i na YOUTUBE zamalo da se telefon zapalio koliko se grejao kao kad igram real racing 3. Da li je mozda neko prisluskivanje telefona? Da li je moguce toliko ometanje signala i ljudima koji pored mene razgovoraju sa mobilnim?

Nazad
Vrh Dno